Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kapustka polanya da baya tutuluyor ki milli takıma kadar yükselmiş. 3 maç 2 gol. Geçen sene ilk maçına çıkmış.
Yaş henüz 19. Videolara göre zeki oyuncuya benziyor ama kanat mı 10 nummara mı stili anlayamadım

Bizim yonetim bi bok alamaz.

Ceza alacagimiz o kadar belliyken bile oyuncu transfer edecegiz diyorlardi ama uefa aciklama yapinca vazgectiler. Celiskiye gel.

Bunlarin hepsi taraftari oyalamak icindi.

Kapustka polanya da baya tutuluyor ki milli takıma kadar yükselmiş. 3 maç 2 gol. Geçen sene ilk maçına çıkmış.
Yaş henüz 19. Videolara göre zeki oyuncuya benziyor ama kanat mı 10 nummara mı stili anlayamadım

Daha cok 10 numaraya yatkin gibi geldi bana. Benitez gibi adam gecme ozelligi cok yok. Onun icin Benitez hucumda her bolgede oynar ama Kaputska kanatlarda ne yapar bilemem

Daha cok 10 numaraya yatkin gibi geldi bana. Benitez gibi adam gecme ozelligi cok yok. Onun icin Benitez hucumda her bolgede oynar ama Kaputska kanatlarda ne yapar bilemem
kapustka daha çok kanatlarda oynamış bu sezon,öyle diyorlar

Hakan Delikanli

Benitez: "Galatasaray'ın çok büyük olduğunu biliyorum ama burada devam etmeyi düşünüyorum."

:(

Geçmis olsun, forumda en çok sen gelmesini istiyordun

Tercihim kapustka olurdu açıkçası. Benitezi beğenmedim pek ki avrupada eğitim görmüş futbolcuları tercih ediyorum. Polanya futbolu son yılarda ciddi çıkışta üstelik. Adamlar dünya şampiyonu almanyayi 2-0 mağlup etmiş ki üstün oynayarak yaptı bunu üstelik.

Kapustka Ardayı hatırlatıyor biraz

Ardada bu yaşlarda çıkış yapmıştı golden çok attırmayı severdi

o değil de 3 sene sonra ciddi ciddi 10-15 oyuncu geliyo altyapıdan.milenyum çocukları...fatih terimin eseri bu tabi ki,onun katkısı çok büyük.sadece 2000liler değil 2001liler de çok iyi diyorlar.artık dogru bi teknik adam gelsin başımıza ya.bu bebelere yazık olmasın.

o değil de 3 sene sonra ciddi ciddi 10-15 oyuncu geliyo altyapıdan.milenyum çocukları...fatih terimin eseri bu tabi ki,onun katkısı çok büyük.sadece 2000liler değil 2001liler de çok iyi diyorlar.artık dogru bi teknik adam gelsin başımıza ya.bu bebelere yazık olmasın.

Her dönem aynı şey

Cafercanlar felan ne oldu

Serdar Eylik vardı

Metehan

Genç dediğin formayı zorla alır

Arda nasıl kaptı sende kapacaksın

Tercihim kapustka olurdu açıkçası. Benitezi beğenmedim pek ki avrupada eğitim görmüş futbolcuları tercih ediyorum. Polanya futbolu son yılarda ciddi çıkışta üstelik. Adamlar dünya şampiyonu almanyayi 2-0 mağlup etmiş ki üstün oynayarak yaptı bunu üstelik.

Benimde tercihim Avrupa alt yapisi tabikide ama kanatlarda daha cok calima yatkin olmak gerek. Benitez daha calimci gibi geldi tabi full mac videosunu izlemeden kesin konusmak yanlis olur.

AMA YINE TEKRARLIYORUM BIZ KIMSEYI ALAMAYIZ.

Alın Kapustkayı da hoca solbek oynatsın

stoper de olabilir

Denizli bunu kaleci olarak bile oynatır...

Biz ne ettikte böyle mallar bizi buluyor. Linnes için joker diyor bunak herif.

Bu kaputskayı baya beğendim. Oyun görüşü , pas kalitesi falan baya iyimiş.

TARAFTAR

Muslera
Linnes Chedjou Denayer Carole

Selçuk Donk

Sinan Sneijder Kaputska

Poldi

DENİZLİ

muslera

Sabri chedjou semih balta
Donk

Selçuk sneijder

Sinan burak Yasin

Son düzenleme:
renkdaşlar bu akşamki maçta dikkatinizi çektimi bilmiyorum. yasin denen taktik düşmanı beyinsiz bu adam son 20 dakikada o kadar çoo bencildi ki linnes'e boşta olduğu hiçbir pozisyonda top atmadı. markaj esnasında ise pas attı. ciddi ciddi bu adamlar sabri karaktersizine oynuyorlar. 13 yıldır neden sabri denen yiyici takımın sap beki belli oluyor. bu geceki maçta yasin karaktersizi de kendini takımda yeri olmayanlar arasına soktu. önemli olan bu dönemde bu tarz bencil adamlara tekmeyi vurmak.

renkdaşlar bu akşamki maçta dikkatinizi çektimi bilmiyorum. yasin denen taktik düşmanı beyinsiz bu adam son 20 dakikada o kadar çoo bencildi ki linnes'e boşta olduğu hiçbir pozisyonda top atmadı. markaj esnasında ise pas attı. ciddi ciddi bu adamlar sabri karaktersizine oynuyorlar. 13 yıldır neden sabri denen yiyici takımın sap beki belli oluyor. bu geceki maçta yasin karaktersizi de kendini takımda yeri olmayanlar arasına soktu. önemli olan bu dönemde bu tarz bencil adamlara tekmeyi vurmak.
Sinanin 3.golünde asisti linnes yaptı sinan koştu yasine sarıldı linnesin yüzüne bile bakmadı linnesin yüzü düştü acaba benmi yanlış anladım çünkü sinan yasin gibi karaktersiz degil

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinanin 3.golünde asisti linnes yaptı sinan koştu yasine sarıldı linnesin yüzüne bile bakmadı linnesin yüzü düştü acaba benmi yanlış anladım çünkü sinan yasin gibi karaktersiz degil

Pardon 2.goldeymis linnes yasinle oynadı yasin sinana asist yaptı linnes sinana koştu sinan bakmadı bile ben bile bozuldum lan :)

yok doğru bende öyle hissettim. elimde olsa şu takımıda bir tane bile türk futbolcu barındırmam. norveç, danimarka ve isveç ülkelerinde karma bir takım yaratırım. liginde anasını ağlatırlar. adamların altyapısında iyi insan iyi futbolcu bilinci var. ibra istisna. o başka bişey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt