Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzonspor forumlarında, Onur hakkında haber çıkınca bile kendilerini kaybediyorlar, ciddiyim yakarlar kulüp binasını falan.

Bizimkiler 9,5 10 falan vermez zaten imkanı yok. Olcan için verdiğimiz para bile yönetimdekilerin bazılarının içine oturmuştur.

Muslera satılsa bile vermezler. Satılacağını da düşünmüyorum ayrıca.

Tercih edersin ama şu saatten sonra Onur'u da alamayız artık. Olcan'ı bile sözleşmesi biterken ne zorlukla 4 milyon + oyuncuya zorla bıraktırdık.

Yabancı sınırı varken neden yerli kaptanını bize versin adamlar, kulübü yakar taraftarları artık bu transferden sonra. Ki ben bizimkilerin o paraları yerli bir kaleciye vereceğine hiç inanmıyorum.

Ayrıca atıyorum sınır kalkar veya işte AB olayı çıkarsa seneye, Muslera gibi bir kaleciden olmuş olacaksın. Bunları da düşünmek gerek.

Bunlar da var, ama su anda diger seceneklere tercih ederim bu fikri.

_______Tarik_______Semih_______Yabanci_________Ishak

Bu defans hatti cok yetersiz. Cok büyütüyorlar Ishak´i filan. Bizde oynayacak capta biri degil.

Tarik´in bile ne eksikleri var da, hadi elimiz mahkum, alinsin dedik. Belki oynar dedik.

Alex Telles banko oynamali bu takimda. Cok iyi bir oyuncu.

Bunlar da var, ama su anda diger seceneklere tercih ederim bu fikri.

_______Tarik_______Semih_______Yabanci_________Ishak

Bu defans hatti cok yetersiz. Cok büyütüyorlar Ishak´i filan. Bizde oynayacak capta biri degil.

Tarik´in bile ne eksikleri var da, hadi elimiz mahkum, alinsin dedik. Belki oynar dedik.

Alex Telles banko oynamali bu takimda. Cok iyi bir oyuncu.

Bence de Telles oynayacak, stoperde Koray/Hakan'a güveneceğiz, en azından bu sene için.

Elimiz mahkum dediğin gibi birçok şeye.

Takımda sol ayaklı ve tempolu kimler var gençlerde?

Erciyes Hikmet Karaman´in sözlesmesini feshetmis. Prandelli´nin yardimcisi olsun :)

Tam olarak nerede kamp yaptigini biliyormusun?

Linkda yazmiyor

Kampı: Sarı-kırmızılıların bu kez Windischgarsten’i mesken tutacakları ortaya çıktı. Galatasaray burada Dilly Hotel’de kalacak ve çalışmalarını bu bölgede sürdürecek. Avusturya’nın orta kesimlerinde yer alan bölge, yemyeşil doğası ve spor tesislerinin yoğunluğuyla biliniyor. Galatasaray, 11-24 Temmuz tarihleri arasında bu bölgede olacak.

Hazırlık maçlarıda

Sarı-kırmızılı kulüp, KAP'a yaptığı açıklamada, "Futbol Takımımız, Temmuz ayında yapacağı Avusturya Kampı sırasında; 19

Temmuz 2014 tarihinde, yerel saat ile 19:00'da Bayer Leverkusen ile SV Seekirchen sahasında, 23 Temmuz 2014 tarihinde, yerel saat ile 19:30'da Rapid Wien ile Ernst Happel Stadyumu'nda, hazırlık maçı yapması için gereken sözleşmeler 18/06/2014 tarihinde şirketimizce imzalanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Sabri, Gökhan Zan, Engin Baytar, Dany, Yiğit Gökoğlan, Sercan Yıldırım, Eboue ve yeni transferlerden Endoğan Adili, Kaan, Ontivero kamp kadrosuna dahil edilmedi.

endogan adili henüz sakatliktan cikmamis olabilir. a2'de oynayip güc kazanmasi daha mantikli.

lakin kaan baysal ne olacak simdi? bosuna mi aldik bu adami?

Sabri, Gökhan Zan, Engin Baytar, Dany, Yiğit Gökoğlan, Sercan Yıldırım, Eboue ve yeni transferlerden Endoğan Adili, Kaan, Ontivero kamp kadrosuna dahil edilmedi.

endogan adili henüz sakatliktan cikmamis olabilir. a2'de oynayip güc kazanmasi daha mantikli.

lakin kaan baysal ne olacak simdi? bosuna mi aldik bu adami?

A2 olabilir

Kendi fikrimi yazıyorum yanlış anlaşılmayada yol açarsam şimdiden Özür dilerim ama bence Ben kalpten Galatasaraylıyim diyen adam ne akp ne chp nede başka bir partinin yanında olur ben hepsinden sogudum beyler çünki aziz yıldırım için hepsi birseyler yaptı tekrar vurguluyorum herkesin kendi görüşü bir kusurum olduysa af ola.

bence ultraaslan veya başka bir spor grubu siyasi konularda tarafsız olmalı, ultraaslandan beklenen sadece takımını desteklemektir,tabiki toplumsal olaylarda duyarlı olunmalı,bu soma gibi olaylarda olmalı, gezi gibi siyasi olaylarda değil

Tarık'la beraber Aytaç'ı da istiyormuşuz diyollar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt