Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ontivero idmanda yer almamis (@CimbomStatistic)

Gelenlerden fazla gidenler sekillensin. Kac senedir oyuncu göndermekte sorun yasiyoruz hele hele yabanciyi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Marıo Mazdukic 22 milyona Atletıco Madride gitti .ulan bize olabilir mi diyordum hayal görüyormuşuz. Atletıco çok akıllı işler yapıyor.

Bence bu kadar çok genç isim almamızın nedeni kadrodaki gençlerden vazgeçilmesi.Emre-Aydın-Ontivero-Hajrovic-Mertan-Serdar Eylik bu adamlardan ümidi kesmiş olabilir yönetim.İnşallah yeni gelenler A takımda oynama şansı bulur.

Emre Utkucan@EmreUtkucan 1 dk.

Kaan Baysal (96) ve Sinan Gümüş (94)'ü, Ocak ayında transfer ettiğimiz Oğuzhan Kayar (95) stratejimizin devamı olarak görmek gerekir.

Tarik icin 5 m euro yada 3 + gokhan /emreden biri isteniyormus . Biz de dany + 2.5 diyomusuz

[attachment=11627:uploadfromtaptalk1404847384174.jpg]

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1404847384174.webp
    uploadfromtaptalk1404847384174.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 308
En önemli konu yeni gelen gençlere sabretmemiz gerektiği. Semih'in bi anda pat diye takıma girişini hatırlayın. Bu gençler de en güzel şekilde takıma monte edilebilir. Bu yıl Koray keşke yerleşse kadroya. Omurgayı yerlilerden yapsak geri kalan ekstralar da Sneijder gibi isimler olsa enfes olur.

Arkadaşlar sinanin videolarina naktim sadece beyin yok gibi ama adamda müthiş bir dribbling yeteneği var. Bakin bizim takimin belki de en büyük eksiği calim atamayan topcu.. Oyun sıkışınca alirsin oyuna denersin elemani. Prandelli büyük hoca bakarsiniz faydasi olur bu tip gençlere.. Acikcasi ben sinan gümüşten umutluyum her oyuncu her tskimda faydali olmayabilir.. Üstelik elemani belese aldik yillik ücreti biraz fazla gibiama begenmexsek en aazından giden 500 bin euro olur yollariz seneye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt