Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Denizli: "Burak hiç bir yere gitmez. Ciddi bir teklif gelirse değerlendirir miyiz? O da zor."
Mustafa Denizli: "Perşembe günü bu konuyla ilgili bir açıklama yapacağım."

burak_yilmaz_2-jpg20130929120318-e1380446049889.jpg

ABV

Hamza Denizli derken adam 2019 a kadar bizimle kalacak. Abv çapsız herifler

Burakı satmayanı biz satarız..Nasıl satmıyoruz ya illa adamı çıldırtacaksınız

Bizim takimizdaki ASIL SORUN , YERLI TRABZON MAFYA CETEMIZ : GöNDERIN SU UMUT + BURAK + SELCUK'u ! KURTULALIM ARTIK su heriflerden.

Benim anladığım transferde yarın çok şeye gebe.Perşembe açıklama yapacağım dedi.

kanat alin bari kanat !!!
kaputu getirin bari cokmu zor.

Eğer gerçekten Westham Burak ı istiyor ve siz satmıyorsanız topunuzun abv

kardeşim elli bin kere dedim burak transfer haberleri yalan diye bakın bunak denizli bir yere bırakmam ayaklarında.. bunak acilen kovulmalı bu bunak hamzadanda beter..

Persembe gunu Burak in sozlesmesi 2020 yilina kadar uzatilir derler.

Tüzemen doğru konuştu mutlaka kanat almalıyız poldi golcü kanat bize hızlı çabuk Ada'm geçebilen bir kanat lazım

Elâlemin dandik topçuları 17-18e gidiyor bizim topçulara satın alma opsiyonlu teklifler.....acil bu sportif aş ve futbol görevlileri kovulmalı bu ne ya telles brumadan belki sezon başı para kazanılsa Uefa zaman tanıyacaktı oyuncu satıyorlar diye,becerisiz ötesi yönetim

Kimse transfer filan beklemesin bu saatten sonra.Allah belanı versin Dursun seninde.Bu bunak Denizlide klübü dahada batıracak belli oldu.Herif utanmasa Linnesi Sabrnin yedeği olması için aldık diyecek.Yabancı hoca şart haziranda.Bu beyinsiz yerli hocalarla 1 gram ilerliyemeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt