Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur Sönmez ‏@onrsnmzhahaha 19 Kas

Önder Özen: Stuttgart forması giyen 19 yaşındaki Türk asıllı futbolcu Sinan Gümüş'ün transferi için çalışmalarımız devam ediyor.

spor_250.jpg

Videolarında gercekten iyi bir oyuncu izlenimi veriyor bide 500 bin € civarı para veriyorsak elbet bir güvencemiz vardır bunlar Erdal Keser transferleri Koray-Sinan-Kaan... inşallah meyvelerini alırız.Ek olarak genç yabancılarımızda gerçekten iyi durumda Bruma-Telles zaten üst noktadalar Hajrovic konusu ne durumda bilmiyorum ama Ontivero da boş oyuncu değil.Son olarak Endoğan ile hala sözleşme imzalanmadımı ?

Koray'ı ayrı yere koyuyorum.Kesinlikle hani keşfedilecek futbolcu konumunda değil.Ama Sinan'ın baya bi çalışması lazım.

Ya bugunku antrenman fotografina bakiyorum da, biz hesapta sezonu actik ama galiba butun futbolcular gelmemis daha. Beyler tatile doyamadilar mi ne?

bu Sinan Gümüş a takıma mı alındı yoksa a2 ye mi ? Bilgisi olan var mı?

ya arkadaş Galatasaraylıysan ve oruç tutuyorsan orucunu : Allahım sana şükürler olsun verdiğin ni,metlere ,sıhate,afiyete ve Sneijdere demen gerekirken bazı renktaşlarımız onu 15 e satalım 20 ye satalım derdin de.Harbiden bana ters bu görüşler.

Melo, Miranda, Filipe, Marquinhos, Kaka, Ronaldinho, Pato, Rafinha ve Moura(Sakat olabilir) gibi adamlari almazsan yağlı yoğurtlu kadroyu Neymar 'a sentezleyip oynatirsan böyle ezilirsin oysa su adamlarla ve su anki kadroyla takım oyunu uygulasalar buralara kadar daha görkemli ve rahat gelirler Almanya'ya karşı böyle çaresiz olmazlardi.

Yeni bir jenerasyon pesindeyiz galiba. Yavas yavas bu cocuklari hazirlamaliyiz.

Koray, Sinan, Kaan, Oguzhan, Altug, Ibrahim vs. Yetenekli cocuklar. Yabancilardan Telles, Bruma.

Gencler ile tecrübelileri harmanlayip dinamik bir kadro yaratabiliriz, yaratmaliyiz da.

Sinan Kurt müthis hamle olurdu. Keske dogru olsa. Direk koy oynasin, yemisim Töre´yi.

benden scolari capsi

[attachment=11641:200px-Luiz_Felipe_Scolari-tile.jpg]

Ekli dosyalar

• 200px-Luiz_Felipe_Scolari-tile.webp
    200px-Luiz_Felipe_Scolari-tile.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 232
prandelli dünya futbol vitrinine brumayı ve tellesi kazandırsın.gençlerimizden 1-2 sini de takıma monte etsin tranfer yapmasak ta olur.

Sinan Gümüş'e dair videoları az evvel izledim ve stilini gerçekten çok beğendim. Kaan Baysal'dan daha çok tatmin etti beni. Umarım hayırlı olur. Videoyu izlemeden evvel alacağı miktar bana da çok geldi ama adamın tarzını ve takımdaki gereksizleri göz önüne getirince helal-i hoş olsun dedirtti. İnşAllah çok faydalı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt