Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nuri osvaldo hakkinda analizin nedir ,bana kalirsa boydan kayip ediyor 1.82 pivot forveti icin kücük degilmi.

Öncelikle Osvaldo cok komple bir forvet. Tipik 1.90,agir,güclü Pivot santraforu degil (Almeida?) bana göre. Hersey'den biraz var.

Yavas degil, güclü, hava toplarinda iyi, son vuruslari iyi, teknigi iyi ve bizim icin en önemlisi topu cok iyi kontrol ediyor. Burak,Umut gibi degil yani..

Topu ayagina yakisiyor gerecekten..

Osvaldo-Burak iyi bir ikili olabillir, yetenek olarak bakarsak Osvaldo Burak'tan cok cok daha iyi bir forvet, ama Burak Osvaldo'dan cok daha disziplini bir oyuncu, bu bir gercek. Osvaldo zor bir karakter, ama gercekten iyi bir futbolcu, Southampton iyi degildi, baska sepeplerden dolayi --> ikinci kaptanla kavga etti falan filan.

1 sene kiralik gelsin, satin alma opsiyonla, tutarsa aliriz, tutmazsa geri verecegiz... :)

Osvaldo dan iyisini almaycagiz zaten. Gomis dan kat kat iyidir, Almeida ile kiyaslanman bile..O yüzdem istiyorum bu Transferi. :)

Takımda yenilenmeye ihtiyaç var.

Engin Baytar-31

Yiğit Gökoğlan

Sercan Yıldırım

Dany-28

Chedjou-28

Umut Gündoğan-24

bence gitmeli.

Bize lazım olan isimler

Tarık Çamdal-23

Yabancı sağlam stoper

Sağlam ve yaratıcı bir sağ forvet/ veya Gökhan Töre-22

Eğer maliyeti çok olmayacaksa Furkan+2 Milyon Euro tarzı bir ücrete İshak 'da alınabilir sol bek yedeği olarak.

ebe3ugep.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

beyaz forma bekledigimden iyi, yakasi ve kollari guzel ama baya sade duruyo beyaz yerine siyah olsa forma daha guzel olurmus 6/10

cubuklu igrenc olmus sarimi turuncumu belli degil bide sari'nin uzerindeki 4 serit ne ise yariyo oda merak konusu AS roma formasi gibi

olmus 5/10

mor forma fena degil yakasini begenmedim ama renktonu guzel degisiklik en azindan 7/10

endoğan adilinin sözleşme detaylarına ilişkin kap bildirimi gelmesi gerekmez mi yahu devre arası görüşmelere başladık daha sonra ses çıkmadı

Prandelli borsaya bildirildi hayorlı uğurlu olsun

Galatasaray Stats @CimbomStatistic · 38 sn.

BİLGİ | 5 yıllık sözleşme imzalayan Kaan Baysal için 220.000 € yetiştirme bedeli ödenecek. Sözleşme detayları hafta içerisinde açıklanacak.

Prandelli tekrardan hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt