Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alexandre Pato, Chelsea'ye imza atmak için Londra'da..

CZuSA4PUsAAF_QJ.jpg

CZuSA6cUEAAl3rQ.jpg

Dursun fenere iyi çalişiyor. Emenike Westham'a kiralik gidiyor. Buragi tutun paralari gömün. FFP varmiş. eee çözümün ne? Mal mal hiç birşey yapma suçu geçmişe at. Oh ne güzel dünya.

Yapmaz olur mu hiç herşey fosiller için o paraların hepsi fosiller arasında bölüşüldü.Dursunu da oraya konu mankeni diye koydular.Batsan biz batırmadık suçlusu ahmet mehmet diyecek kadar yüzsüzler.

18 Ara 2015
Dursun Özbek: "Taraftarlarımız ikinci yarıda bambaşka bir Galatasaray izleyecek"

18 Ara 2015
Dursun Özbek: "Transferle ilgili hocamdan bir bilgi henüz bize ulaşmadı. Ulaştığı zaman gerekeni yapacağız"

Ben Hulkun yeşil haline dönüşmek üzereyim sinirden

emenikeyi aldılar herifler bitik emenikeyi burağı beğendiğini 50 kere söyledi biliç bu demek oluyor ki taş koydu Denizli dursundan sonra ikinci nefretimsin artık.

Aynen aynen ya ben yemin ediyorum bu hamzadan bile bu kadar tiksinmedim. Lan ondan kötüsü de olmaz heralde dedim denizli gidince hamzadan beter çıktı. En azından hamza döneminde pozisyona giriyorduk. Bi şekilde maç kazanıyorduk. Gittiğüinde fark 5 puan mıydı neydi ki iyi oynayıp kaybettiğimiz maçlar da oldu. Sadece oyuncu tercihleri ve zihniyeti çok sıkıntılıydı.

Ama bu herif resmen yalancı oğlu yalancı çıktı. Yok budayacaz, yok bize yakışan oyuncular alınacak. Sonra FFP. Ulan gerizekalı adamlar emenikeyi aldılar siz teklif var burak gerizekalısını göndermiyorsunuz ondan sonra da FFP diye ağlıyorsunuz. Burak'ı çok rahat istedikten sonra 7-8'e çine gönderirdik. Alırdık Spalvis + Famara'yı o paraya. Hem de taş gibi 2 tane forvetin olurdu. Hemde ikisi toplam burakın parasına oynardı lan şaka gibi. 6 ay sözleşmesi kalmış Donk'a 2.5M veren, Umutu Burakı göndermeyen, Nando'ya elleri küçük diyen adamdan ne bekliyoruz ki. Adam 30 sene önce başarılı oldu diye getirirsen olacağı o. İran'da bile başarılı olamadı herif.

Sinir krizi geçiriyorum şu an.

Son düzenleme:
Burakida kiralik vereydi iyidi, en azindan maasindan ve kiralik bedeli alirdik.

Anlaşıldı vırak malı elimizde kaldı allah tez zamanda belanızı verir inşallah vırak varya nefretimsin lann anan senin yerine keşke ossursaydı be

Burak sezon sonuna kadar WestHam'a kiralansaydi bunada söverdiniz. Anlamiyorum beyler. Takimda zaten oyuncu yok. Kiralama'dan elimize ne geçerdiki sanki? Sanki takimda 20 tane forvet var En skorerini yollamayi istiyoruz. O da kiralik. Elimize bir kurus para gelmeyecekti..

Ya taraftar transferden vazgeçti oyuncu yollayın diyor oda yok, gel de kafayı yeme.

Burak sezon sonuna kadar WestHam'a kiralansaydi bunada söverdiniz. Anlamiyorum beyler. Takimda zaten oyuncu yok. Kiralama'dan elimize ne geçerdiki sanki? Sanki takimda 20 tane forvet var En skorerini yollamayi istiyoruz. O da kiralik. Elimize bir kurus para gelmeyecekti..

Allahtan skorer adam dökülüyor.Ne skoreri clde 0 gol ligde desen sakatlıktan çıkamadı.Sakat olmasa bile ayda yılda bir atıyor.Bu adam golleri idmanda mı atıyor ?

Ha eski istatistikleri diyorsan.Malesef eskiyle yaşanmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt