Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş,1 milyona kirala 3-4 milyo da zorunlu opsiyon koy.Adam zaten 5 milyona geldi ve o parayı fazlasıyla karşıladı.İşin aslı Burakın da yeni heyecana ihtiyacı var.Adam korkusundan artık toplara dahi vuramıyor.Londra gibi yerde yaşayacaksın,çocuğun için de güzel eğitim olur.2.750 alma da 2 milyon al

Bayer Leverkusen ve Köln'ün scout'ları bugün Altınordu'dan Çağlar Söyüncü'yü statta canlı izliyor

Muslera ilk geldiğinde komikli bir video vardı.Yediği saçma sapan golleri videoya koydukları

Keza Melonun da yaptığı aptallıkları olan bir video vardı

Bu İtalyanlarla Türkler birbirlerine tarz olarak benziyor diye boşa demiyorlar :)

Benim bir Alman arkadasim var dogdugundan beri Italya'ya tatile gidiyor hep ailesinin orada evi oldugu icin. Neyse iste bu arkadas her zaman bana Türklerin Italyanlara benzedigini söyler. Mesela ben yasadigim birseyi anlatirim ya da ne bilim baska birseyi, o da hep "Aaah Italya da da böyle insanlar" der :D

Yani bayagi bir benzer yön oldugunu bende duydum.

GALATASARAY SU ADRIANO -*Il Milan aspetta intanto novità per Luiz Adriano: fallito il trasferimento in Cina, è nata l'ipotesi Galatasaray: dopo la cessione di Yilmaz al West Ham per 8 mln più 2 di bonus i turchi vorrebbero reinvestire l'intera cifra per la punta rossonera. Se l'affare decolla (ma servono 10 mln) Galliani torna all'attacco per il grande colpo: El Ghazi dell'Ajax, valutato intorno ai 15

Luiz için 10m avro istiyorlar

15m'ya da el ghaziyi almak istiyorlar

Yaw ne Adrianosu unutun o işi adamlar açıkladı kalacak diye Burak kalacak gibi yani forvet transferi yok Nöbet finish.

Arkadaş,1 milyona kirala 3-4 milyo da zorunlu opsiyon koy.Adam zaten 5 milyona geldi ve o parayı fazlasıyla karşıladı.İşin aslı Burakın da yeni heyecana ihtiyacı var.Adam korkusundan artık toplara dahi vuramıyor.Londra gibi yerde yaşayacaksın,çocuğun için de güzel eğitim olur.2.750 alma da 2 milyon al

def-i mefasid celbi menafiden evladir diyorsun

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Benim bir Alman arkadasim var dogdugundan beri Italya'ya tatile gidiyor hep ailesinin orada evi oldugu icin. Neyse iste bu arkadas her zaman bana Türklerin Italyanlara benzedigini söyler. Mesela ben yasadigim birseyi anlatirim ya da ne bilim baska birseyi, o da hep "Aaah Italya da da böyle insanlar" der :D

Yani bayagi bir benzer yön oldugunu bende duydum.

coğrafyanın insan üzerinde büyük etkisi var türkler yunanlar ve italyanlar hepsi akdeniz ikliminin yetiştirdiği insanlardır bunun için birbirlerimize benzeriz ama bir italyan yada türk bir iskandinavdan yaşayış ve kafa olarak çok daha farklıdır tabi italyanların türk olduğunu iddia edenler de var ama boş sallamasyon çoğu :D

CZlTbVuWIAAVAsC.jpg

Atsu --> Malaga

Burak transferi iptal olmus sanirim.

Kral kaliyor kral takimini bu zor gunler de yalniz birakmiyor.

fuc**** yes, bugoal ''king'' yilmaz is staying according to the lastest news. glad he is staying with us.

(alin gidin west ham luften len :( )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt