Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasarayin topcusu degil ceyhun suan neyin kafasini yasiyosunuz. Kaan ontivero endogan kiralik gideceklerdir . Hocayi sevicem boyle devam etsin. Ayrica furkani goturecek buna sevindim . Kiraliklarin kellesi alinmis ama o kalmis

Bu kadrolar daha çok gidip gelir değişir şuan ilk aşama için gidicek kalacaklara karar verilecektir alınmayanlar ilerde alınabilir alınanlarda ileride kulüp bul denenebilir o yüzden yorum yapmak için erken şuanlık sadece 11-11 çıkıcak bir kadro yedeklerle almıştır sonra bundan tabiki kişiler değişecektir bazı kişilere son şanslar verilecektir.

Ulan ne gerizekali bir oluşum bu ultraslan..

I am the one who knocks!

Alpaslan Dikmen vefat ettiğinden beri amacını ve misyonunu kaybettiğine inanıyorum bende.

sercan ve yiğit hala bizdemi yahu. birde eboue ve dany kampa alınmadığına göre yabancı sınırından dolayı gözden çıkarılmış. sağ bekte sadece veysel ve semih kaldı :)

Zaten böyle planliyorduk bizde. Eboue´yi kadroya yazan var miydi? Aslinda bilinen seylerdi.

Aynisi Dany ve Ontivero icin gecerli. Kimse 8 kisilik kadroda düsünmüyordu.

Daha bunlara eklenenler de olur.

Erdoğan ve Kaan neden kampta olmaz anlamıyorum oynamayacaktı Kaan niye alındı ozaman Erdoğan niye alındı birisi çıksın bu adamların 9 ununda neden kampa dahil edilmediğini açıklasın taraftar olarak bunları bilmek hakkım.

Endoğan'ın çapraz bağları kopmuştu tam olarak iyileşmemiş olabilir.Ayrıca sanırım pasaport işlemleri de bitmemişti.

Ünal başkan görevi bırakmadan şu ultrAslan'ı da temizlese iyi olur

10 tane aysal gelse güçü yetmez buna af edersin.

Hayal görmeyin ve karşı fikirlere saygılı olmaya öğrenelim mümkünse lütfen.

Ultraaslanlarda Galatasaraylılar ile kurulu.

Düşman muhamelesi görüyor nedense bazı Galatasaraylılardan.

Erdoğan ve Kaan neden kampta olmaz anlamıyorum oynamayacaktı Kaan niye alındı ozaman Erdoğan niye alındı birisi çıksın bu adamların 9 ununda neden kampa dahil edilmediğini açıklasın taraftar olarak bunları bilmek hakkım.

Alt yapı diye bişey var orada kendilerini gösterirler. Sonuçta genç futbolcu bunlar.

Hoca bu kararları alırken yazıldığına göre scout ekibiyle birlikte karar vermiş deniyordu.Doğru ise scout ekibi listeye Kaan,Ontivero ve Endoğanı yazdıyda veya yazdırdıysa onlara madem bunlar Galatasarayda oynayamayacak oyuncular neden aldırdınız diye kimse sormayacak mı?

Bruma ile ilgili olumsuz bir haber duymadık iyi ki.Yardırsın kampta aslanım benim.

Tayip gibisiniz he herseye paralel herseye siz de ultrAslan diyosunuz anlamadım ki .. Adamlar mükemmel kareografı yapınca auwww en iyi taraftar biziz vs sonra klavye basına geçince ultraslan tu kaka hani siz entelsiniz ya bağırmayı bırak trıbune gelmezsiniz evde lig tv karsısında sansalı ızlersınız .. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt