- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
inşallah gider BurakkkkkkkHayırlı olsun camiamıza..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inşallah gider BurakkkkkkkHayırlı olsun camiamıza..
Klüp karışmış mustafa hoca istifa edebilirmis @BerGS_10
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orası öyle ama adamlar senden umutu istiyor sen vermiyorsun. Ver umutu üstüne birde verdiğin donk parası adamlar paşa paşa satardı umut +2.5 milyon à. Adam golcuyum diye bağırıyor.Orta da beğenmeme durumu yok. Eren kaliteli golcü.
Ancak şuan ki durumda transfer düşünmek falan gelmiyor insanın içinden.
Bu takımdan Burak,Umut,Yasin,Semih,Sabri,Hamit vb denen hain hainoğulları gitmeden transfer istemiyorum. Yapmayalım transfer falan.
Zaten sezon çöpe gitti.
Bizim 0'dan yapılanmamız lazım. İlk 11'den 7 oyuncunun değişmesi kulübenin tamamının çöpe atılması lazım.
Kocaman yaraya yara banlı ile yaklaşmak ile iş çözülmüyor.
Ben burada ereni beğenmeyen görmedim açıkcası özellikle hava hakimiyeti müthiş bence
https://www.gscimbom.com/forum/f19-gscimbom-transfer-forumu/eren-derdiyok-88193/index9.html
Bu konuda mevcut geriye doğru sayfalarda ilerleyince
Baya varmış desenegerçi yorumlar 2014 yılı fikri değilen vardır elbet
Orta da beğenmeme durumu yok. Eren kaliteli golcü.
Ancak şuan ki durumda transfer düşünmek falan gelmiyor insanın içinden.
Bu takımdan Burak,Umut,Yasin,Semih,Sabri,Hamit vb denen hain hainoğulları gitmeden transfer istemiyorum. Yapmayalım transfer falan.
Zaten sezon çöpe gitti.
Bizim 0'dan yapılanmamız lazım. İlk 11'den 7 oyuncunun değişmesi kulübenin tamamının çöpe atılması lazım.
Kocaman yaraya yara banlı ile yaklaşmak ile iş çözülmüyor.
Mevlutu tercih ederim
Eren yerine Berk'e şans tanınmalı
Sony Xperia
Evet hamit ceyhun bile gittiler burdan sonra eren hayda hayda gider basel e bileeren yazın bundesligaya döner ya