Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle birşey var bu transfer döneminde. Hiç bir duyumcu! hocayı tutturamadı,Luce'de,Tuchel'de çuvalladılar. Artık bir kere daha öğrendik ki en güvenilir kaynak KAP ve GS.org

işte bu be inşAllah doğrudur müthiş yetenek giovinco için talimat vermiş diyorlar prandelli ulan bu topçuyu nasıl görmez bizimkiler diyordum yemin ediyorum abartmıyorum messi etkisi yapar müthiş teknik top sürüş tek sıkıntı sneijderin bölgesi nasıl olacak bilmiyorum ama sneijder satılırsa ilk alınması gereken topçu haberler çıktığına göre sneijder yolcu ulan üzülsemmi sevinsemmi bilemedim şimdi ne oluyor lan

hi-res-459216905-sebastian-giovinco-of-juventus-looks-on-during-the-tim_crop_exact.jpg

Sebastian_Giovinco_(Formica_Atomica)_Juventus.jpg

SKİLL HACKKKKKKK

heyecan yaratacak bi topcu rovasata'dan gol atmayi fln dener tam bi latin topcu

ama kafa kirik biraz

Saha icinde ayarsiz topcular gereklidir. Haksiz calinan bir düdüge tepki koyacak, hakem ile tartisip kart görmeyecek, rakip futbolcuya caktirmadan tekme atacak böyle adamlar hep lazim :)

Saha icinde ayarsiz topcular gereklidir. Haksiz calinan bir düdüge tepki koyacak, hakem ile tartisip kart görmeyecek, rakip futbolcuya caktirmadan tekme atacak böyle adamlar hep lazim :)

ya sorun o degilde sorun kendi takim arkadasini dovmeye kalkmasi

ama boyle adamlar tutuyor bizde niyeyse bkz melo

Giovinco çok iyi topçu ama müyhiş kopukluklar yaşayan biri. Hem sezonda hem maç içinde. Yani yatırım yapmak bir o kadar riskli.

Müthiş yetenek. Mesela James'den daha önce adını duyurdu ama işte bu kopuk oyunu, önemli ve sert maçlarda silik yapısı O'nun bileriye bir adım atmasını engelledi.

ya sorun o degilde sorun kendi takim arkadasini dovmeye kalkmasi

ama boyle adamlar tutuyor bizde niyeyse bkz melo

Bizim takimdaki oyuncular zaten cete gibi, gruplasma falan var. Burada öyle birsey yapamaz, ihtimal vermiyorum ben. Daha önce oynadigi takimlarda bulmus bebeleri abilik taslamis.

Osvaldo Mosvaldo diyoruz da Southampton onu satar mi sizce ?

Kadrolarinda oyuncu kalmadi, paraya da muhtac degiller Luke Shaw, Lambert ve Lallana dan gelen €€€ dan sonra.

Bence yabanci forvet alacaksak, genc biri olmalidir. Yedek kulübesinde oturmayi dert etmeyen.

Muslera

Telles

Melo

Sneijder

Bruma

Etti 5 Yabanci. +3 de Amrabat, Chedjou ve o genc forvet oyuncusu olsa iyi olur bence.

ntvsporu korku salmış yeteneksizleri temizlediğimiz için yaptıkları haberde cl listede sorun olduğu sabri eray gibi isimler gittiği için bildiremiyormuşuz felan :D :D ulan sabri eray yoksa emre canı bildirirsin ismail çipeyi bildirsinler çokmu zor :D

Osvaldo Mosvaldo diyoruz da Southampton onu satar mi sizce ?

Kadrolarinda oyuncu kalmadi, paraya da muhtac degiller Luke Shaw, Lambert ve Lallana dan gelen €€€ dan sonra.

Bence yabanci forvet alacaksak, genc biri olmalidir. Yedek kulübesinde oturmayi dert etmeyen.

Muslera

Telles

Melo

Sneijder

Bruma

Etti 5 Yabanci. +3 de Amrabat, Chedjou ve o genc forvet oyuncusu olsa iyi olur bence.

ne yedeği burak umut gibi birbirinden yeteneksiz 2 forvetla sezona girersek tüm emekler çöpe gider çöpleri temizlememiz bir işe yaramaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt