Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Astori, Osvaldo, Tarık, almancı bir ortasaha(Tolgay,Tolga) ve tecrübeli yerli kaleci ile transferi kapatırsak şimdilik yeterli bence.

--------------------------muslera-------------------------

veysel----------semih--------astori-------------tarık

(hamit)

-------------------melo---------selçuk------------------

olcan-----------------sneijder------------------burak

------------------------osvaldo---------------------------

Ben bu kadroyu yazarken elbette Bruma,Telles gibi oyuncuları oynatmak isterdim fakat bu yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağlıyor.

Çift yerli stoperle oynayamayacağımız için bana göre Chedjou yerine iyi bir stoper alarak savunmada stoperden yana yabancı hakkımızı kullanmamız gerektiğini düşünüyorum.Bu stoper mutlaka sol ayaklı olmalı veye kariyerini sol stoper oynayarak geçirmiş biri olmalı.Bu Semih için çok önemli.

Burak'ın kanat oynama meselesine gelince.Bende biliyorum orada yapamadığını fakat tek forvet oynarken top tutmalı,verkaç yapmalı,hava topu indirmeli yani sadece araya kaçarak tek forvet oynayamaz bizim takımda.Çünkü bizim takım maçlarda genelde topa hükmeden olduğundan bunları yapmalı tek forvet oynarken.Elbette yaptığı zamanlar oldu, başarılıda oldu kendisini en çok savunanlardan biriyim ama o bölgeye pivot özellikli sağlam bir forvet alıp Burak'ı ona yardımcı yaparsak daha çok verim alırız.Maç içinde Sneijder(buna hollanda milli takımıda dahil genelde sola kayarak oynuyor) sola kayar Burak da pivotun yanına geçer.Burak'ı da böylelikle tarftarın önüne atmamış oluruz.Çünkü adım gibi biliyorum o bölgede oynarken kaptırğı veya hatalı her pasında tribünler basacak küfürü.Duygusal olduğundan dolayı çok zorlanacak belkide kaybedeceğiz diğer tüm oyuncular gibi...

Tarık'ın solbek oynama konusuna gelince.Orjinali sağbek olabilir ama bu adam sağbekten çok solbek oynadı 1.lig kariyerinde.Telles oynarsa stoperi yerli yapıcaz ne Koray nede H.Balta veya başka yerli stoper sol taraftan(Bruma-Telles kanadının) açıklarını kapatamaz.Orayı yerli yapıp stoperi yabancı yapmalıyız.Tarık'ın açıklarını kapatması için sağlam stoper lazım.Tarık'ta zamanla kendini bu konuda geliştirecektir zaten.

Şu durumda en sıkıntılı bölge sağbek fakat Olcan'ın defansif katkısı göz önüne getirildiğinde ağır bir bekle iyi bir ikili oluşturabilirler.Veysel-Olcan/Hamit-Olcan gibi.

+3 te Bruma-Telles-kamp performansına göre bir yabancı olur. 2.yarılar deplasmanlarda önde olduğumuz zamanlar çıkarırız pivotu alırız Bruma'yı akarız kontradan.Burak içinde iyi olur.

Ceyhun'a nazaran daha savaşçı 2m€ civarı bi bonservise alınabilirse iyi alternatif olabilir Melo'ya.

Bence de, madem Tarık için para istiyorlar, Aytaç'ı katalım işin içine, para (biraz daha arttırarak tabi) + oyuncu + kiralık oyuncu gibi teklif sunalım.

Halledelim artık şu Es-Es'le olan mevzuyu da, uğraşmayalım onlarla.

Sabri + Ontivero(kiralık) + para = Tarık + Aytaç :ka21:

Tarık ya da Şener kim alınıyorsa alınsada hemen kampa gitse takımla

Taptap

Ceyhun'un durumu ne? Gitti mi kaldi mi TFF 1.Lig kulübe kirala hala iyi oynamaz.

Ceyhun'un durumu ne? Gitti mi kaldi mi TFF 1.Lig kulübe kirala hala iyi oynamaz.

Bitti sözleşmesi, imzalamadık, aynı Aykut ve Ufuk gibi işte.

Sağlık kontrollerinde de yoklardı.

Hakkında konuşmayalım Allah korusun, gündeme gelir, sözleşme falan yenileriz sonra. Aman diyim, uzak dursun, sessiz olalım.

Erkan'dansa Aytaç'ı daha çok isterim. Yetenekli,çiğersiz adamlardan çok koşuyor.Biraz dik kafalı ama zamanla olgunlaşacaktır daha çok genç.

Eskisehir'den topcu alınmaz.Sürekli yan ciziyorlar.Sener'in kolundan tutun getirin.

Gidecek oyuncular belli de nasıl gideceği önemli. Umarım en az zararla gönderebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt