Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işin varsa öyle yap tabiki 18.15e kilitlenip bekleme sakın o saat uçaın istanbula geliş saati,inmesi uzun vakit

gelince hepsini izlersin rahat rahat bekleme yani aynen

7 de bi yerde olmam lazım bende heyecanla bekliyorum ama yetişemedik galiba gecikiyo uçak

konu dışı ama içimden geldi paylaşım sizlerle dedim çok güldüm görünce :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ojY0HK_A55w[/media]

Kaan gibi gencler heyecan veriyor.Fosillerden kurtulup genclere yol acmalıyız.Kaan,İbrahim,Oguzhan Kayar beklentim olan topcular.Kaan'ı hic izlemedim ama söylenenler heyecan veriyor.Bilhassa Oguzhan'dan beklentim büyük.Bu sene daha cok forma sansı bulmalı.

Kaan gibi gencler heyecan veriyor.Fosillerden kurtulup genclere yol acmalıyız.Kaan,İbrahim,Oguzhan Kayar beklentim olan topcular.Kaan'ı hic izlemedim ama söylenenler heyecan veriyor.Bilhassa Oguzhan'dan beklentim büyük.Bu sene daha cok forma sansı bulmalı.

korayı herkes oynar diye bekliyo.o yüzden korayı saymamak lazım.bunun dışında endoğan ve berk ünsal var yine..

sergen zeren adamın dibi prandelli savunucusu ünlü düşünür yani içimizden biri :D

Prandelli´nin genclerle arasi nasil tam bilmiyorum ama, hoca Van Gaal olsaydi, en az 3 tane genc monte ederdi takima.

Kurdugu sistem ile beraber, catir catir oynayabiliyor gencler. Kaan Baysal gibi cocuklari hic cekinmeden 11´e monte ederdi mesela.

hadi ya gel pra ezelim şu kuşları çakı gibi takım yaratmaya geliyo babacan adam tozunu attıracak bu ülkenin wesley gitmesin kampanyası lazım bide

arkadaşlar rica ediyorum yazmadan önce biraz düşünelim buna bende dahilim rencide edici aşağlayıcı argo cumlelerden kaçınalım bunu rica ediyorum tamamı habib kardeş sende dahilsin buna ben sadece rica ediyorum .....

prandelli bu açakta :d

1607067_810563882322431_4743895640008166821_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt