Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 118
aytaça fazla para verilmemeli.aytaç olmazsa tolgay ya da tolga ciğerciyi alsınlar.

İstediği kadar tarzı farklı olsun abi , Burak o kadar iyi bir forvet değil bunu anlatmaya çalışıyorum Burak iyi bir golcü.

Burak'ı tartışabiliriz tabi ki, benimde eleştirdiğim yönler var ancak farklı tarzda bir forvetle kıyaslamak hata. Burak'ın oynayabildiği tek bir rol var fırsatçı golcü fm tabiriyle, (araya kaçar, gol vuruşu iyidir vs) onu da iyi yapıyor. bu şekilde kullanırsan verim alırsın başka şeyler denersen Burak'la verim alamazsın. Burak anlaşılması ya da kullanılması en basit oyuncu aslında.

Sabri gitsin diyene de saygi duyarim çok bdles paralar kazandı lakin Yakima en çok katli sagladigi dönemlerden birinde gönderilmesi trajik oldu.. Bence gecen yil sabri faydali topcularimizdan biriydi

Sabri'nin gidişini eleştirmem fakat Hakan Balta gibi yürüyerek top oynayan gamsız ruhsuz adamlar kalacaksa sitem ederim..

Madem değişiklik peşindesiniz Hakan Balta'yı da gönderin..

Koray'a yer açın..

Valla Mancini'nin raporuna göre hareket etmek bana amatörlük gibi geliyor hadi hayırlısı..

Ya da zamanı çok iyi kullanmak arkadaşına çok güvenmek adına ne koyarsanız koyun..

Sabri mancinini kullandığı bir isimdi onun raporu ile neden yollasın ki? Son haftalarda en formda futbolcumuzdu ayrıca. Sabri 11 senedir oynuyor ama hiçbir zaman 11 oynayacak adam gözüyle bakılmadı onun içinde hayırlısı olsun. Trabzon ya da bursaya gider bence

Sent from my iPhone using Tapatalk

Valla Mancini'nin raporuna göre hareket etmek bana amatörlük gibi geliyor hadi hayırlısı..

Ya da zamanı çok iyi kullanmak arkadaşına çok güvenmek adına ne koyarsanız koyun..

Adam sirf rapora bakip liste yapsa kampi 3 gun erteletmesine gerek yok. Haril haril kaset izlemis geldiginden beri.

Sener/Tarık+Olcan

Telles+Bruma

Kanatlarımız UCACAK beyler bu sene

* LG G2 Tapatalk *

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt