Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan Kurt ilerde Calhanoglu falan dan daha iyi olabillir, büyük yetenek. 5 Milyon bile eder...

Sagdan soldan 8-10 tane adam almak yerine saglam 3-4 tane oyuncu alir sezona girerim daha iyi.. Bir sürü genc getirip hepsini 1 sene sonra yolluyoruz. Bu Endogan Adili fln ne oldu harbiden? Baysal, Gümüs, Ibrahim Coskun, Emrecan Coskun, Berk Ünsal, SÜPERSTAR Umut Gündogan fln diye liste uzuyor.. Alinan genclerden bir tek Koray Günter nefis oyuncu, gerisi ise yaramaz gibi duruyor..

Sagdan soldan 8-10 tane adam almak yerine saglam 3-4 tane oyuncu alir sezona girerim daha iyi.. Bir sürü genc getirip hepsini 1 sene sonra yolluyoruz. Bu Endogan Adili fln ne oldu harbiden? Baysal, Gümüs, Ibrahim Coskun, Emrecan Coskun, Berk Ünsal, SÜPERSTAR Umut Gündogan fln diye liste uzuyor.. Alinan genclerden bir tek Koray Günter nefis oyuncu, gerisi ise yaramaz gibi duruyor..

hımm peki murhan:congratulatory:

Endoğan'ı oynatamadık hiç çünkü lisansı yetişmemişti.

sinan çık hızlı, seri driplingleri var, kolay adam eksiltiyor tabi bunların hepsini videoya dayanarak söylüyorum

ya tutarsa transferleri bunlar ama benimde pek umudum yok 3.ligde bile oynayamayan 20 yaşında topçudan :(

Tarihin kamusal alanda gerçekleştirilen en büyük tecavüz olayına tanıklık ediyoruz arkadaşlar :D

Aynen katiliyorum.Cocuk cocuklari doldurduk takima. Bu Tip oyunculardan cok var bizim altyapida. Bu aldigimiz iki genc iyi olsa kendi takimlari profesyonelkontrat verirdi. 3 tane nokta atisi yapip cöpleri atacagimiz yerde, hala cöpler transfer yapiyoruz.

20 dakikada biten bir yarı final maçı daha önce görülmemişti.

Oha be 5 tane atilirmi almanyai hic sevmem ama bu arada sinan kurt alinmali artikk

Turnuvanın başından beri Hulk'u takip ediyorum.Gerçekten çok kötü ya.50m vermiş Zenit ama 5m'a Gs'ya gelse Florya'ya el bombası atarım.O kadar ciddi durum :-( Yüzyılın en büyük balonu(50m)

Turnuvanınbaşından beri Hulk'u takip ediyorum.Gerçekten çok kötü ya.50m vermiş Zenit ama 5m'a Gs'ya gelse Florya'ya el bombası atarım.O kadar ciddi durum :-( Yüzyılın en büyük balonu(50m)

hulk ve Shakiri nin en büyük hataları abartı kas çalışmaları

hulk portoda da kaslıydı ama şimdi abartmış, bazen ayakta kalamıyor çok hantal olmuş tabi bence..

turnuvanın başından beri panzerler dedim durdum..kupayıda alacaklar çok rahat

Bence de Paletta'dan uzak duralım. Agger falan alamıyorsak , stoper almayalım daha iyi. Adı geçen isimler Burdisso'dan Chedjou'dan hallice

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt