Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam o zamanlar öyleydi ama şimdi önemli be Leo...

Hadi stoper oynasa neyse ama bizim bunak bunu sol bekte oynatıyor hala.
Tartışmaya gerek yok şuan Cenk,Muslera,Linnes,Carole,Sneijder,Selçuk , Podolski,Sinan dışında kimsenin yeri yok ilk 18de

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

bu kapustka'yi tuttum ben acikcasi

luiz adriano + kapustka basarili transferler olur benim icin

gönül isterdi ki bir tane de iyi önlibero alalim

devre arasında transfer zor zanaat.şu bakımdan zor sen hem genç hem potansiyelli adam almak istiyorsun 3 milyon teklif ediyorsun bu yaştaki adama bu verilebilir amntığıyla ki aslında mantık doğru olsada devre arası kim bırakmak isterki iyi adamını.misalen sinan gümüşe tutup bir takım 3 milyon verse satılsın dermi herhangi birisi şu ortamda.kimse devre arası kolay kolay elindeki gelecek vaat eden adamı bırakmaz.anca absürd paralar vermelisin ki adam bırkasın.yoksa onlarda biliyor benitez 8 etmez ama adam işte veriyorsan ancak bu fiyata bırakırım şu ortamda diyor.sinan a bizde 8 veren olsa güzelce yolcu ederiz herhalde ama 3 e kim bırakır ki.o hesap o paralara anca yaşı geçkin takımınında gözden çıkarttığı adamları alabilirsin ancak.sene başında yapılması gereken operasyonu devre arası yapmak imkansıza yakın zaten.

valla bu 2000'liler cafercan,arda,erkan ferinlerden daha potansiyelli.bi de 2001 liler var...onlar da iyi diyolar.tabi bunlardan önce muhammet yeşilyurt ve doğuşcan incedere gibi iki süper yetenek var.ama bunak denizli kadroya bile zor alıyo.

Muhammeti denizli hiç izlemişmidir acaba. O çocuk çok büyük yetenek. Aynı tanju nun gençliği. Attığı her gol jeneriklik videolarını izleyin derim en azından

Haha :D

Yok ya ama cocuk dikkatimi cekti, artik yakin takibimde olacak :D Zaten milli takimda falan da forvet yok iki bunak RvP ve KJH disinda , bunu yakinda kaparlar bence :)

Ona sıra gelene kadar önce Siem ve Luuk De Jong ve Bas Dosta şans verilir bence

Potansiyeli çocuk o kesin

Kimse gelmez artik

Yarin denizli son görüsülen futbolcunun olumsuz sonuclandigini aciklar

Hadi beyler dursun ile buraya kadar
66caea700b4aa0ce973adcbb6632e9a6.jpg

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Ona sıra gelene kadar önce Siem ve Luuk De Jong ve Bas Dosta şans verilir bence

Potansiyeli çocuk o kesin

Bence Euro 2016 sonrasi bu performansi devam ederse alirlar milli takima, Hollanda yeni yapilanmaya gider bu basarisiz dönem sonrasi muhtemelen.

Bakalim artik, ben Luuk de Jong'a acaip gicik oluyorum Gladbach döneminden beri. Ama suc onda degil, daha cok Gladbach daki sisteme uymamasina ragmen onu transfer edenlerde. Aynisi mesela Isvicreli Josip Drmic icin de gecerli. Gladbach 2 tane second striker'la oynuyor, böyle en ucta oynayan adamlar sisteme uymuyor. Yine cöpe gitti 10 Milyon.

Gelirse L.Adriano yahut Kapustka gelir.
Adriano herhlade gelmicek..."Kral" kaliyor gibi...

Artik tek ihtimal Bartosz Kapustka.
Cocuk Istanbula gelip, tesileri izlemis, Sportif Direktör ile konusmus, Sehiri gezmis vs... 3M + 1M bonus (belli sayida mac oynar ise)
Teklif 1-2M daha yükseye cekilirse Kapustka Transfer olusur.

Polonyali Kaynak: https://www.przegladsportowy.pl/pil...pustke-do-stambulu,artykul,640173,1,1059.html

https://www.youtube.com/watch?v=Cx9yDSnUAPY

sen en iyisi gelecek deme, senin dediklerin bu zamana kadar gelmedi.

Son düzenleme:
Bu yeni tapa talk da devamlı çökme oluyormu sizde de?

Sizce son günü bes para etmez Komisyon Transferi gelirmi? Ben en azindan bir tane bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt