Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimse yok iptal ettim işlerimi prandelli görücem

Prandelli´nin genclerle arasi nasil tam bilmiyorum ama, hoca Van Gaal olsaydi, en az 3 tane genc monte ederdi takima.

Kurdugu sistem ile beraber, catir catir oynayabiliyor gencler. Kaan Baysal gibi cocuklari hic cekinmeden 11´e monte ederdi mesela.

O gencler öyle tak diye hemen ilk 11'e giremez maalesef.

Genc dediklerimizden sadece Koray Günter'den umutluyum, gerisinden birsey olmaz gibi duruyor simdilik.

Hic oynadiklarini görmedim zaten. Koray oynadigi Sivas macinda müthisti mesela. O potansiyeli görebiliyorum onda.

Gökhan Zan ve Hakan Balta gibi iki tane bitik adam kesilir ve Koray'in üzerinde durulursa sevinirim.

Semih-Koray-Yabanci-Serdar Tasci gayet iyi olurdu. Balta'nin gitmeyecegini düsünüyorum nedense, o da 5.stoper olarak dursun.

Prandelli´nin genclerle arasi nasil tam bilmiyorum ama, hoca Van Gaal olsaydi, en az 3 tane genc monte ederdi takima.

Kurdugu sistem ile beraber, catir catir oynayabiliyor gencler. Kaan Baysal gibi cocuklari hic cekinmeden 11´e monte ederdi mesela.

atalantada yıllarca altyapıda görev yaptı.hatta çok başarılı olmuş.

Br8-D3ECYAE0l5E.jpg

avrupa basin de var

O değil de bizim resmi site dakikasına kadar vermiş ve saat 18:50 oldu hala yok . Madem bilemiyorsun dakikasına kadar da yazma . Saat 7 sularında gelecek yaz .

istanbula iniş saatini hesaplamış onlarda inicek trafiğe giricek kendi park alanına gidicek bunlar yarım saati geçiyor maalasef araç trafiğinden daha kalabalık uçak trafiği emin ol :D

GSTV'de havaalanından alınıp Florya'ya götürülmesine, tuvaletine kadar veriyorlar. Oradan izleyin derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt