Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarık Çamdal transferinde flaş gelişme... Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli, dün gerçekleşen imza töreninin ardından Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Ünal Aysal'la görüştü.

İlk etapta mutlaka kadroya yerli bir bek takviyesi isteyen İtalyan hocanın talebi üzerine Aysal, Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan'ı aradı. Tarık Çamdal'ı transfer etmek istediklerini net şekilde bildiren Aysal, Hoşcan'ın 5 milyon Euro'luk talebiyle karşılaştı.

Böyle bir ücretle yerli piyasadan kesinlikle oyuncu almayacaklarını ileten Aysal ise takımdan 2 oyuncuseçmelerini, para artı takas formülüyle bu işi bitirebileceklerini anlattı. Hoşcan'ın ise hocaları Ertuğrul Sağlam'la görüşmek için izin istediği belirtildi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde yaşanan gelişmeler de, tarafların anlaşmak üzere olduğunu gösteriyor. Son duruma göre, Galatasaray'ın gözden çıkardığı para 2.5 milyon Euro artı 2 oyuncu. Bu futbolculardanbiri Lucas Ontivero. Yerli konusunda ise Es Es'in Yekta Kurtuluş'u talep ettiği, Galatasaray'ın ise Yiğit Gökoğlan ya da Sercan Yıldırım'ı önerdiği belirlendi.

Webaslan

gelsin artık tarık..

Valla Tarık Çamdal için o kadar para verileceğine Şener Özbayraklı için serbest kalma ücreti olan 5milyon TL. yani yaklaşık 1,5-2m € veririz alırız kafamız rahat olur Bursa'ya bu ücret için 1-2 oyuncu veririz cebimizden parada çıkmaz ver işte Sercan , Engin gibi oyuncuları paket olarak yolla.

sinan kurt ne alemde ?

Valla bu cocuğun ne pahasına olursa olsun alınmasını istiyorum her yaşta farkını yaratmış çok kaliteli bir oyuncu biran önce kapalım geçen bizim scoutlarla fotosunu gördüm fizik olarakta çok gelişmiş AS kadroda maçlara çıkabilir gibi her maç olmasa.

Sabri oyuna ruh,güzellik katıyormuş.Vay anasını.Buna hunharca gülünür işte.:happy:

Sabri anca bize sinir ve ruh hastalığı katar.

* Real Madrid ve Juventus, Morata nin transferi icin 22 milyon euro ya el sikisti.. Yillik 2.2 milyon euro alacakmis.

* Wenger den aciklama, bugun veya yarin Alexis Sanchez le resmi sozlesme imzalanacak..

Hollanda-belçika-almanya; bizim bunların altyapı eğitim hocalarını transfer etmemiz lazım. Bunu başarabilen başkanın heykeli dikilir ama nerdeee, hep günübirlik yaşıyoruz. 5-10 milyonluk ülkeler onyıllardır dünya futboluna resmen hükmediyor, resmen yıldız fışkırıyor adamlardan. biz 70 milyonluk ülkeden bir solbek bulamıyoruz ya. Allah bilir ne cevherler vardır bizde de ama kim bulacak kim işleyecek. Adamlar her çocuğu alıp akla gelecek her sporda her sanat dalında deniyorlar. fark burada. Bi yakınım söyledi almanyada yaşıyor, oğlunun maçını seyrederken 6-7 yaşında bir çocuk dikkatini çekiyor müthiş bir yetenek, bir sonraki gittiğinde duyuyor ki Bayern almış. Bizim altyapılarda hocalar kendisi futbolun temelini bilmiyorki ne öğretsinler, anca çift kale maç yaptırıyorlar.

Sneijder Italya basinina Galatasaray´da mutlu oldugunu söylemis ve Prandelli´nin dogru isim oldugunu söylemis.

BsFzn6tIYAAy8gw.jpg

Bugun de KAP a biri dusebilir sanki, oyle bir his var :)

Hollanda-belçika-almanya; bizim bunların altyapı eğitim hocalarını transfer etmemiz lazım. Bunu başarabilen başkanın heykeli dikilir ama nerdeee, hep günübirlik yaşıyoruz. 5-10 milyonluk ülkeler onyıllardır dünya futboluna resmen hükmediyor, resmen yıldız fışkırıyor adamlardan. biz 70 milyonluk ülkeden bir solbek bulamıyoruz ya. Allah bilir ne cevherler vardır bizde de ama kim bulacak kim işleyecek. Adamlar her çocuğu alıp akla gelecek her sporda her sanat dalında deniyorlar. fark burada. Bi yakınım söyledi almanyada yaşıyor, oğlunun maçını seyrederken 6-7 yaşında bir çocuk dikkatini çekiyor müthiş bir yetenek, bir sonraki gittiğinde duyuyor ki Bayern almış. Bizim altyapılarda hocalar kendisi futbolun temelini bilmiyorki ne öğretsinler, anca çift kale maç yaptırıyorlar.

Bunun için eğitim sistemimizide oturtmamız lazım yada kolej sistemi yapıcaz başka türlü olmaz hoca moca bir nevi hal olur ama çocuğa ders mi çalıştırcan topmu oynatıcan birde her sene değişen sistemler filan derken heba oluyor tesislerle eğitimi aynı yere taşıyıp mesela yatılı okul tarzı birşey olabilir yada aileler içinde lojman tarzı birşey tesisle okullar yakın olucak ve eğitimide o kulüp kendi okulunda karşılıcak zaten Galatasaray'ın lise ve üniversitesi var bunu ilkokullada destekleyip yardımcı olursa yardım derken mesela parası olmayan oyuncular yaşı ne olursa olsun burs ve barınmasını karşılasa hiçbir sorun olmaz bence hem böylece kulüp içinde belli bir disiplin ve yeme içme dietlerine dikkat ederler futbolcu abilerininde arada ziyaretleri ilede hırs yaparlar böylece ne Almanya ne Belçika nede başka bir ülkeyi örnek almamıza gerek kalmaz.

Menajeri bugun istanbulda ama onu napicaz renktas

Dogru mu acaba? Bilmiyorum ya. Dün Baskanin aciklamalarindan biraz killandim, ama insan kendini inandirmak istemiyor.

Sanki birseyler var da taraftarlari ufaktan hazirliyor gibi geldi. 20 MIlyon, birsey yapamam, denerim ama giderse yapacak birsey yok vs.

Hayirlisi olsun. Cok üzülürüm, büyük darbe olur bize, ama yerine de 2 tane dünya yildizi isteriz. Yakariz yoksa

Dogru mu acaba? Bilmiyorum ya. Dün Baskanin aciklamalarindan biraz killandim, ama insan kendini inandirmak istemiyor.

Sanki birseyler var da taraftarlari ufaktan hazirliyor gibi geldi. 20 MIlyon, birsey yapamam, denerim ama giderse yapacak birsey yok vs.

Hayirlisi olsun. Cok üzülürüm, büyük darbe olur bize, ama yerine de 2 tane dünya yildizi isteriz. Yakariz yoksa

Wesley gidicem derse gidecek kalicam derse kalacak . Umarim gitmez ama gidersede 20 iyi para . Yerine iyi iki yabanci alinir. Yine soyluyorum insallah gitmez

Yeni kontrat icin geliyormus Sneijder in Menejeri!

Sozde duyumcular boyle diyormus Twitterda falan..

Zam + en az 1 yil daha kontrat uzatma (2017)

Zaten Manchester haberleri balon, ingiliz medyasi turk medyasindan kopya cekiyor/./.

O kadar genc transfer ediyoruz, cürümesinler. Madem Emre Colak´i istiyorlar, kazanin 2-3 Milyon Euro.

Gitmek istiyormus zaten, Arda abisinin izinden gitmek istiyormus, gitsin.

Sinan Gümüs gibi cocuklar da o kadar oynar herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt