Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en hayirlisi transferi kapatip sezon sonu secime girmek ve yeni bir baskan ve td ile sezona baslamak, suan hic bir hedefi kalmamis bir takim var, en kötü ihtimal men cezasi gelirse avrupadan ozaman bu cezayi bitirmek adina 3. veya 4. olmamiz gerekiyor veya kupayi almamiz lazim baska hedef kalmadi bu sezon, derseniz AL ne oldu? Lazio sallar bize bir kac tane ve turu atlar

Suan Transfer Nöbetinden fazla secim nöbeti gerekli

Suan Transfer Nöbetinden fazla secim nöbeti gerekli
Kesinlikle.

Hala ne transferi bekliyoruz anlamıyorum.
Takım da o kadar çöp varken transfer yapmak kafamıza sıkmak olur.

Şöyle yüzeysel bakarsak
Sağ bek : Linnes tamam Sabri,Tarık çöp
Stoper : Denayer tamam Ched eh gerisi çöp oğlu çöp
Sol bek : çöp
Ortasaha : Sneijder tamam Selçuk eh gerisi çöp
Kanatlar : Podolski,Sinan eh gerisi çöp
Forvet : Tamamen çöp.

Takımda bir halta yaramadan tonla para alan Sabri,Tarık,Hakan,Semih,Olcan,JPK,Yasin,Umut,Burak,Emre,Jose,Koray,Donk gibi tonla adam var ya aklım almıyor. Nasıl gönderilmez bunlardan bir kaçı nasıl gönderilmez.
Beşiktaş aldığı adamı La Ligaya kiralıyor biz Jose'ye bişi yapamıyoruz,Emre'yi kiralayamıyoruz.

ÇILDIRMAK ÜZEREYİM YA.
HALA ŞU KADAR ÇÖP ÜSTÜNE FORVET KANAT BEKLEYEN ADAMLAR VAR. BU TAKIM BUDANMADAN TRANSFER YAPAN HAİNDİR.

Semih Kaya: "Yabancı sınırını İtalya gibi yapsınlar, 1 tane yeter"
Olcan Adın: "3 tane yapsınlar, ama 3 bile fazla"

Bu iki yeteneksiz çapsız tembel yerli futbolcu çok değil bundan 6-7 sene sonra bi kanalda spor yorumcusu olacak..

Şu kafa yapısına sahip oyuncularla ne kadar başarı elde edebilirsiniz ki ?

Avrupalılar bize kıçlarıyla gülerler şunlara verdiğimiz paraları gerçekten bi öğrenseler..

Bari şu eldeki copleri gonderin ya ne iş bilmez bi yonetimle sınaniyoruz off

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu takım geçen sene 3 kupayı aldı 4.yıldızı taktı.

Yeni sezonda Tarik,Jem,Umut,Burak,Hamit,Yasin ,Semih,DURSUN OZBEK gibi çöpleri gormek istemiyorum.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mac'tan sonra Denizli: Transfer politikamizi gerceklestiremedik. Burak önemli oyuncumuz, gitmesine sicak bakmam zaten bana ulsan resmi birsey de yok.

Bit kez daha allah belanı versin dursun diyorum ve maça dönüyorum maçtan sonra konuşmak üzere

Mustafa denizli geleceğe yatırım yapamaz.sanki şampiyonlar ligi finali insan bir tane paf oyuncusu koyar takıma.kastamonu karşısında bile neredeyse as takımla çıkacak sahaya

Denizli söz verdiği gibi budama işini yapsa yeterlidir. Zaten 3.lük için savaşacaz. Onu da taraftar itmesiyle falan yaparız zaten.

D5803 cihazımdan gönderildi

50 kere denenmiş ve Galatasarayın geleceginde yeri olmayan futbolcu bozuntularını bu tip maçlarda oynatmakla ne kazanıyoruz, anlayabilmiş değilim.. Satılsın, kiraya verilsin dediğimiz futbolcuları israrla oynatıyor MD.. Kafayı yiyecem yaaa. Transfer yoksa gençlere yer ver, onlardan birini kazanırız belki.:((

CZqv9Y_UUAA5-q3.jpg

Luiz Adriano Milan'in kupa macinda ilk 11 de

emre colak futbolcu falan degil...her gecen gün bunu bize kanitliyor,yetenek var beyin yok,tipki yasin gibi..linnes tam aradigimiz takim oyuncusu,görev adami,ama ona bile pas vermiyor takimin ABI !!!!! leri..

Sinan,Rodriguez,Carole,linnes banko 11 oynatılmalı oynatmayan haindir

Muslera
Linnes chedjou denayer Carole
Donk selçuk
Rodriguez sneijder poldi
Sinan

Bence iyi olabilir böyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt