Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mutaka iyidir de, bu temizlikten sonra kadroyu sekillendirecek paramiz var mi, belli degil.

3 günde verilen kararlarin saglikli olacagindan emin miyiz?

Ben bunlarin daha cok Mancini´nin raporlarini onayladiklarini, eski ekipten de (Tafo,Utkucan vs) dinlediklerini düsünüyorum.

Hayirlisi olsun. En kötü ihtimalle yerleri Sinan Gümüs, Oguzhan, Altug gibi oyuncularla dolar, o da fena olmaz.

Hücüm hattı çok kalabalık zaten de , savunma hattı için transfer gerekebilir . Sabri , Gökhan , Hakan giderse.

Kadronda Muslera Melo Sneijder varsa Sabri gibileri yollayacaksın. Kapasitesi alt takımlar için uygun her anlamda.

Ceyhun'un sözleşmesi bitti zaten aynı Ufuk ve Aykut gibi.

Gökhan Zan, Engin falan gider tahminimce, Aydın sakatlık yüzünden, çalışmış olması yüzünden kalır belki.

Sercan, Yiğit falan onlar da yolcu. Yabancıları da göreceğiz bekleyip.

Şu gidecekler arasında bi Gökhan Zan'a üzülürüm.Aydın'ın bacağı kırıldığından bir sene daha kalma ihtimali var.

Sabri reisi gonderiyosan ceyhun umut vs gercekten gitmeli sabri gitmeli bisey demiyorum ama sadece o olursa goze batiyo neden ondan baslandi prandelli zeki bi adam ayhan akman cihan haspolatli orhan ak mustafa sarp gozumde neyse umut bulut, aydin yilmaz, sabri,ceyhun aynıdır

Hücüm hattı çok kalabalık zaten de , savunma hattı için transfer gerekebilir . Sabri , Gökhan , Hakan giderse.

Hakan gitmez dünyada sol bek sıkıntısı varken beklemeyin bunu en kötü yedek veya tribünde oturur ama sorun yapmaz ayrıca çok iyi olmasa da iyi bir profesyoneldir

Şu gidecekler arasında bi Gökhan Zan'a üzülürüm.Aydın'ın bacağı kırıldığından bir sene daha kalma ihtimali var.

Gökhan Zan'ında miladı doldu ne yazık ki, geçti artık o "ne zaman görev verilirse çıkıp aslan gibi oynuyor" hikayesi. Yerli/yabancı muhabbetindeki yerini de biliyoruz.

Kaç senedir zaten ekmeğini yemekte Galatasaray'ın.

Zaman geldi onun için de.

Sabri'yi Florya'ya çağırmışlar gitmemiş.Güliyim lan dur.:D:D Kendini nimetten sayıyor yetenek fakiri.

Sence 2018da milli takim için oynayacak olan hangi Almanyada oynayan türk oyuncular oynayacak?

Valla ben bu Sinan Kurt denen çocuktan çok ümitliyim parası neyse verip alsınlar bence ve ilk seneden ince ince takıma monte edilmeli en son gördüğümde fiziğide çok geliştirmiş ilk 11 değil ama yedek olarak başlayarak skoru açtığımız maçlarda sahaya sürülebilir Sneijder hatta Forvet yerine her yaş liginde ligleri domine etmiş frikikleri filanda sağlam geleceği çok parlak gibi.

Gökhan Zan'ında miladı doldu ne yazık ki, geçti artık o "ne zaman görev verilirse çıkıp aslan gibi oynuyor" hikayesi. Yerli/yabancı muhabbetindeki yerini de biliyoruz.

Kaç senedir zaten ekmeğini yemekte Galatasaray'ın.

Zaman geldi onun için de.

Şu andan itibaren,Prandelli'nin alacağı her karara saygı duyarım abi.Kendisi benim gözüm de efsane statüsüne yükselmiştir.

Hakan gitmemeli bence. Herzaman iyi bir stoper alternatifidir. Gayet iyiydi bu sezon.

Gökhan Zan´i da gözden cikarmis, dolayisiyla en azindan Hakan kalmali. Koray da daha fazla sans bulmali.

.

Prandelli 11:00 de kamp kadrosunu paylaşacaktı.

Nerde duyumcular?

Ayrıca seneye umarım aramayız Sabri'yi

Hakan gitmemeli bence. Herzaman iyi bir stoper alternatifidir. Gayet iyiydi bu sezon.

Gökhan Zan´i da gözden cikarmis, dolayisiyla en azindan Hakan kalmali. Koray da daha fazla sans bulmali.

.

Zaman zaman o korkunç hataları olsun, ağır kalması olsun, nedense Hakan'ın kalmasına ben de sıcak bakıyorum.

Sol ayağı da düzgün, zaman zaman iyi çıkışları da oluyor topla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt