Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonlar Ligi'nde Bayern de Real'den Almanya'da 4 yedi müthiş savunmasıyla.

Tarık yerine Eboue, Koray yerine Chedjou koyunca çok şey mi değişecek ?

Savunmadan çok takım olmak önemli bizim için, zaten şampiyon olamayız CL'de, bari takım otursun.

Öyle veya böyle gruptan çıkma şansın var.

Bu kadar küçümsemeyin artık oyuncuları. Gökhan Gönül CL'de taş gibi oynamıştı, ondan önce nerede tecrübesi vardı ? Koray dediğin oyuncunun da altyapısı, hırsı belli, bir yerde oynayacak bu adamlar da.

yorma kendini kardeşim anlamaz bu beyaz futbol tayfası....

Böyle bir önermem olmadı. Chedjou gönderilip deneyimli Ujfa gibi biri alınmalı diyorum burda yıllardır. Ayrıca Eboue ne ya.

5+3 varken CL'de ayrı kadro, ligde ayrı kadro olmuyor işte sıkıntı burada.

O kadar kolay değil futbolcuların hepsini hazır tutmak. Deneyimli stoper aldın, ligde oynatmazsan nasıl hazır çıkacak maça ?

Hadi ligde oynattın yabancı stoperi bu kez Telles yerine İshak'ı da alman gerekiyor Tarık'la beraber.

5+3 varken CL'de ayrı kadro, ligde ayrı kadro olmuyor işte sıkıntı burada.

O kadar kolay değil futbolcuların hepsini hazır tutmak. Deneyimli stoper aldın, ligde oynatmazsan nasıl hazır çıkacak maça ?

Hadi ligde oynattın yabancı stoperi bu kez Telles yerine İshak'ı da alman gerekiyor Tarık'la beraber.

Neden Telles'i kesiyorsun ki? Bruma'yı 50 maç oynatmayı düşünüyorsunuz heralde bu sene. Melo hiç cezalı olmayacak, yabancılardan biri hiç sakatlanmayacak vs. Bilgisayar oyunu mu bu? 5 yabancu tutalım ozaman kadroda gerek yok +3'e.

Neden Telles'i kesiyorsun ki? Bruma'yı 50 maç oynatmayı düşünüyorsunuz heralde bu sene. Melo hiç cezalı olmayacak, yabancılardan biri hiç sakatlanmayacak vs. Bilgisayar oyunu mu bu? 5 yabancu tutalım ozaman kadroda gerek yok +3'e.

Stoper gibi önemli mevkiye diğer yabancıların başına birşey gelmesini bekleyerekmi birini kadroya alıcaz?

Bruma'yı oynatmadım tamam yerine hangi yerliyi koydun ? Daha 11'e koyacağımız 6 yerli yok elimizde hala.

Melo hiç mi cezalı olmayacak nasıl mantıktır, ona göre mi kadro yaparsın.

Sürekli değiştirelim o zaman, kadro istikrarı diye bir şey hiç olmasın, iletişim olmasın, kopuk kopuk, geçen sezonki gibi oynarız.

siyasete karısmadığı için paralı köpekmi oldu ? mesela diyelimki ben akp liyim ve uA nın içindeyim o zaman ne olucak ? Bu ülkedeki her GALATASARAY lı gezi parkını desteklemek zorundamı ? Gezi parkına giden taraftar gruplarının takımlarının formalarıyla oraya gitmelerindeki amacı bana açıklarmısın ? Karaborsa olayına gelince yanlış biliyosun gerçekten oraya bişeyler yapmak için gidersen o stada bedavada girersin . kimsenin kombinesine el koyulmaz . ultraslanla birlikte stada girmek isteyen herkes girer . böyle şeyler ua olmasada olur ve olucaktır bunların önüne asla geçemezsin burası Türkiye eğer sistem istiyorsan Almanyaya git sezon öncesi tek tek bütün maçların biletleri satılıyor . Orda rahatça istediğin maça gidersin mesela

Kendi fikrimi yazıyorum yanlış anlaşılmayada yol açarsam şimdiden Özür dilerim ama bence Ben kalpten Galatasaraylıyim diyen adam ne akp ne chp nede başka bir partinin yanında olur ben hepsinden sogudum beyler çünki aziz yıldırım için hepsi birseyler yaptı tekrar vurguluyorum herkesin kendi görüşü bir kusurum olduysa af ola.

+3'teki oyuncuların en az 2'si, ilk 11'deki 5 yabancının alternatifi yani aynı pozisyonda olmasıdır mantıklı olanı.

Yoksa +3'tekilerin hepsi, ilk 11'dekilerden farklı pozisyonda olursa, oyuncu değiştirmek için sürekli sistem değiştirmen veya yerli oyuncu değişikliği yapman gerekir ki kaliteli yedek yerliyi geçtim, elimizde 11'e koyacak 6 isim yok henüz.

Lütfen biraz gerçekçi olalım.

Ben ne diyorum siz ne anlıyorsunuz. 5+3'ü eğer kullanmayacaksak +3'e gerek yok size göre. 5 yabancı yeter.

Neden ? Bruma yerine Amrabat'ı kullanabilirim mesela, ya da atıyorum oyunun şekline göre Melo'yu alırım oyundan yerine yerli koyup, +3'ten yabancı forvet koyabilirim (kiralık ya da bonservisi elinde olan)

+3'e Nani gibi adamları koyamazsın.

5+3 denen şey ne yazık ki bizim için önümüze koyulan iğrenç bir engel.

Telles'i Bruma'yı +3'e koyacaksan neden aldın, bu adamlar sürekli oynamadan gelişecek adamlar değil.

Öyle bir sistem olmalı ki 5+3'de kenarda bekliyen yabancılar girebilmeli oyuna .Yoksa yabancı forvet aldık yedekten kimin yerine gircek?Joker oyuncular çok önemli.

Stoper mutlaka alacaktir Prandelli. Bakarsiniz Bruma bi süre rotasyon oyuncusu olur. Belli olmaz.

Yedek olsa bile, gecen sezondan cok daha fazla sans bulacaktir cünkü hep kadroda olacaktir.

Hemen üst seviyede beklenen performansi sergileyecek mi belli degil. Insallah sergiler.

Zaten su anda ne söylesek bos. Agustos´a kadar ideal oyunculari belirlemeye calisir Prandelli.

Neden ? Bruma yerine Amrabat'ı kullanabilirim mesela, ya da atıyorum oyunun şekline göre Melo'yu alırım oyundan yerine yerli koyup, +3'ten yabancı forvet koyabilirim (kiralık ya da bonservisi elinde olan)

Bana kalsa ben stoper tandeminde bir yerli bir yabancı kullanırım bu arada. Ne Koray'a ne de Semih'e %100 güvenerek yola çıkılmaz. Arkalarındaki adam kim Hakan :crushed: Piyasada başka yerli var mı alabilecek? O da yok.

Stopere Adil Rami'yi alsak ya. Hem ucuz, hem kaliteli, hem de iyi kötü savunmaya liderlik edebilir.

EDİT: Milan'a gitmesi kesinleşmiş. 4,25 milyon € :(

Stoper mutlaka alacaktir Prandelli. Bakarsiniz Bruma bi süre rotasyon oyuncusu olur. Belli olmaz.

Yedek olsa bile, gecen sezondan cok daha fazla sans bulacaktir cünkü hep kadroda olacaktir.

Hemen üst seviyede beklenen performansi sergileyecek mi belli degil. Insallah sergiler.

Zaten su anda ne söylesek bos. Agustos´a kadar ideal oyunculari belirlemeye calisir Prandelli.

Burada kilit bir nokta var, hala 6 yerliyi bulamadık 11'e koyacak.

Bruma +3'te olacak diyelim, oyuna alırken çıkaracağın yabancının yerine koyacağın yerli alternatifin yok.

Mesela Telles Bruma değişikliği yaptın, Telles yerine kimi koyacaksın şu an ? (Balta en fazla)

Ya da Melo'nun yerine aldın Bruma'yı, Melo'nun pozisyonuna kimi koyacaksın yerli olarak ?

O yüzden diyoruz ya atıyorum Tarık şart, Şener, İshak bunlar gerekli diye...

Zor işimiz, bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt