Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bıkdım...

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

Bari kaputska alınsaydı iyi topçuydu o ya bi kanat şart mutlaka şart topu taşıyacak bi oyuncu şart

Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olduğu iddia edilen Fredy Guarin, Çin ekibi Shanghai Shenhua'ya transfer oldu
çin ligine bak yuh.

Fb doumbia transferiyle baya iyi is yapti.

Bizim gerizekalilar transfer nasil yapilir görsün. Herifler istediler, pazarlik yaptilar ve akabinde aldilar. Helal olsun, baska diyecek bisey yok.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Fb doumbia transferiyle baya iyi is yapti.

Bizim gerizekalilar transfer nasil yapilir görsün. Herifler istediler, pazarlik yaptilar ve akabinde aldilar. Helal olsun, baska diyecek bisey yok.

yalnız bu salaklar koskoca rvp yi yedek bekletiyorlar doumbiayı ne yapacaklarmış alıp

yalnız bu salaklar koskoca rvp yi yedek bekletiyorlar doumbiayı ne yapacaklarmış alıp

Doumbiadan iyi faydalanirlar, hele bi de bu hafta sonu lig maci yok, tüm hafta takimla calisip en kötü ilk lig macinda 45 dk oynar ve farkini gösterir.

Iyi transfer yaptilar. Allah var...

Doumbia ciddi mi ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan baktım şimdi. Almak üzreymişler. Doumbia - RVP - Fernandao vs Burak - Umut öyle mi ?

Hadi bana eyvallah.

Ulan baktım şimdi. Almak üzreymişler. Doumbia - RVP - Fernandao vs Burak - Umut öyle mi ?

Hadi bana eyvallah.
Doumbia rvp fernandao vs Gomez diye kiyaslamak lazim biz yarisin icinde degiliz zaten.Burak ile umut ligin en kotu santraforlari net

Doumbia fenere gidese küfürleri salıverir
..herif ligde leblebe gibi gol atar.

Kapuszka ve Adriano gelsin fittim.

Ya bir şeyi merak ediyorum.Bundan daha beteri var mı?Her şey neden bu kadar rezil gidiyor?

Hah bizim transfer bitti şimdi de olmamış fener transferini oldu yapmışsınız. Durun bir kesin değil , marzio yarın bitirmek istiyor demiş. Yani biten bir şey yok . Bence alırlarsa hata ederler çünkü fernandao tırt Burak da gol atıyor kıstas bu değil o sıkıntı çıkarmaz ama persia ve Doumbia Savaş'ı olur . Olur da ikisini aynı anda oynatıp orta sahadan birini keserseler o zaman bizim için kötü olur. Futbol bu bizim üç sene önce konuştuğumuzu şimdi onlar Konuşuyor , onlarınkini de biz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aziz bile akillandi

şu yaşadigimiz rezil dönemde emegi geçen tüm eski ve yeni hocalar, eski ve yeni yönetici ve eski ve yeni baskanlari teşekkür ediyorum

G.Sarayimizin içine iyi ve derin siçtiniz.

Son 4 gun kaldi ne gelen var ne giden

Hah bizim transfer bitti şimdi de olmamış fener transferini oldu yapmışsınız. Durun bir kesin değil , marzio yarın bitirmek istiyor demiş. Yani biten bir şey yok . Bence alırlarsa hata ederler çünkü fernandao tırt Burak da gol atıyor kıstas bu değil o sıkıntı çıkarmaz ama persia ve Doumbia Savaş'ı olur . Olur da ikisini aynı anda oynatıp orta sahadan birini keserseler o zaman bizim için kötü olur. Futbol bu bizim üç sene önce konuştuğumuzu şimdi onlar Konuşuyor , onlarınkini de biz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vitor az akıllıysa 4-4-2 oynatır. Volkan - Gökhan - Kjaer - Alves - Caner - Nani - Josej - Diego - Markovic - Persie - Doumbia.
Yedekler : Fabiano - Kadlec - Şener - Topal - Volkan Ş - Ozan - Fernandao.

Şerefsiz, haysiyetsiz,çapsız yönetim. Ulan alayınızın anasını ********************************************************...................................................................................

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt