Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selim Arda Üçer'e,face hesabını kapatmadan önce ereni alın abi diye mesaj atmıştım.Bugüne kadar mesajları hep görüyor ama cevap vermiyodu.

O gün bu mesajı attığımda,sabahın 7 sinde uyku sersemi mesajıma cevap verdi.

Ereni istedik.Kulübü asla vermiyor.Pazarlık masasına bile oturmadılar.Hiçbir yerde paylaşma yazmış.

Şimdi facesini kapatmış.

Son düzenleme:
Selim Arda Üçer'e,face hesabını kapatmadan önce ereni alın abi diye mesaj atmıştım.Bugüne kadar mesajları hep görüyor ama cevap vermiyodu.

O gün bu mesajı attığımda,sabahın 7 sinde uyku sersemi mesajıma cevap verdi.

Ereni istedik.Kulübü asla vermiyor.Pazarlık masasına bile oturmadılar.Hiçbir yerde paylaşma yazmış.

Şimdi facesini kapatmış.

Caps var mı?

Bu dedikleri dogru mudur bilmiyorum ama gercekse de hic bir sekilde sasirmam acikcasi. Gelecegini cöpe atti Emre bu kafa yapisiyla zaten, sonra kafasini taslara vurur ama is isten gecmis olacak.

Majesteleri10@siyahalpacino 21 Min.Vor 21 Minuten
Arda Turan 2013 yılında sezon başında Fatih Terim ile görüşüp " hocam Emre Çolak çok yetenekli, 1-2 yıl kiralayın İspanya'ya " dedi.

Majesteleri10@siyahalpacino 20 Min.Vor 20 Minuten
Emre çok yetenekli ama TR de bunu geliştirmiyor , üzerinde durmuyor , Avrupa da eğitim alsın 2 yıl dedi.Terim Emre'yi çağırıp anlattı durumu

Majesteleri10@siyahalpacino 20 Min.Vor 20 Minuten
Aynı hafta Atletico bir yıl bedelsiz kiralık istedi, villarel ise cüzzi bir rakam ile 2 yıllık kiralık istedi .

Majesteleri10@siyahalpacino 19 Min.Vor 19 Minuten
Emre Çolak hocam ben bunu ailem ile görüşeyim sonra size kararımı ileteyim dedi. Gidiş o gidiş. Transfer döneminin bitmesine 2 gün kala >>

Majesteleri10@siyahalpacino 18 Min.Vor 18 Minuten
Arda hocayı arayıp durumu sordu, Terim ; emre sorumsuzun önde gideni, ailem ile görüşüp size söylerim kararımı dedi ama 2 ay geçti ses yok

Majesteleri10@siyahalpacino 17 Min.Vor 17 Minuten
Böyle adam kendisini düşünmüyorsa ben kendisini ne eğleneceğim otursun kulübe de bakalım diyip kestirdi. Emre halen aynı emre , ergen emre

Cracovia Başkanı Janusz Filipiak: ''G.Saray'ın Kapustka'ya teklifi oldu, detayları söyleyemeyiz.'' (Krakow Sport PL)

burak kalırsa ilk dörde girmemiz garantimi diyorsun ?
Garanti degil ama Umut Burakin attiklarinida kaciracak,Birde sneijder ve poldide formsuzluk veya sakatlik filan olursa yandik
Ben buraki begenmeyen biriyim,keske satilsa ve yerine eli ayagi düzgün forvet alinsa,simdi umut maskeyle filan oynadi diye taraftara sempatik gelmeye basladi,bu cok yanlis,asil Umut defolup gitmeli

E5NPyA.jpg

Garanti degil ama Umut Burakin attiklarinida kaciracak,Birde sneijder ve poldide formsuzluk veya sakatlik filan olursa yandik
Ben buraki begenmeyen biriyim,keske satilsa ve yerine eli ayagi düzgün forvet alinsa,simdi umut maskeyle filan oynadi diye taraftara sempatik gelmeye basladi,bu cok yanlis,asil Umut defolup gitmeli

hepsi defolup gitmeli kimden en kısa zamanda kurtulursak kardır...umut burak hepsi satılsın gerekirse forvette eray işcan oynasın

ben ona hep mesaj atıyodum gün aşırı zaten.Mesajları görüyor ama cevap vermiyodu.

Bu mesajıma nasıl olduysa cevap verdi.Ama sonra ya facesini kapadı,ya da beni de engelledi bilemiyorum.

Direkt isyan etseydin taraftar olarak Umut ve Burak gibi Galatasaray'a yakışmayan forvet hattı görmek istemiyoruz diye.

Arkadaşlar herkes kanat,forvet, dmc yazıyor, haklılar da yanlız bence asıl gereklilik Ujfalus,Terry,Stumpf,Vidic gibi bir defans,

Ben.olsam Burak'tan önce Chedjou yu Semihi satar iki tane sağlam stoper alırım yediğimiz goller rezalet, tamam Burak ta gitmeli Umutta zaten Umut benim gözümde futbolcu değil de yemin ediyorum bitik Egemen gelse fark yaratacak o derece

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Direkt isyan etseydin taraftar olarak Umut ve Burak gibi Galatasaray'a yakışmayan forvet hattı görmek istemiyoruz diye.

yazdım hep zaten.Umut boş kaleye kaçırdığında,bu adamın futbolcu olduğunu hala düşünüyorsanız,ya siz futboldan anlamıyorsunuz,ya da biz yazdım.

Galiba sonra beni engelledi.Bilemiyorum.

bir haftada imkansız kurulmaz bu kadro...
ama gene de yapayım dedim...

Dragowski

Linnes - Denayer - Chedjou - Carole

Donk - Selçuk

Sinan/Kapustka - Sneijder - Podolski

Famara

----------------

Muslera > 20 M € (maalesef :( )

Burak > 7 M €

-----------------------------------

Dragowski > 3 M €

Kapustka > 4 M €

Famara > 3 M €

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt