Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serkan Çalik ve Baris Özbekli günleri hatirlamak istemiyorum.. o neydi öyle...

lan sabri denen takim maskotu futbola basladigi yillardan bile geride su anda hala neyi savunuyorlar anlamadim

adam yillardir milyonlari götürdü, en kral arabalara bindi, en kral evlerde oturdu

10 senedir gsde oynuyor ama bir gram gelistirmedi kendini

rezillik

Sabri'yi bu forumda belki de en fazla sevenlerden biriyim. Allahı var, geçen sene de iyi performans sergiledi. Zaman zaman beklentilerin üzerine çıktığı da oldu. Ama şu bir gerçek ki, Sabri Sabri'dir. Galatasaray seviyesinde bir oyuncu değil kendisi. Artık yaşı da ilerledi. Bu saatten sonra patlama yapacak hali yok. Yerine Tarık, Şener, Ozan Tufan gibi gençler gelmelidir. Gelsinler ki, en azından yeni umudumuz olsun.

yeter be yillardir kene gibi yapistilar bize

Imparator degil, SEZAR!

Prandelli Efsane Olacak

* LG G2 Tapatalk *

Aytaci soranlar olmuş .. Aytaç defansif orta saha. Veya 2 yonlu orta saha olarak daha uygun . fiziği gayet iyi toplu oyunda da begenirim. Beni asil etkileyen yani oyun görüşünün bir anadolu topçusunun çok üstünde oluşuydu Adam kafasiyla oynuyor yani aAlplerden falan mental olarak daha iyi. Fakat istikrarsiz gibi geldi bana nazi maçlarda çok beğendim bazen sönük kaldi.. Direk melonun görevini yapamaz ama kendini gelistirirse selcukun mevkiinde çok faydalı olur. Orta sahada takimin daha diri olmasini saglar

Prandelli for president!

Simdi birde Chedjou , Umut Bulut , Aydin ve Amrabati sutla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt