Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye ki? Ne yapmışlar ? Ultraaslan ile pek alakam olmasada taraftar olarak stada susmayan tek kişiler bazı dur7mlarda.

Mesela diğer taraftar toastunu yerken bunlar 90 dakika destek çıkıyor.

takim arenada mancini ile yenilgi yuzu gormemisken,real-juventusun grubundan cikarken ft diye bagiriyolardi,e bilet uygulamasinda karaborsa yapamayacaklari icin tepki koyuyorlar trubunde olmayacaklarmis evet acayip Galatasaray asigi dimi bu capsizlar

Her fırsatta Fatih Terim tezahuratı yapmaları, yönetim istifa diye bağırmaları, tribünlerde diğer gruplara saldırmaları, diğer grupların tezahuratlarını ıslıklamaları vs. Yönetimin her yaptığını eleştiren ve twitter'dan karalama yapan liderlerini de unutmamak lazım.

Saydığın konularda ayrı fikirlerine söylemeye haklarına sahipler. Ama her konuya salca olduklarıda doğru değil.

17 haziran duruşunu desteklediler misali.

Fatih terim lehine neler yaptılar ama sonucta karar meclisi yine başkan ve yönetiminin oldu.

Diğer taraftarı susturdular? Nasıl yani? Hangi konuda oldu bu? Ve hangi ilegal yöntemle olmuş?

Tepki vere biliyorsa ne güzel ayrıca. Galatasarayda sadece armaya Biat edilir sonucta.

Ya hacı 79 yaşında adamsın, heralde bir o kadarda bu takımın taraftarısındır. Sen bu zamana kadar adamların dingilliğini görmediysen kalkıpta sana anlatamayız zaten. Git biraz araştır daha çabu öğrenirsin.

Yok 150 yaşındaydım. Her koydukları tepkileri kişisel olarak beğenmedim ama öyle şerefsizce hamlelerine pek rastlamadım.

Tayip gibisiniz he herseye paralel herseye siz de ultrAslan diyosunuz anlamadım ki .. Adamlar mükemmel kareografı yapınca auwww en iyi taraftar biziz vs sonra klavye basına geçince ultraslan tu kaka hani siz entelsiniz ya bağırmayı bırak trıbune gelmezsiniz evde lig tv karsısında sansalı ızlersınız .. :)

ne malum burdakilerin maça gitmediği şansalı izlediği.sen ne yapıyosun/neler yaptın acaba emre.

ultrAslana laf söylemeden önce 3 kere düşünün. Kaç kere maça gittinizde ua nın diğer tribünlere satastıgını yada tezahüratlarını engellediğini gördünüz ? o stadda uA dısında bağıran bi grup yok kimse kusura bakmasın . besteleri ua başlatır stadın diğer bölümleri buna katılır ve devam eder. 90 dakika hiç susmayan gerektiği yerde tepkisini koyan asla kimsenin azizin dediği gibi paralı köpekliğini yapmayan bir olşumdur . sadece saha içi değil saha dısındada yardıma muhtaç köylere okullara yardım götüren oralarda galatasarayı sevdiren bir gruptur . kimse burda bilmeden görmeden konusmasın .

Trabzonun onuru 10m a satacağı dedikoduları var

Aslında alınabilse çok iyi olurdu musleranında menejerinin değiştiği söyleniyor

Trabzon iyi kaleciler çıkarıyo hiç olmazsa yedek kalecierini yedek olarak alsaydık :)

ultrAslana laf söylemeden önce 3 kere düşünün. Kaç kere maça gittinizde ua nın diğer tribünlere satastıgını yada tezahüratlarını engellediğini gördünüz ? o stadda uA dısında bağıran bi grup yok kimse kusura bakmasın . besteleri ua başlatır stadın diğer bölümleri buna katılır ve devam eder. 90 dakika hiç susmayan gerektiği yerde tepkisini koyan asla kimsenin azizin dediği gibi paralı köpekliğini yapmayan bir olşumdur . sadece saha içi değil saha dısındada yardıma muhtaç köylere okullara yardım götüren oralarda galatasarayı sevdiren bir gruptur . kimse burda bilmeden görmeden konusmasın .

a.polat kulubu batirirken nerdeyse kume dusme durumuna gelmisken bu sagduyulu bagimsiz!!! taraftar grubunun neden hic sesi cikmiyordu he,takim sampiyonlukta kafa kafaya giderken cl de gruptan cikmisken hangi zihniyetle tepki yaptilar onu bir acikla sen,gecin bu isleri

Koray Günter:40 gün tatil mi olur.? Demiş.

Gstv de Veli Yiğit söyledi.

Karakterine kurban olayım be.

ne malum burdakilerin maça gitmediği şansalı izlediği.sen ne yapıyosun/neler yaptın acaba emre.

kombinemi gösterim istersen gerçi daha elime ulaşmadı ama koltuk numaram belli :) ayrıca maça para verip te susan kısımsınız ama ultraslan sürekli bağıran grup .. trıbunlerde organıze olmak okadar zordur kı eğer grup değilsen sadece real Madrid taraftarı gıbı maçı ızlersın .. Ayrıca mou Ronaldo vs taraftarın onunde eğilmiştir. Bu da benım ıcın kıstas değil eksıklerı var mı var ama duzeltılcek inanıyorum ben ..

a.polat kulubu batirirken nerdeyse kume dusme durumuna gelmisken bu sagduyulu bagimsiz!!! taraftar grubunun neden hic sesi cikmiyordu he,takim sampiyonlukta kafa kafaya giderken cl de gruptan cikmisken hangi zihniyetle tepki yaptilar onu bir acikla sen,gecin bu isleri

Guzel konustun.

640x360_suarez_2_.v1405073954.jpg

Suarez resmen Barcelona da.

takim arenada mancini ile yenilgi yuzu gormemisken,real-juventusun grubundan cikarken ft diye bagiriyolardi,e bilet uygulamasinda karaborsa yapamayacaklari icin tepki koyuyorlar trubunde olmayacaklarmis evet acayip Galatasaray asigi dimi bu capsizlar

E bilet ve karaborsa konusu sadece senin onun idaası değilse sizinle aynı fikirde olurum şerefsiz konusunda.

Fatih terim konusunda bir şey diyemem. Sonucta arkasından mancini diyede bağırılmışdı .

Sonraki ft söylemlerini diyorsan , yani takımın ligde evinde 4 yemesi gibi oda etki tepki meselesi galiba.

Olmasaydı daha iyi olurdu ama taraftarı bir ağır yenilgiden sonra manciniye tepki vermesi kadar doğal bir durum yokdu herhalde

kim paralı oluşum değil emre ceylan ?? insanların taksimdeki yegane büyük yeşil alanı olan gezi parkına avm/rezidans/iş merkezi yaptırmamak için başlayan büyük direnişe sami yen'de destek sloganları atılırken yeni açıktan fütursuzca yuhalayan,protesto edenlere küfür edip saldıranlar kimlerdi...e bilet olayına karşı şimdi ultraslan.fişlemeye ve ranta hayır demişler.e beleş bilet yok tabi.bedava bilet alan o tribunden kombine alanlarin kombinesi 5-6 maclik el koyan, karaborsa biletleri satan,bu takima kritik her donemde kostek olan ve hala tribunden defolup gitmeyen guya galatasarayli taraftar toplulugu.gelipte artistlik yapma burda ezbere laflarla.biz salak adam değiliz.herşeyin bilincindeyiz.

kombinemi gösterim istersen gerçi daha elime ulaşmadı ama koltuk numaram belli :) ayrıca maça para verip te susan kısımsınız ama ultraslan sürekli bağıran grup .. trıbunlerde organıze olmak okadar zordur kı eğer grup değilsen sadece real Madrid taraftarı gıbı maçı ızlersın .. Ayrıca mou Ronaldo vs taraftarın onunde eğilmiştir. Bu da benım ıcın kıstas değil eksıklerı var mı var ama duzeltılcek inanıyorum ben ..

Zaten güzel iş yaptıklarında herkesin takdirini alıyorlar.Yanlış bişey yaptıklarında da eleştirilecekler elbet.Sabri konusunda da burunlarını sokmaları iyi değil.Hadlerini bilecekler,verilen karara saygı duyacaklar.

güzel konuştun vesselam.. o köy okullarına yardım götürenler masum insanlar katledilirken u dönüşü yaptılar. fatih terim gitti mancini geldi deplasmanda otobüsün önünü kesip fatih terim diye bağırdılar. yine şimdi benzer bir ayaklanma sabri için olursa hiç şaşırmam. kulüpte misyonunu tamamlamış adamlara tepki göstermeleri gerekirken, sabri ve terim gibi insanlara "gazla" çalışan bir oluşumun şakşakçılık yapmasına şaşırmıyorum. ultraslandan da hiç bu güne kadar doğru dürüst tezahürat görmedim. kim ne derse desin takım aysal döneminde başarılıdır. ama buna rağmen sürekli yönetime karşı gider yapmak pek alışılagelmiş bir şey değil. bence sen bu kadar büyütme uA yı..

ultrAslanın F.terim tepkisini her zaman desteklerim . Bu takımın başına F.terimden başkasını yakıştıramam . F.terimin bize yaşattıklarını bize bidaha yaşatacak hoca yoktur. Hocanın sahada yapılan haksızlıklara verdiği tepkileri beğenmiyosanız o sizi ilgilendirir. Saha kenarın takım elbisesiyle cool bi şekilde maçı izleyen hocaları çok gördük biz sonlarınıda gördük . Türkiyede bu şekilde bi sistem yok saha kenarında bağırırsan soyunma odasında küfredersen takım kendine gelir . Bunları yaşadığım için anlatıyorum . a. polat döneminde seslerinin çıkmadığını nerden çıkardın ki . ben o dönemdede tribündeydim hiçte öyle bişey yoktu . a.s.y deki son maçı tekrardan bi izle sen mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt