Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Unal Baskan beni dinle : Adil Rami 4 milyon euro mus.

Duyduk duymadik demeyin :D

Iyi olur. Biraz agir ama yine de Chedjou dan iyidir, Chedjou de agir bir Adam,

pozisyon biligisi amatör topcu'dan fark yok Chedjou'un. Sirf Fizik iyi...Rami kötü bir Stoper degil, alsak is yapar bence, tercübeli bir Stoper ayni zamanda.

Herkes Adil Rami yi istiyor ama o sadece Milanı istiyor diye biliyorum. Yani siz 5 verseniz adam gelmez, demekki isteği farklı.

Bu tarz rakamlara takılmayın oyuncu gitmek istediği için klüp pazarlık yapıyor. Önce oyuncuyu ikna etmek gerekiyor ki

Menez ve Alex nasıl gittiyse oda gidecek galiba Milana.

Milan forumlarina bakiyorum da, onlarda Balotelliyi top tutamadiği, arkadaslarina alan acip, servis yapamadiği ,savunma arkasina dikine ve capraz kosular yapmadiği icin elestiriliyor. Rakip stoperleri bozmaktan baska bir özelliği olmayan ama takim icin oynayan ve az cok servis yapan Pazziniyi bile tercih ediyorlar.

Balotelli, mental acidan cok zayif bir oyuncu. Ek olarak, cokta cabuk provake edilen bir oyuncu. Bu sezon hakemlerin atmadiği pozisyonlarida var. Turkiyede Melonun üzerine nasil oynandiğini da bilyoruz. Balo Melo gibi sakin kalmaz, hep atilir. Bir macta Balotelli nasil baslarsa, öyle gidiyor. İstekliyse, cabalar. Yoksa mücadele bile etmez, yürür. italyada kaleye uzak oynadiği, trequartista gibi oynadiği icin cok fazla elestirildi. Galatasaraya gelsin asla istemem. 25 milyon euroya kumar oynanmaz. Milanda Balotelliyi kiralamaz. Gelecek yil, Cl icin bir umut besleyecekler. Tek mac kazandiran forvetleri Balotelli. Frikikleri yada uzaktan sutlariylada olsa da. Balotelliden de olmak istemeyeceklerdir. Balotelli Turkiyede yapamaz.

Balotelli hem boş hem sorunlu bir futbolcu neden bu kadar isteniyor anlamadım.

tapatalk

Balotelli kendi ülkesinde yapamiyor, mis gibi Ingiltere futbolunda yapamiyor. Türkiye gibi bir ortamda Balotelli Bakirköylük olur.

Raminin sözlesmesi bitiyor zaten 1 sene sonra normal bu rakam, 5 milyona alsinlar iste astori falan aradigmiz adam degil, lider tipi yok herif'te daha cok oyunu acan bir stoper. rami ise tipik 1.90lik hayvan, is yapar bizde. Böyle oyuncular bizim ligte her zaman is yapar.

Umarim bu hatayi yapmayiz. Vasat bir oyuncu.

Stopere para harcanacaksa bonservisi elinde olan Samaras'ın düsünülmesi gayet olası.Ha ben istemem o ayrı.Esasında eskiden begeniyordum Samaras'ı bu turnuvada da fena degildi ama bize daha iyileri lazım.Samaras takımı sahiplenir,takım oyuncusudur ama kontenjan harcamaya degecek bir topcu mu,bence bugünün sartlarında degil.Alacagın yabancı topcular sana kademe atlatmalı.Sneijder gibi,Melo gibi.Samaras bu tip topcu degil.

Unal Baskan beni dinle : Adil Rami 4 milyon euro mus.

Duyduk duymadik demeyin :D

Rami Milandan baska takimda oynamak istemiyor. Milan Ramiyle coktan anlasti, bonservisi düsürmeye calisiyorlar.

Milan savunmasinin lideri gecen sene Rami degildi,Mexesti. Bize cabuk ve sweeper özellikleri olan bir stoper lazim. 2side bize olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt