Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GABRiEL PALETTA 'yı peste aldım akıyo adam defansda ( pes 2013 ) :)

ne yedeği burak umut gibi birbirinden yeteneksiz 2 forvetla sezona girersek tüm emekler çöpe gider çöpleri temizlememiz bir işe yaramaz

Gecen sene kanatsiz, yari sezon sol beksiz, tüm sezon dogru dürüst sag beksiz, antrenörsüz ligi ikinci olarak bitirdik, TR Kupasini aldik ve zor bi Sampiyonlar liginden grubundan ciktik. Cöp dedigimiz Umut 3 gol atti SL´de ve Sneijder´in Juventus´daki golü baslatti. Burak ligi kötü sezon gecirmesine ragmen Gol krali olarak bitireceketi.

Bu sene kanat´lar daha cok isler, dogru dürüst teknik direktörümüz var, defansa da bi kac takviye yaptik mi olur bu is.

Gecen sene kanatsiz, yari sezon sol beksiz, tüm sezon dogru dürüst sag beksiz, antrenörsüz ligi ikinci olarak bitirdik, TR Kupasini aldik ve zor bi Sampiyonlar liginden grubundan ciktik. Cöp dedigimiz Umut 3 gol atti SL´de ve Sneijder´in Juventus´daki golü baslatti. Burak ligi kötü sezon gecirmesine ragmen Gol krali olarak bitireceketi.

Bu sene kanat´lar daha cok isler, dogru dürüst teknik direktörümüz var, defansa da bi kac takviye yaptik mi olur bu is.

ne alaka kardeş umut burak kritik deplasmanlarda boş kaleye kaçırdıkları golle direk kopardılar zaten bizi şampiyonluktan 3 gol atsa ne olur sl de umut birinde 6 yedikten sonra girdi attı diğerindede keza 4 yemiştik GS'ye git bjkden almeidayı getir oda burak kadar atar yada ne bileyim mustafa pektemek koskoca GS'de oynuyosun en leş maçta bile 3 4 net gol pozisyonuna giriyor GS forveti boru değil

Burak beyle selçuk beyi göremedim bugün antremanda ? hamitle aynı parayı alıyorlar hamit sahada ama ?

Adamlar yılda 10 milyon tl kazanıyor takım çalışmalara başlıyor onlar daha izinli :)

Kardes, Olcan icin bir kaz tane detay verebilirmisin? Pace,Shoot falan nasil? Tskler ... Dogru...ama belki sansliyiz ve Sinan bir patlama yapacak. Umarim kendisi bir kac kez görecegiz, Umut'tan kötü degildir, Adamda en azindan Dynamik,Hiz,teknik var..

Daha geri dönüş almadım alınca söylerim :)

ne alaka kardeş umut burak kritik deplasmanlarda boş kaleye kaçırdıkları golle direk kopardılar zaten bizi şampiyonluktan 3 gol atsa ne olur sl de umut birinde 6 yedikten sonra girdi attı diğerindede keza 4 yemiştik GS'ye git bjkden almeidayı getir oda burak kadar atar yada ne bileyim mustafa pektemek koskoca GS'de oynuyosun en leş maçta bile 3 4 net gol pozisyonuna giriyor GS forveti boru değil

Ben Burak ve hele hele Umut´a iyi forvetler demiyorum zaaten. Ama yabanci forvet aldin mi baska bi yabanciyi dandik bi türkle degistirmen lazim.

Muslerayi kesemesin. Ancak Muslera´yi satip Onur´u alabilirsin.

Sneijder ve Melo nun yerleri zaaten tartisilmaz.

Telles bütün türk sol bekleri ( Caner dahil ) 3e katlar

Bruma da öyle.

Sneijderin kac gol kacirdigin hatti hesabi yok. Bos kale olsun, basit posisyonlar olsun. Olur böyle seyler, futbol iste.

Besiktas ve Fenerbahce nin hücüm hatti ve kanatlari bizimkinden cok daha iyi olmalarina ragmen ne Almeida, ne de Sow/Emenike ikilisi Burak kadar gol atamadilar. Adam bi kere ne zaman nerde duracagini biliyor, ne yapip edip bi türlü salliyor gollerini. Takim halinde golcü bi yapiya sahip olsak eyvallah derim, kanatlardan cok gol geliyorsa, forvet´in oyuna daha cok katki saglasin felan fistan.

Ama bizde hic skorer oyuncu yok ki. Sneijder´in gecen senesi ayri bi olaydir, bence bu sene Sneijder cok daha iyi oynayacak ama attigi gollerin yarisini bile atmayacak.

Bu takimda normal sartlarda 10 golü gecebilen oyuncu yokken, her türlü en az en az 15 gol atan Burak önemlidir bence.

ya giovinco şampiyonlar liginde ve TRkupasında full oynar.tarık ve ishakı alırsak ligde de oynar.telles bazı maçlarda yedek kalabilir.ya da brumayla dönüşümlü oynar.:DD

----------------------------muslera----------------------------------

tarık--------------semih-----------------koray-------------ishak(olcan)-----------

----------------------melo----------selçuk-------------------------------------

giovinco---------------sneijder---------------------------------bruma

-------------------------------berk ünsal--------------------------------------

giovinco yu ben salladım yarın gazetelerden okursunuz hadi avatarları degistirmeye başlayın xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt