Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vay be ne stadlarda maç yapmışız :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=PRqaAybPd_o[/media]

Benim görüntü leş az önce hocanın yanında ki kel Tafi mi? yoksa başka bir mi?

Semih tek gozle oynamis uzun sure . Gelecegin kaptani bu cocuk kimse laf etmesin

Bazı potansiyel vadeden oyuncularımızı oynayabilecekleri gerekli takımlara kiralamak lazım.

İbrahim Coşkun gibi örneğin. Buna ek olarak mesela Altuğ Taş , Berk Yıldız ikilisinden biri takımda tutulmalı biri kiralanmalı en kötü ihtimalle.

Stopere gelirse Emrecan Coşkun veya Emre Tosun'dan yine biri kalmalı diğeri kiralanmalı yine.

Yani forma şansı bulacak hatta azda bulmayacak şöyle ciddi kendini gösterebileceği süre kadar forma şansı bulacak oyuncular kalmalı.

Diğerlerini oynatmayıp çürütmek yerine kiralayıp , gelişimini uzaktan takip etmek gerek.

Takimin agirbaslari yillardir ilk antrenmanlara falan gelmez. Bu hep böyleydi. Semih, Telles, Bruma disinda pek böyle önemli bir oyuncu göremedim.

Yok o manada degil, Muslera tatilde onu biliyorum, ama baska kaleci yok (kalite anlaminda, tabiki Eray var ama o da fos), yedek kaleci lazim..

ontivero çok üzgün :(

BsRTcDJIUAAg-aY.jpg

Altyapıdan çok fazla oyuncu şans buluyor sanırım bu sezon , uzun zamandır bu kadar oyuncu forma şansı bulmamıştı yanlış hatırlamıyorsam.

5-6 tane oyuncu var kaldı ki daha alınmayan İbrahim Coşkun vs. var diyoruz.

Cesare Prandelli'ye güvenimiz ve desteğimiz sonsuz , İnşallah doğru kararları verecek ve takımımıza faydası olmayacak oyuncular ile yolları ayıracak.

Bir yandan da gerekli takviyeleri de kadromuza yapacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt