Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selamun Aleyküm Renkdaslar insallah yeni uyenizi iyi karsilarsiniz :)

iki sorum olacak :

1. Eboue,Chedjou ve Danynin isi ne olacak?

gideceklerine dair hic bir söylenti yok.

2. Sizce Amrabata yarim sezonluk sans verilebilirmi? bence EVET cunku +3 icin tam ideal bir oyuncu. 2012/2013 sezonunu hatirlarsak, görebiliriz ki sonradan giren bir Amrabat yipranmis defansi dahada yipratabilir

Sinan Kurt'u Bayern istiyor ama Gladbach oraya göndermek istemiyor.Bu transferi gerçekleştirebileceğimize inamıyorum açıkçası.Yalnız olursa,Florya'ya bir Erdal Keser heykeli dikmek şart :D

Napacaz o kadar yerli topçuyu zaten yeterince çöp var . Kampa 40 tane oyuncu gelecek ilk antrenmanda . Çok şişirmemek gerek kadroyu .

Yunus gülnar Galatasaray da . Real madrid alt yapisindan gelmis . 17 yasinda . Fiziki yetersizlik yasamis man city denemeye aldiginda . Ancak teknik ve oyun gorusu baya iyimis

Sercan dönmüş Prandelli adam eder mi :(

Instagram

Hay ben bu Bayern Münihin taaaa.Ulan herkese sarıyorlar şerefsizler.Real Madrid ile beraber en leş en itici Avrupa kulüplerinden.Shaqiri'yi de alıp oynatmadı kansızlar.

Basında çıkan transfer listesi umarım Prandellinin listesi değildir.

Artık bu gözler futbolcudan anlayan, futbolcuyu doğru anazli eden teknik adam görmek istiyor.

Aksi halde diğerlerinden hiçbir farkı kalmaz. Başarı gene armanın gücü ve tesadüflere kalır.

Telles,Muslera,Melo,Sneijder,Bruma, stoper,kanat,forvet. 8 Yabancı bu şekilde olup eldeki diğer yabancılar iyi bir şekilde pazarlanıp satılmalıdır.

Yerli olarak Töre, İnler, Ozan Tufan kesinlikle alınmalıdır.

Sinan kurt, kaan baysal, sinan gümüş gibi gençlerden zarar gelmez,Elimizdeki yetersiz orta sahalardan daha kötü olacağını düşünmüyorum.

bu çocuk beni heyecanlandırıyor

[media]https://www.youtube.com/watch?v=l1xC-DJAQK8[/media]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt