Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni bir jenerasyon pesindeyiz galiba. Yavas yavas bu cocuklari hazirlamaliyiz.

Koray, Sinan, Kaan, Oguzhan, Altug, Ibrahim vs. Yetenekli cocuklar. Yabancilardan Telles, Bruma.

Gencler ile tecrübelileri harmanlayip dinamik bir kadro yaratabiliriz, yaratmaliyiz da.

Sinan Kurt müthis hamle olurdu. Keske dogru olsa. Direk koy oynasin, yemisim Töre´yi.

Onur Abim , Cimbom Statistic'in özel haberine göre ;

Sinan Kurt'un kendisi ve menajeri ile el sıkışılmış , anlaşılmış , kulübü ile görüşmeler devam ediyormuş.

Sinan Kurt'u bende çok istiyorum gerçekleşecek İnşallah.

Sinan Gümüş ve Kaan Baysal'da gerçekten o fiyatlara çok mantıklı hamleler. Yunus Gülnar'da akıllı ve mantıklı bir hamle bakalım neler yapacak.

Real Madrid alt yapısına kaç tane Türk seçilip girebiliyor ki sonuçta bu üç oyuncu en kötü ihtimalle uzun vadede kulübemizde ki yerli alternatiflerimiz olacaktır.

Sinan Gümüş'e dair videoları az evvel izledim ve stilini gerçekten çok beğendim. Kaan Baysal'dan daha çok tatmin etti beni. Umarım hayırlı olur. Videoyu izlemeden evvel alacağı miktar bana da çok geldi ama adamın tarzını ve takımdaki gereksizleri göz önüne getirince helal-i hoş olsun dedirtti. İnşAllah çok faydalı olur.

Yerli oyuncular güya TL. bazında alıcaktı ama sanırım her yılın başında sabit kur belirlenerek alıcak ama dediğin gibi miktar banada çok fazla geldi Sinan ve Kaanları 2lesek iyi olur gençlerde Sinan Kurt ve Kaan Ayhan olarak genç kadro böylelikle AS kadroya rakip çıkar tabiki bunların gelişimi yiyip içip gezmeleri ilede ilgilecek teknik taktik ve kondisyon hocaları lazım.

Onur Abim , Cimbom Statistic'in özel haberine göre ;

Sinan Kurt'un kendisi ve menajeri ile el sıkışılmış , anlaşılmış , kulübü ile görüşmeler devam ediyormuş.

Sinan Kurt'u bende çok istiyorum gerçekleşecek İnşallah.

Sinan Gümüş ve Kaan Baysal'da gerçekten o fiyatlara çok mantıklı hamleler. Yunus Gülnar'da akıllı ve mantıklı bir hamle bakalım neler yapacak.

Real Madrid alt yapısına kaç tane Türk seçilip girebiliyor ki sonuçta bu üç oyuncu en kötü ihtimalle uzun vadede kulübemizde ki yerli alternatiflerimiz olacaktır.

Twitter da anlatılan 1 milyon vermişiz zaten kulübüne

Bu bile ne kadar istediğimizi gösteriyor

Hakan falan kaçınca bizimkiler uyandı sanki

Takımda genç olması da iyidir

Bir maç oynasın taraftar da sahiplenir

Yalnız almaktan ziyade oynatabilmek de önemli

Misal Koray

Fizik iyi teknik var kondisyon iyi

20 yaşında koy hazırlık maçlarında 11e oynası Semih ile

Yerli oyuncular güya TL. bazında alıcaktı ama sanırım her yılın başında sabit kur belirlenerek alıcak ama dediğin gibi miktar banada çok fazla geldi Sinan ve Kaanları 2lesek iyi olur gençlerde Sinan Kurt ve Kaan Ayhan olarak genç kadro böylelikle AS kadroya rakip çıkar tabiki bunların gelişimi yiyip içip gezmeleri ilede ilgilecek teknik taktik ve kondisyon hocaları lazım.

Forum içinde Sinan Kurt'a karşı var olan algı gayet iyi durumda. Yanımdan geçse tanımam ama bu denli istenildiğine göre vardır bir hikmeti diyip gelmesini istiyorum. :) Bilhassa Almanya'dan gelen potansiyelli yerli oyuncuları bu tür rakamlar dışında buraya getirmenin başka yolu yok sanırım ama Sinan Gümüş gerçekten seyir zevki sunuyor. Bu çocuğa dair beklentim yüksek. Kaan Baysal'dan yana alamadığım sinerjiyi bu çocuk verdi bana.

Forum içinde Sinan Kurt'a karşı var olan algı gayet iyi durumda. Yanımdan geçse tanımam ama bu denli istenildiğine göre vardır bir hikmeti diyip gelmesini istiyorum. :) Bilhassa Almanya'dan gelen potansiyelli yerli oyuncuları bu tür rakamlar dışında buraya getirmenin başka yolu yok sanırım ama Sinan Gümüş gerçekten seyir zevki sunuyor. Bu çocuğa dair beklentim yüksek. Kaan Baysal'dan yana alamadığım sinerjiyi bu çocuk verdi bana.

Kaan Baysal'da , Sinan Gümüş'te iyi çocuklar zaten fakat Kaan , Sinan'dan daha küçük , Sinan'ın oyunu bu yüzden daha olgun seviyede ek olarak kendisi kanat olduğundan ve takımımızda yıllardır adam gibi kanat izleyemediğimizden , ayrı bir seyir zevki verebilir Sinan.

Onun dışında Kaan merkez orta saha oyuncusu , ikisinden de umutluyum kendileri potansiyelli çocuklar.

Yunus Gülnar'da altyapıya iyi bir takviye , potansiyellidir diye düşünüyorum o kadar büyük kulüpte antrenmanlara çıkmış. Görürüz zaten ilerde.

Sıra Sinan Kurt'ta , Sinan Kurt gurbetçiler arasında en yüksek potansiyele sahip oyunculardan birisi , İnşallah kadromuza katacağız.

Sinan Kurt cok iyi hamle olur iste.

Adami yeni Reus olarak göriyorlar.. tipi de benziyor :D

BsER1wAIIAAM0hP.jpg:large
:DD
BsERzMnIAAAfxmg.jpg:large

Sinan Kurt hakkinda okuduklarim olumlu, m'gladbach'in altyapisida saglamdir bildigim kadariyla...

aguero tevez tipinde bi topcu (onlar kadar iyi olur demiyorum) ama yetenekleri ust duzey gibi almanya u18de attigi goller oyle basit gollerde degil.

'Destined for greatness' - LFC scout German prodigy with amazing 52 goals/assists | Liverpool-Kop.com

Scouting Report: Is Bayern Munich Target Sinan Kurt Ready for the Big Stage? | Bleacher Report

hakkinda bir kac makale^^ liverpool bayern valencia porto gibi takimlarin izleme listesindeymis

hic turke benzemiyo yanliz :D

Sinan gümüş neyin nesi almışız ?

videosunu izledim son derece çabuk kuvvetli çalım manyağı tam aradığımız tipte hemde türk videolar aldatıcıdır umarım öyle çıkmaz

buraya yazıyorum videodaki gibiyse bu sinan denen genç bu sene ilk11'e kapağı atar umarım video yanıltıcı değildir töreyede gerek kalmaz daha iyisi beyinlisi gibi duruyor :D

Sinan gümüş neyin nesi almışız ?

videosunu izledim son derece çabuk kuvvetli çalım manyağı tam aradığımız tipte hemde türk videolar aldatıcıdır umarım öyle çıkmaz

buraya yazıyorum videodaki gibiyse bu sinan denen genç bu sene ilk11'e kapağı atar umarım video yanıltıcı değildir töreyede gerek kalmaz daha iyisi beyinlisi gibi duruyor :D

Aynen videoda robben gibi adam geciyo:) olcani bile kesebilir oyleyse aama sanmiyorum. Iyi gwncler oldu ama sinan endogan koray

England+U18+v+Germany+U18+17p1u5dlEygl.jpg

Sinan Kurt (1996 - Sol Kanat, Forvet Arkası, Forvet)

Borussia Mönchengladbach U17: 52 maç 31 gol 21 asist

Borussia Mönchengladbach U19: 25 maç 16 gol 3 asist

England+U18+v+Germany+U18+17p1u5dlEygl.jpg

Sinan Kurt (1996 - Sol Kanat, Forvet Arkası, Forvet)

Borussia Mönchengladbach U17: 52 maç 31 gol 21 asist

Borussia Mönchengladbach U19: 25 maç 16 gol 3 asist

bu nerden çıktı ? hiç izlemedim ama 1 2 haber görmüştüm geçmişte çok yetenekli bayern felan diyorlardı bize yedirmezler habermi var ?

bu nerden çıktı ? hiç izlemedim ama 1 2 haber görmüştüm geçmişte çok yetenekli bayern felan diyorlardı bize yedirmezler habermi var ?

Galatasaray Stats @CimbomStatistic · 8 sa.

Çok soru geliyor Sinan Kurt haberinin arkasındayız. Şu anda tek sıkıntı oyuncunun kulübünün 2 Milyon Euro istemesi.

Galatasaray Stats @CimbomStatistic · 8 sa.

Sinan Kurt" dgerçek bir Galatasaray'lı Türkiye'ye gelmek istemediği oğru değil. Oyuncu ve menajeri ile anlaşma tamam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt