Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaman zaman o korkunç hataları olsun, ağır kalması olsun, nedense Hakan'ın kalmasına ben de sıcak bakıyorum.
Sol ayağı da düzgün, zaman zaman iyi çıkışları da oluyor topla.
Mallar Sneijder'i aldiklarini zannediyorlar
Sadece Sabri değil, sırada Gökhan, Engin falan da vardır.
11 yıldır Galatasaray'da bulunan, kaptanlık yapan oyuncu bile gidiyorsa, en azından gitmesi gereken diğerlerine de mesaj olur bu.
Temizlik başlamalıydı, Sabri de bunun içinde yer alıyor, bu kadar.
Sarı Lacivertlilerin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptıkları açıklama şu şekilde:
"Profesyonel futbolcu Diego Ribas da Cunha ile 2014-15, 2015-16 ve 2016-17 sezonlarını kapsayan 3 yıllık sözleşme imzalanması konusunda anlaşmaya varılmıştır. Oyuncuya sözleşme kapsamında garanti, maç başı ve primler dahil olmak üzere ödenecek yıllık ücret tutarı net 3.500.000 EUR' dur."
bu nasıl bir açıklamadır abi.. cidden bunların açıklamaları ilkokul seviyesindeki çocuklar yapıyor olsa gerek. böyle açıklama mı olur?
garanti + maç başı ve primler dahil 3.5 m €
kaç maça göre maç başı alacak, prim şampiyon olması dahilinde mi? olamazsa prim olmayacak o zaman net ücreti değişecek.. spk yerinde olsam arıza çıkartırım
fb diegoya 3 yıl için 10.5 milyon euro ödeyecekmiş yıllık 3.5 a geliyor
Sarı Lacivertlilerin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptıkları açıklama şu şekilde:
"Profesyonel futbolcu Diego Ribas da Cunha ile 2014-15, 2015-16 ve 2016-17 sezonlarını kapsayan 3 yıllık sözleşme imzalanması konusunda anlaşmaya varılmıştır. Oyuncuya sözleşme kapsamında garanti, maç başı ve primler dahil olmak üzere ödenecek yıllık ücret tutarı net 3.500.000 EUR' dur."
bu nasıl bir açıklamadır abi.. cidden bunların açıklamaları ilkokul seviyesindeki çocuklar yapıyor olsa gerek. böyle açıklama mı olur?
garanti + maç başı ve primler dahil 3.5 m €
kaç maça göre maç başı alacak, prim şampiyon olması dahilinde mi? olamazsa prim olmayacak o zaman net ücreti değişecek.. spk yerinde olsam arıza çıkartırım
Kaptan Felipe Melo.
Keylor Navas (Kosta Rika nin kalecisi) resmen Bayern Munchen de.. 10 milyon euro odeyecekler..
İmza parası da yokmuş herhalde. Salih transferindeki rakam da ilginç, Diego'ya dışarıdan para mı verecekler acaba, hiç karıştırmayalım detaylarla mı demişler ? Yardım hikayesi devam mı ediyor acaba ?
Sabri Hamlesi dogru yada yanlis, onu zaman gösterecek.
Yanliz dogru olan bi konu var: Radikal kararlarin alinmasi.
Artik yeni bir seyler söylemenin zamani geldi geciyor.
Bu acidan Sabri olayini destekliyorum.
Aksi taktirde "bir italyan gitti bir italyan geldi, degisen ne?" diyenler hakkli cikar.
Keylor Navas (Kosta Rika nin kalecisi) resmen Bayern Munchen de.. 10 milyon euro odeyecekler..
bu adam kimsenin gözünün yaşına bakmıyor demekki bravo derim sabri mevzuu doğruysa,ayrıca engin az kapasitesini gösterirse tugay mugay ne dedi dinlemez tutabilir takımda çok yetenekli namussuzda çok dengesiz gökhan da kalır bence
İmza parası da yokmuş herhalde. Salih transferindeki rakam da ilginç, Diego'ya dışarıdan para mı verecekler acaba, hiç karıştırmayalım detaylarla mı demişler ? Yardım hikayesi devam mı ediyor acaba ?