Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Demirkol: "Burak çok ayrılmak istemiyor gibi görünüyor. Sonuçta duygu işi bu, kopmalar oluyor. Taraftar bir anda koptu Burak'tan"

Evet taraftar bir anda koptu Buraktan

3 sene kendimize küfür ediyorduk

Ondan sonra gerizekalımıyım soruyor

Mehmet Demirkol: "Burak çok ayrılmak istemiyor gibi görünüyor. Sonuçta duygu işi bu, kopmalar oluyor. Taraftar bir anda koptu Burak'tan"

Arsenal-Galatasaray maçından sonra memo ağlamaklı oldu gözleri doldu bayagi sinirliydi o gün dedimki bu adam Galatasaraylı herhalde ama yanılmısım

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray'ın transferlerdeki Pişmanlıkları! https://t.co/3hmHtRaf3L @dobraspor aracılığıyla #galatasaray #transfer Hamza Ben arfayı veto etmiş !

Uğur Meleke: "Galatasaray'ın tahtik tahtada Mert Çetin'den taktik aldığını görünce açıkcası şaşırdım."

Bülent Timurlenk: "Batıya açılan pencereyi kapatırlarsa ısınacağını sanan Galatasaray yönetiminin donacağından haberi yok..."

Bülent Timurlenk: "Galatasaray 'Avrupa Fatihi' lakabına uzun süredir ihanet ediyor."

Burak yerine kimseyi alamaz bunlar.

Ayrica bu takimin once 2 stopere, sonra gercek on liberoya, 2 forvete ve sag kanata ihtiyac var.

Bu takim her mac gol atiyor ama 2-3 gol yiyoyor!!

Dursun bize sadece acı, keder ve gözyaşı vadediyor!
Geçen bende yazdım hayvan gibi bir stoper.lazım Chedjou çok yumuşak kalıyor bence satılmalı Denayer hem bizim değil hem çok sakatlanıyor Donk ancal yedek stoper olur bu hali ile o da yumuşak ki aldığımız için yedek diyorum yoksa o da olmaz Semşh kesinlikle satılmalı hem.kendibi geleceği için hemde bizde ilerleme.şansı olmadığı için zaten başka da adam kalmadı hadi Balta da yedek kalsın

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ünal Başkan gibi vizyonlu başkan bir daha zor gelir.

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk
Gelmesin zaten vizyon diye takımı batırmaya gerek yok Alp Yalman gibi adam gelmeli hem başarılı hem borçsuz dikkat Alp Yalman da demiyorum onun gibi diyorum

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt