Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada az once yazdiklarimla bana laf atan varsa alintilayabilirler..hamza iyi td demedim hamza denizliden iyiydi dedim..bu gorusumde de ayni fikirdeyim.bu hamzanin iyi oldugu anlamina gelmez.yazimin basinda da hamzayi savunmayayim dedim hatta.

yok doğru bende öyle hissettim. elimde olsa şu takımıda bir tane bile türk futbolcu barındırmam. norveç, danimarka ve isveç ülkelerinde karma bir takım yaratırım. liginde anasını ağlatırlar. adamların altyapısında iyi insan iyi futbolcu bilinci var. ibra istisna. o başka bişey
Sinan dışlıyosa Linnesi harbi harbi salaktir ulan yasin Olcan vs yerliler kaç kere sinan boşken pas atmadi sırf gol fln atar olumlu bişeler yaparda bizi keser diye.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada az once yazdiklarimla bana laf atan varsa alintilayabilirler..hamza iyi td demedim hamza denizliden iyiydi dedim..bu gorusumde de ayni fikirdeyim.bu hamzanin iyi oldugu anlamina gelmez.yazimin basinda da hamzayi savunmayayim dedim hatta.
Ben> hamza> denizli :)

Şaka maka ikiside birbirinden beter

Yönetimden birileri okuyosa burayı , yaptığınızdan utanın lan haysiyetsizler. Galatasaray ne zaman yukarı cıksa lise bozuntusu eliyle kafamıza bastırmayı iyi beceriyor. Bu taraftar becerecek sizi haberiniz olsun sonunda

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yönetimden birileri okuyosa burayı , yaptığınızdan utanın lan haysiyetsizler. Galatasaray ne zaman yukarı cıksa lise bozuntusu eliyle kafamıza bastırmayı iyi beceriyor. Bu taraftar becerecek sizi haberiniz olsun sonunda

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu taraftar mı? :asd22: :asd22:

Çık şu pollyannaciliktan

Kederlendim renktaşlar, spor tarihinde bugün: "Didier Drogba Galatasarayda". Bunu gordum ntvsporda, kederlendim...

Yemin ederim liseden 15 gün cikmistik bi kere mi ne buluştuk hahahahzhxgchahahhw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt