Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Emmanuel Eboue
  • Gökhan Zan
  • Lucas Ontivero
  • Sercan Yildirim
  • Yigit Gökoglan
  • Sabri Sarioglu

Bildigim kadiryla bunlar kesin yok Kamp Kadrosunda ama resmi aciklamayi bekleyelim yinede, cünkü Eboue Olayi mesala cok garip...Kendisine gelen Teklifler reddetiyor, Maasi kabul etmiyor, kimse ona o kadar para vermek istemiyor, belki en sonunda bizde kaliyor.

Bu Listeye Engin Baytar ve Endogan Adili ekleyin.

• Emmanuel Eboue
  • Gökhan Zan
  • Lucas Ontivero
  • Sercan Yildirim
  • Yigit Gökoglan
  • Sabri Sarioglu

Bildigim kadiryla bunlar kesin yok Kamp Kadrosunda ama resmi aciklamayi bekleyelim yinede, cünkü Eboue Olayi mesala cok garip...Kendisine gelen Teklifler reddetiyor, Maasi kabul etmiyor, kimse ona o kadar para vermek istemiyor, belki en sonunda bizde kaliyor.

Dikkat çekmeye çalışmak için onca yer işgal ediyosun. Twitterdan biz de takip ediyoruz sevsinler seni

Endogan Adili niye Kamp Kadrosunda yok ya, Cocuk bütün tatilde calisti, belki tam hazir degil, biraz sasirdim valla. Kiralik'e gidebillir diyorlar. Bakalim.

Bu Endoğan transferi tam muamma.

Endoğan umarım pasaport işleri yüzünden alınmamıştır..Kadroya alınmalı

Dikkat çekmeye çalışmak için onca yer işgal ediyosun. Twitterdan biz de takip ediyoruz sevsinler seni

Birsey bilmiyorsan konusma, bana gelen bilgiler paylasiyorum, bunlar de cogu su ana kadar dogru cikti, zaten hersey paylasmiyorum ama bazen bana gelen bilgiler sizlerle paylasiyorum... ;)

Şu Endogan Adilli'nin de profesyonel futbol kariyeri bitti herhalde. Sözleşmesi falan olmadan aylardır kafasına göre takılıyor Florya'da.

Futbol ve Para ‏@FutbolvePara 6 dk.

FENER daha önce aldigi kararla KAP bildirimi yükümlülügü yok ( https://twitter.com/FutbolvePara/status/484698494528405504… ) Bu yüzden "imza parasi" ödenip ödenmedigi belirsiz

bilgilendirme için teşekkürler renktaş.

bana açıklama çok saçma geliyor. yani madem öyle hiç açıklama. açıklıyorsan da maç başı ve prim sistemlerini ligler oynanmadan nasıl belirledin de 3.5 m € net ücret diyebiliyorsun. açıklama yanlış. linke göre bence hiç açıklama yapmayabilir gibi anlıyorum. ama açıklama yapıyorsan net olması gerekmiyor mu

Şu Endogan Adilli'nin de profesyonel futbol kariyeri bitti herhalde. Sözleşmesi falan olmadan aylardır kafasına göre takılıyor Florya'da.

Aynen öyle pasaportu ayarlayamadılar heralde.

Yoksa kaç aydır Florya'da Emre Çolak havuzlar kızlar gezip tozarken ayıptır , günahtır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt