Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dogru, Sinan Kurt u da ikna etmisik diyorlar, guzel yatirim yapiyoruz..

Sinan Kury icin cok yetenekli oldugunu, Reus'e benzettiklerini soyluyorlardi.

Son 2-3 senedir 10'a yakin alt yapiya transfer yaptik. Bunlardan kaci tuttu? Asil onemli olan bu bence. Oguzhan ve Koray haricinde tutan olmayacak gibi. Ibrahim gibi oyunculari Karabuk'e gonderebilsek keske.

Prandelli´nin mütevaziligi Baskan´i asla yaniltmamali. Bu adamin eline de iyi bir kadro verilmeli.

CL hedefinden asla geri adim atilmamali. 8 yabanciyla da basarili olabiliriz, eger o 8 yabanci dogru secilirse.

2 üst düzey yabanci mutlaka alinmali. Biri stopere, digeri forvete.

Ama halledilmesi gereken o kadar fazla sorun var ki, bu transferler 1 aydan önce asla gerceklesmez diye düsünüyorum.

Son 2-3 senedir 10'a yakin alt yapiya transfer yaptik. Bunlardan kaci tuttu? Asil onemli olan bu bence. Oguzhan ve Koray haricinde tutan olmayacak gibi. Ibrahim gibi oyunculari Karabuk'e gonderebilsek keske.

Egitim ve sistemle alakali, sadece yetenek bi yere kadar, fizik gucu de onemli A takimda oynayabilmeleri icin. Mental olarak da ne kadar hazirlar bu da onemli, alt yapida oynamakla A takimda oynamak cok farklidir. Herkes bu yuku kaldiramiyor.

şu kaan baysalı hazırlık maçında bi görek.sneijderin yedeği olabilir.

Eger Baskan Sneijderi satarsa Sinan Kurt Forvet Arkasi oynatabilirler ama bu bir risk olur.Sneijderin Satilmasinida istemem tabiki.

balotelli için yeniden umutlanak mı? zamanı mı var?nasıl olsa kiralık falan gelecekse italyan medyası haber yapar.bekleyelim bakalım : )

Kamp kadrosuna kim alinacak bakalim 25-27 futbolcu goturulecekmis.

gidecek olanlar (bence)

35lik kadromuz var:

dany

hajro

ceyhun

onti(kiralik)

manu

ufuk

drogba

Ched(daha iyisi gelirse)

furkan

sercan

yigit

serdar e.

emre c. (kiralik Almeira?)

Engin

yapti 21

4-6 oyuncu alma hakki dogdu alirmiyiz? hayir

ondan emre ched furkan kalirlar oldu 24

3kalani da tarik/sener/ihsak iki tane arti bi stoper/forvet olsa yeter 27 olur

ilk11:

--------------------------------------------------------Nando------------------------------------------------------

veysel/tarik/sener-----------------Semih------------------Ched/Defans/koray--------------------------Telles/ihsak

-------------------------------------------------Melo----------Selcuk----------------------------------------------

Amrabat-----------------------------------------------------Sneijder------------------------------------------Olcan-

-------------------------------------------------------Burak-----------------------------------------------------------

stoper türk olursa, Amrabat oynayabilir. Sahsen yabanci stoper gelecek diye düsünüyorum, dolayisiyla ya Hamit oynayacak yada Sinan Kurt/Gökhan Töre

Brumayi hemen atmak istemedim bi 5-6 hafta gecsin

Sneijder satılmış diyorlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

dur daha yeni geldi nereye satıyonuz sneijderi

20m€da gelse biliyorum ki çar çur olacak o para boşa o yüzden Galatasaray'ın cebine birşey kalmayacaktır bari göz zevkimizi satmayın

:strawberry:

Prandelli kampin ertelenmesini istemis. 11 Temmuz'da gidilmeyecekmis galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt