Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta da beğenmeme durumu yok. Eren kaliteli golcü.

Ancak şuan ki durumda transfer düşünmek falan gelmiyor insanın içinden.
Bu takımdan Burak,Umut,Yasin,Semih,Sabri,Hamit vb denen hain hainoğulları gitmeden transfer istemiyorum. Yapmayalım transfer falan.
Zaten sezon çöpe gitti.

Bizim 0'dan yapılanmamız lazım. İlk 11'den 7 oyuncunun değişmesi kulübenin tamamının çöpe atılması lazım.

Kocaman yaraya yara banlı ile yaklaşmak ile iş çözülmüyor.
Orası öyle ama adamlar senden umutu istiyor sen vermiyorsun. Ver umutu üstüne birde verdiğin donk parası adamlar paşa paşa satardı umut +2.5 milyon à. Adam golcuyum diye bağırıyor.
Yoksa takım lesh bizim en az 7 transfer gerek

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

;Ereni istemeyenler burağı izlesinler

Ben burada ereni beğenmeyen görmedim açıkcası özellikle hava hakimiyeti müthiş bence

Eren ligin en iyi forvetidir fikrimde ısrarcıyım

BURAK,HAMİT,TARIK,SABRİ,JEM,UMUT,YASİN gibilerini yollasalar ne olur yani. Alsınlar paftaki forvetimizi sol bekimizi, sağ açığımızı razıyım. Futbolcudur hata yapa yapa öğrenecek. Hiç olmazsa gençlerimizi izleriz. Bu paragözleri, hak etmediği parayı alanları izlemekten çok çok daha iyidir.

Orta da beğenmeme durumu yok. Eren kaliteli golcü.

Ancak şuan ki durumda transfer düşünmek falan gelmiyor insanın içinden.
Bu takımdan Burak,Umut,Yasin,Semih,Sabri,Hamit vb denen hain hainoğulları gitmeden transfer istemiyorum. Yapmayalım transfer falan.
Zaten sezon çöpe gitti.

Bizim 0'dan yapılanmamız lazım. İlk 11'den 7 oyuncunun değişmesi kulübenin tamamının çöpe atılması lazım.

Kocaman yaraya yara banlı ile yaklaşmak ile iş çözülmüyor.

Ek olarak 2 senedir bu takım kötü.
Hemde çok kötü. Avrupa'da kondisyonu yüksek her takımdan 5 gol yemeye müsait bir takımız ki yedik de.

Ta Ünal Aysal dönemiyle başladı bu takıma forvet kanat lazım Burak,Hamit gibi adamlar gitsin dedik gitmediler taraftarın ağzına bir kaşık bal çalmak oyalamak için Pandev,Dzemaili'yi ölü fiyata aldılar yıllığı düşünmediler en az 10 milyon euro zarara soktular.
Devre arası Hamza geldi gene aynısı oldu. O sezon Prandelli'nin kondisyonu,rakiplerin olağanüstü berbatlıklarıyla şampiyon olduk.
Sene başı gene bunları dile getirdik gene bişi yapmadılar gene taraftarın ağzına bir kaşık bal çalmak için Podolski'yi getirdiler. Yine bu transfer döneminde Donk'u falan alıyorlar.

Anca kadro şişiyor,yıllık ücretler şişiyor ama takıma katkı olarak etki etmiyor.

Dediğim gibi artık değişim şart. Bacak kopmasını yara bandıyla çözmeye çalışıyoruz hala bir forvet gelse sorun kalmaz sanıyoruz ama öyle değil bu takımın sol beke ihtiyacı var 2 ortasahaya ihtiyacı var kanatlara ihtiyacı var 3 tane forvete ihtiyacı var kulübe de duracak topçuya ihtiyaç var bunu artık nereye kadar görmemezlikten gelecez bilmiyorum. Eldeki kötü Burak,Sabri,Yasin,Hamit +2 yaş daha yaşlandı hala bu adamlardan medet bekliyoruz tonla yıllık ücret veriyoruz Avrupa'da Burak kadar alan santraforların, Hamit kadar alan liberoların,Umut kadar alan yedek forvetlerin tamamı a class adamlar yahu. Bizim Tarık'a verdiğimizin daha azını Beşiktaş kendisine 10+ teklifler gelen Töre ve Oguzhan'a vermiyor.

Bu takıma devrim şart.
Ancak bu devrim bunak,korkak,çapsız,yerlisevici Denizli denen komisyoncu ile olmaz. Adam takım karışmasın diye transfer yapamıyor,takımı budayamıyor sırf karışmasın da ne kadar fazla takımda kalırsam o kadar fazla para alırım mantığıyla hareket ediyor. Hala takım budanacak diyor görün bakın yarın oynanacak Türkiye kupası maçında Umut forvet,Yasin kanat,Tarık bek,Emre 10 numara,JPK libero,Koray stoper falan oynayacak.

Birde sezon başı etoo nun bir golü vardı oda fenaydı bana göre tavana astığı

Terim'le Pereira sohbet ediyor.

Taktik veriyor arena'da bizi yenmesi icin

Batdal ile Eren farkını görüyorsunuz ikiside iri uzun tipe tip aynı ama kalite başka

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Twitter'da Burak satılırsa, Denizli'nin istifa edileceği konuşuluyor.

Ağız dolusu ALLAH BELANIZI VERSİN.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt