Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BsFzn6tIYAAy8gw.jpg

kim bunlar yav

Prandelli varken Balo deyip durmayin, adam daha dun Italya medyasina aciklama yapti, onun 'kazanma arzusu yok '' diye, (no winner mentality), severim ama kafa yapisi iyi degil dedi.. Ben sadece winner mentality si yuksek olan oyuncularla calismayi severim demis..

ya dilolar sizi cok sefiyom hemen her halta kanıyosunuz lan dıs basın yazıyorsa vardır dogrulugu

kanyak turk medyasi 99%, dis basin yazinca dogrumu oluyor sevim kafa yapini :D

ha dogru da olabilir ama illa dogrudur demek nedir Allah askina ..

Dostlar biliyorum sneijderi seviyosunuz da 20 veren varsa artik gitmesi lazim.. Neden mi;

1- Dünya kupasindan sonra doymuş olacak.. Gecen seneki gibi beklemeyin..

2- Yas 30 olmuş.. Bu donemde satmazsak 5m'e bile zor satabiliriz. Bkz Hasan Şaş

3- öyle yada boyle orta saha düzenini bozuyor ( buna artik eskisi gibi inanmasamda)

Sonuç olarak; bence de MÜKEMMEL oyuncu.. Ama kalirsa artik öyle olmayabilir..

Şahsi fikrim teklif var ama çok yuksek seviyelerde değil.. Menecer gelmesinin sebebi de zam koparmak kont uzakmak..

Dostlar biliyorum sneijderi seviyosunuz da 20 veren varsa artik gitmesi lazim.. Neden mi;

3- öyle yada boyle orta saha düzenini bozuyor ( buna artik eskisi gibi inanmasamda)

Şahsi fikrim teklif var ama çok yuksek seviyelerde değil.. Menecer gelmesinin sebebi de zam koparmak kont uzakmak..

kim orta sahanin duzenini bozuyor ? sneijdermi?

Sana katılmakla beraber katılmıyorum :D Bende satılsın istiyorum yaşı ve performansının düşeceği düşüncesi ile ama Melo içinde aynısını söyledik ettik alırsak oynamaz etmez dedik ama bilmiyorum oda Dünya Kupası ümidi ilemi yoksa taraftarın coşkusu ilemi bu senenin tek başına açık ara adamı idi nerde ise yani aynısı Sneijder'dede olabilir Hagi gibi düşünürsek oda geldiğinde bitti jübileye geldi diye herkes baktı ama destan yazdı işte kafamdaki deli sorular bunlar :D

Ya bi de su sneijderi gonderemedinizciler he siz daha cok seviyosunuz ya

Sevip sevmemekle ne alakası var.? Babamın oğlu değil ya.Takıma faydası olduğu için kalsın diyoruz.

Onun yerine kim gelecegine bagli.

Shinji filan gibi kazik oyuncular gelecekse Sneijder kalsin, ama Balotelli gibisini alabilirsek giderse üzülmem.

Bide onun bunun gazına gelipte Kagawa'yı itin bir tarafına sokmayın gözünüzü seveyim.Tamam belki Manu da kendini çok gösterememiş olabilir ama bu onun kalitesiz olduğu anlamına gelmez.Dortmun da nasıl oynadığını az çok biliyoruz.Hani gitmez ya olurda Sneijde gitti.Transfer edilecek futbolcu arasına Kagawa'yı 1.sıraya yazılmalıdır.

pirlo gelmis 35 yasina kitap gibi oynuyor,sneijder daha 30 yasinda 7,5m euroya almisiz adami parasini elli defa cikarmis adam,illa satalaim bu yastan sonra satamayiz derdi nedir nasil kafa yapiniz var.sneijder gibi adamlari buldugunda insan futbolu Galatasarayda birakmasini ister,yeri geldiginde atacagi tek bir golle sana zaten 20m kazandirabilen bir futbol ustasi sneijder.ulan drogbayada oyle yaptiniz efsane gelmis parcali formayi giymis drogbayi doya doya izlemek keyfini cikartmak varken adama yedekte dursun umut oynasin dedi burdaki bircok futbol cahili

[attachment=11646:taraftardan_onura_sevgi_seli13540091820_h957126.jpg]

Ekli dosyalar

• taraftardan_onura_sevgi_seli13540091820_h957126.webp
    taraftardan_onura_sevgi_seli13540091820_h957126.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 252
  • taraftardan_onura_sevgi_seli13540091820_h957126.webp
    taraftardan_onura_sevgi_seli13540091820_h957126.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 93
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt