Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olcan transferi başarılı, aynen devam edelim.

Tarık-Aytaç derken Şener-Şamil gelmesin de, lütfen şu yanlışları tekrarlamayalım.

Şener'i de beğenen biri olarak Tarık'ın iki-üç pozisyonda kullanılabilmesiyle bize daha uygun olduğunu düşünüyorum. Yanlış anlaşılmasın.

Olcan'ı isterken Yiğit'i almak, Tarık derken Salih'i almak gibi hatalar yapmayalım.

"Biri kaliteli, diğerleri idare eder" mantığı olmasın.

Prandelli ilk dalgayı sağlam vurdu bakalım 2.dalgada kimler gidecek.

Adaylarım

-Dany

-Chedjou

-Furkan

-Emre Ç.

-Bir ihtimal Amrabat

2 senedir sümüklü Tarık'ı alamadık bi de Aytac cıktı basımıza.İsin kötü tarafı istedigimiz topcular hep Eskisehir'den oluyor.Kaderin cilvesi mi desek ne desek bilemedim.Trabzon'dan istedigimiz zaman topcu alıyoruz ama capsiz Eskisehir her topcuda sorun cikariyor.

antrenmanı kaçırmayalım

sabri ft ile döner bıçağı ile basar belki sahayı

hocamızı koruyalım

2.dalgada Erdal Keser gitmiş diyorlar.

Ne yalan söyleyeyim hiç haz etmiyorum o adamdan da tıpkı B.Uygun gibi geliyor bana.

tumblr_n8is5q6EZb1sj9fm3o6_250.gif

Olcan transferi başarılı, aynen devam edelim.

Tarık-Aytaç derken Şener-Şamil gelmesin de, lütfen şu yanlışları tekrarlamayalım.

Şener'i de beğenen biri olarak Tarık'ın iki-üç pozisyonda kullanılabilmesiyle bize daha uygun olduğunu düşünüyorum. Yanlış anlaşılmasın.

Olcan'ı isterken Yiğit'i almak, Tarık derken Salih'i almak gibi hatalar yapmayalım.

"Biri kaliteli, diğerleri idare eder" mantığı olmasın.

Zaten hep bu yüzden kaybediyoruz.3 kuruş fazlasını vermeyip idare edeni alıyoruz sonra bir de göndermeye uğraşıyoruz.

kaan baysal ve endoğan götürülür kampa,sonrasında karar verilir.gerçi daha hoca tanışmadı bile kimseyle.

2.dalgada Erdal Keser gitmiş diyorlar.

Ne yalan söyleyeyim hiç haz etmiyorum o adamdan da tıpkı B.Uygun gibi geliyor bana.

Prandelli tam bir reis, bence dogru yapmis. Keser Yardimci olsaydi iyi olmazdi bence. Yardimci bir Italyan olmasi lazim...

Keser bana pek sempatik gelmedi bu arada, hic mi gülmüyor bu Adam :S

AZ SONRA PRANDELLI ILK KEZ OYUNCULARLA GÖRÜSECEK; GSTV GÖSTERCEK INSALLAH

Bu haberlerin hepsi gercek mi? Bana iyice palavra gibi geldi, yani Prandelli daha 3 gunde bunlarin hepsini gonderiyorsa herkes korksun, daha disari falan da cikmayin :D

Eskişehir transfer yapacak maddi gücü olduğunu pek sanmıyorum. Saydığımız Sabri-Gökhan Zan- Engin gibi isimleri ise Trabzon-Beşiktaşta rotasyona bile girebilecek seviyedeler. Bu nedenle güzel bir takas ve az bir para ile Tarık alınabilir. Erkan Zengin' i çok sevmem ama alternatif için düşünülebilir.

Bu arada Tarık' ın bende çok abartıldığını düşünüyorum. Ama umarım yanılırım da iyi bir Türk bekimiz olur.

Ayrıca geçen sene bedavaya alıyorken, son anda geri çekilmemize rağmen Eskişehir başkanı nasıl 6 milyon Euro istiyor anlamıyorum. Böyle havadan uçtuklarında insan deli oluyor, fırsatımız varken alacaktık kalacaktı ortada.

prandelli dakik ve sakik adamdır

antrenmana 1 dk bile geç gelemezsin

laubali takılamazsın

bunları yaparsan öldürür seni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt