- 16 Haziran 2010
- 204.122
- 156.215
- 6.838
Bugun ne guzel haberler var. Wesley uzatiyomus balo icin kiralik yoklamalar baslamis. Hajrovic werdere imza atiyomus. Tarik icin de orta yol bulunacak sanirim
Hadi Insallah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugun ne guzel haberler var. Wesley uzatiyomus balo icin kiralik yoklamalar baslamis. Hajrovic werdere imza atiyomus. Tarik icin de orta yol bulunacak sanirim
Hadi Insallah.
Gune mukemmel haberlerle basladik. Ilerleyen saatlerde balo yalan olur wes manuya gider hajro da kriz cikar .d
Fener'e uefa'dan müjde haberinni atlama lütfen. Ha bir de bizim batacağımıza yönelik haberleri.
Samimiyetine inanıyorum renkdaş eyvallah tamam sorun yok..
Konumuza gelirsek , evet doğru tabii ki varsayımlar üzerine konuşuyorum.. e n'olacağını bilemezsin bu yaşından sonra çünkü.. dediğin gibi inşallah 20 gollük bir performans da sergileyebilir , 4-5 gol 3-4 asistle de tamamlayabilir sezonu.. sneijder dediğinde durup 2 kere düşünüyorum yaşı ne olursa olsun..ama ben biraz garanticiyim ve düşüncem iyi bir sezon geçireceğine değil; özellikle dünya kupasında form tutmasına bağlı olarak sezon ortasına doğru performansının düşeceği yönünde.. yaşı itibariyle tekrar form tutması da zaman alacağından dolayı , öyle az biraz paraya değil de dendiği gibi 20 verene gönderilmesi taraftarayım.. veren yoksa da umarım yanılırım da 20 gol atamasa da takımı kalitesiyle form düşüklüğü yaşamadan yukarı çeker , herkese kalitesini gösterir şekilde sezonu tamamlar..
melo konusunda benim olumsuz bir düşüncem olmadı hiçbir zaman.. O yüzden oraya değinmiyorum..
Eger bu hajrovice 4.6 milyon euro ( oynasaydi alacagi para ) tazminat olarak odenirse kimse kusura bakmasinda o parayi ceplerinden odesinler bunun suclusu o profesyoneller
Aynen öyle bu işin sorumlusu ciddiyetsiz yönetim. Daha önce bu sorunu bir kez yaşamış Drogba'yla da bir kez yaşatmış bir kulübün böyle bir sorunla karşılaşması kesinlikle ibretlik bir hatadır ve madem Galatasaray şirket gibi yönetiliyor bunun sorumluluğunu bir kişinin alması lazım. Zararı da karşılanmalı , orada o kadar iş adamı var ve şirketinde bir kişi ciddiyetsizlik yüzünden 4M€ zarara uğratıyorsa ne yapardı? Büyük ihtimal yetkili kişiyi anında kovup, tazminat davası açardı.
![]()
bonservisi elinde sınır olmasa direk alırdık müthiş kaleci :S
baya iyi 4 milyon euro ya aldığın adam bedavaya kaçıyor ,üstüne de 5 m euro tazminat istiyor, önemli değil tabi takımda para çok taraftarlar 2 şer forma daha alır
Karaktersiz oldugu icin gitmesine sevindim .ayrica hajro yasal hakkini kullaniyor yonetimin sucu parasini kendi cebinden versi hatali olanlar