Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o deyilde ...

Neymar --- Suarez ---- Messi

bu ne abi ja ... resmen orantisiz güc

+3 icin şu anki kadro ile yapılacak en doğru planlama : melo ve brumayı yedekleyevek iki oyucu ile merkez defansa alınacak sol ayaklı stoper takviyesidir. Ancak Sneijder satılırsa bir forvet alınıp çift forvete geçilebilir. Bu durumda hemfikir olduğumuz beşliye (muslera, sneijder, melo, telles, bruma) ilaveten amrabat ve chedjounun takımda kalması muhtemel görünüyor.

ya giovinco şampiyonlar liginde ve TRkupasında full oynar.tarık ve ishakı alırsak ligde de oynar.telles bazı maçlarda yedek kalabilir.ya da brumayla dönüşümlü oynar.:DD

----------------------------muslera----------------------------------

tarık--------------semih-----------------koray-------------ishak(olcan)-----------

----------------------melo----------selçuk-------------------------------------

giovinco---------------sneijder---------------------------------bruma

-------------------------------berk ünsal--------------------------------------

Giovinco'yu joker gibi kullanıyor Conte. Maç sıkıştığında bazen 3-5-2'den 3-4-3'e dönüp Giovinco'yu kanata koyuyor.

Zaten güzel iş yaptıklarında herkesin takdirini alıyorlar.Yanlış bişey yaptıklarında da eleştirilecekler elbet.Sabri konusunda da burunlarını sokmaları iyi değil.Hadlerini bilecekler,verilen karara saygı duyacaklar.

Ben 4x4 lük demiyorum elbette hataları var basketbol maçında bile fatih terim diye bağırmaları ahmaklık vs.. Ancak okadar güzel işler yapıyokı bu hataları görmezden geliyorum ben .. Bi arkadaşta tezahüratı yok demıs doğru duzgun.Oyle güzel tezahüratlar var ki herkes katılsa cok güzel olcak sadece kale arkasında uA bağırıyor.. Bizim taraftarın birçoğunda GS sevgisi yerine aziz sevgisi var çünkü ne zaman azize küfür edilse tüm tribünler eşlik ediyo ama ne zaman GS bestesine dönülse susuyolar diğer trıbunler.Şu anda en iyi taraftar bizde kimse bana carsı marsı demesın onların da maçına gittim adamlar oyle abartıldığı gibi değil özellikle GS taraftarı Avrupa maçların da cok etki ediyor hem basketbol hem futbol.

Sabrinin bu şekilde silinmesi cok yanlis bir Hamle oldu,medyaya ve polatcı ultraslanin eline KoZ verildi,takim kötü gittiği an kötü niyetliler yönetimi ve hocayi zor durumda birakmak isteyecekler,sabrinin futbolculugundan degil,hirsli ve galatasarayli oldugu icin,en mantiklisi tribünde oturtup yavas yavas takimdan uzaklaştırmak olurdu

tarık olayında son durum ne..???

h.arıkan r.kazana gitmiş dediler

musleraya bişey olmasın die dualar mı edicez tüm sezon

eray GS kalibresinde veyeteneğinde değil

kaleci şart...

1 yabancı daha gelecek sanırım ve bu golcü oolacak gibi

ama ligde burak'ın arkasında kalacak yedek oturacak ve bunu sorun etmeyecek golcü bulmak zor

b.gomis bunun için idealdi sanki

ama CP reis ne isteyecek görelim bakalım

bana göre golcü yerine defansa çok iyi bir stoper şart

bu arada bugüne yapılamayan köklü temizlik için başta CP reyise

sunduğu raporla buna yardımcı olan RM'ye teşekkürler

ne yedeği burak umut gibi birbirinden yeteneksiz 2 forvetla sezona girersek tüm emekler çöpe gider çöpleri temizlememiz bir işe yaramaz

Burak ı bugun bırakın fenerle bjk kapışır almak ıçın adam en iyi Turk forvet saçmalanmasın artık bu konuda ha yabancı sınırı olmasa eyvallah sanki defansta ortada ilerde Bülent kaptan, suat,ümit davala, hakan şükürler varmış gibi davranıyor herkes burak bizim golcümüz ve daha iyisi varsa gelsin yoksa susacağız Galatasaraylılık bunu gerektirir kol kırılır yen içinde kalır

Tarık+stoper(yabancı)+forvet(yabancı)+yedek kaleci 4 transfer yeterli

G.Saray, genç yıldız için Eskişehirspor'a 3.5 milyon euro ile Gökhan Zan ve Ontivero'yu önerdi. Es-Es teklife sıcak bakıyor. Anlaşma sağlanması an meselesi.Star

Tarık gelişime açık iyi bir oyuncu ama 3 milyondan fazlası zarar ziyan. Tr de hiçbir yerli oyuncu buna bizim takımda dahil 5 milyondan fazla etmez. Belki semih 7-8 civarı edebilir geri kalanı max 5

ROTASI BEŞİKTAŞ MI?

Sabri kağıt üzerinde hala Galatasaray’ın futbolcusu olsa da transfer kazanı anında kaynamaya başladı. İstanbul’da kalmak isteyeceği düşünülen tecrübeli futbolcunun, ezeli rakip Beşiktaş ile anlaşabileceği öne sürüldü. Siyah-beyazlıların sağ bek ihtiyacı da bu senaryoyu mantıklı kılıyor. Diğer yandan İstanbul Başakşehir’in de Sabri ile ilgilenebileceği kaydedildi. (AMK)

Sinan Kurt transferinde Guardiola kılçıklık yapıyormuş. Bu çocuk Bayern'e gitse yedek bile oturması zor. Bize gelse banko oynar, hem de ŞL'de oynama şansı var.

Giovinco Parma'dan beri izlediğim bir oyuncu çok iyi oyuncu fakat bizim ihtiyacımız olan bir oyuncu değil onun yapabildiğinin fazlası Sneijder'de mevcut zaten..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt