Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4-3-1-2 sistemi ile çok sıkıntı çekeriz. Sen bakma Sneijder-Drogba-Burak ile onu oynadık ama Drogba çok önemliydi. İleride top tutan arkası dönük oynayabilen bir roldeydi. Şimdi elimizde öyle bir santrafor yok.

Osvaldo gelirse bir nebze belki.Ama yine de 3-2-1 sistemi daha güzel duruyor kagıt üzerinde.Umarım kanatlı,gümbür gümbür oynayan bir takım cıkarır hoca.

Prandelli GIACCHERINI'yi sag CM olarak oynatti diye biliyorum Italya Milli takimda...Begendim bir oyuncu. Kanat'ta de oynabilecek.

Sinani munich istiyor. Kaleci gelecek diye biliyorum

Haberi girmişler Sinan Kurt'muş sevindim açıkçası. :)

Galatasaray’da gurbetçi avı | CimBom Statistic

Kaleci gelecek mi bilmiyorum ve sanmıyorum altyapıdan Muhammed Alperen Uysal ve İsmail Çipe , A takım ile antrenmanlara çıkacakmış.

Altyapı’dan A Takıma 5 yıldız adayı | CimBom Statistic

Ek olarak Altuğ Taş , Birhan Vatansever ve Berk Yıldız'da A takımla idmanlara çıkacakmış hatta çıktılar 10 dakika falan oldu.

1. Sneijder

2. Muslera

3. Melo

4. Telles

5. Daniel Agger

6. Bruma

7. Amrabat

8. Pizarro ?

Taktik olarak ne düşündün onu bilmiyorum ama bu düzene göre iki kanat yerli olmalı. Yedek olarak iki yabancı kanat çok lüks. Amrabat yerine sağ bek olabilir.

Haberi girmişler Sinan Kurt'muş sevindim açıkçası. :)

Galatasaray’da gurbetçi avı | CimBom Statistic

Kaleci gelecek mi bilmiyorum ve sanmıyorum altyapıdan Muhammed Alperen Uysal ve İsmail Çipe , A takım ile antrenmanlara çıkacakmış.

Altyapı’dan A Takıma 5 yıldız adayı | CimBom Statistic

Ek olarak Altuğ Taş , Birhan Vatansever ve Berk Yıldız'da A takımla idmanlara çıkacakmış hatta çıktılar 10 dakika falan oldu.

Evet suan almanyadan biriyle konusuyorum hakikaten munich istiyomus. Gelecegin Reus u diyolarmis. Sanirim yedirmicekler onu bize

ilk antremanı veremeyen kulup televizyonu.Heyt beee.Gel gel gs tv'ye gel.Yazıklar olsun

Evet suan almanyadan biriyle konusuyorum hakikaten munich istiyomus. Gelecegin Reus u diyolarmis. Sanirim yedirmicekler onu bize

Konuşmana gerek dahi yok hocam , ''Yeni Reus'' olarak adlandırıldığı zaten biliniyor , Bayern Münih'e satmak istemiyormuş , Gladbach.

Bayern Münih'in Bundesliga'yı sömürme durumunu çaktılar artık , o yüzden rakiplerine oyuncu vermek istemiyorlar ne yaşta olursa olsun.

Cimbom statistic'in girdiği özel haberden alıntı bir kısım ;

''Sinan geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe’nin de gündemine gelmişti. Kanatlarda görev yapan ve Marco Reus’a benzetilen Sinan, bu sezon Gençler Ligi’nde 24 maçta 16 gol kaydetmişti. Geçtiğimiz aylarda Borussia Mönchengladbach’a 1 Milyon Euro teklif eden Galatasaray’ın bu teklifi 1.5-2 Milyon Euro arası bir bedele yükseltmesi halinde transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. Geçtiğimiz günlerde Mönchengladbach yetkilisi ”Sammer, Sinan Kurt için beni 3 kere aradı ve kandırmaya çalıştı. Oyuncu için çok ısrarlı oldular ve her şeyi açık olarak konuştuk.” ifadelerinde bulunmuştu.''

Yani bu nedenlerden dolayı sıkı bir Galatasaraylı olan ve Galatasaraylı olduğunu çekinmeden söyleyebilen ve geleceğini parlak olduğu aşikar olan ;

Sinan Kurt'un takıma transfer edilmesi gerekli diye düşünüyorum.

Konuşmana gerek dahi yok hocam , ''Yeni Reus'' olarak adlandırıldığı zaten biliniyor , Bayern Münih'e satmak istemiyormuş , Gladbach.

Bayern Münih'in Bundesliga'yı sömürme durumunu çaktılar artık , o yüzden rakiplerine oyuncu vermek istemiyorlar ne yaşta olursa olsun.

''Sinan geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe’nin de gündemine gelmişti. Kanatlarda görev yapan ve Marco Reus’a benzetilen Sinan, bu sezon Gençler Ligi’nde 24 maçta 16 gol kaydetmişti. Geçtiğimiz aylarda Borussia Mönchengladbach’a 1 Milyon Euro teklif eden Galatasaray’ın bu teklifi 1.5-2 Milyon Euro arası bir bedele yükseltmesi halinde transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. Geçtiğimiz günlerde Mönchengladbach yetkilisi ”Sammer, Sinan Kurt için beni 3 kere aradı ve kandırmaya çalıştı. Oyuncu için çok ısrarlı oldular ve her şeyi açık olarak konuştuk.” ifadelerinde bulunmuştu.''

Evet bende aynisini dedim. Insallah alabiliriz bu cocugu cok yetenekli

İdmanın 18:00'de olduguna eminmisiniz?İlk idmanı GS TV'nin vermemesi mümkün değil ya.

Gs tv ile ilgili ciddi sorunlar var. isin kotu yani bu sorunlar uzun suredir devam ediyor.

ReReReRaRaRa

Bahri'nin yayin yönetmenliği yaptiğı kanaldan ne bekliyorsunuz ya

Yani bu nedenlerden dolayı sıkı bir Galatasaraylı olan ve Galatasaraylı olduğunu çekinmeden söyleyebilen ve geleceğini parlak olduğu aşikar olan ;

Sinan Kurt'un takıma transfer edilmesi gerekli diye düşünüyorum.

Eger Boyleyse Gladbach Satmayi fazla dusunmuyorsa yetenekli oldugu belli oldu bence.Yetenekli olmasa Bayern munih istermiydi İnsallah aliriz.2 milyon verir aliriz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt