Kemal Tıkız
Yeni Üye
- 22 Haziran 2015
- 54
- 0
- 466
bu chelsea harbi salak pato ne alaka ? chelsea ve man u bu kafada soldugu sürece arsenal ve man city e gün doğdu demektir. hatta alternatif takımlara L.City gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben deliriyorum burda adam bizde heveste bırakmadı burağını da al git dede.. adam sandık senii bitirdin bizi yeter ya kaç puan oldu fark hala uslanmadı dünyanın hiç bir yerinde gelen oyuncu alışsın diye yedeğe çekilmez linnes mi sabrimi sorusunu sormam bile fosil denizli yettinAynen aynen ya ben yemin ediyorum bu hamzadan bile bu kadar tiksinmedim. Lan ondan kötüsü de olmaz heralde dedim denizli gidince hamzadan beter çıktı. En azından hamza döneminde pozisyona giriyorduk. Bi şekilde maç kazanıyorduk. Gittiğüinde fark 5 puan mıydı neydi ki iyi oynayıp kaybettiğimiz maçlar da oldu. Sadece oyuncu tercihleri ve zihniyeti çok sıkıntılıydı.
Ama bu herif resmen yalancı oğlu yalancı çıktı. Yok budayacaz, yok bize yakışan oyuncular alınacak. Sonra FFP. Ulan gerizekalı adamlar emenikeyi aldılar siz teklif var burak gerizekalısını göndermiyorsunuz ondan sonra da FFP diye ağlıyorsunuz. Burak'ı çok rahat istedikten sonra 7-8'e çine gönderirdik. Alırdık Spalvis + Famara'yı o paraya. Hem de taş gibi 2 tane forvetin olurdu. Hemde ikisi toplam burakın parasına oynardı lan şaka gibi. 6 ay sözleşmesi kalmış Donk'a 2.5M veren, Umutu Burakı göndermeyen, Nando'ya elleri küçük diyen adamdan ne bekliyoruz ki. Adam 30 sene önce başarılı oldu diye getirirsen olacağı o. İran'da bile başarılı olamadı herif.
Sinir krizi geçiriyorum şu an.
burağı sırf satmayalım diye teklif ettiler sırf araya girmek için.. bir işi becer be fatih işbecer naparsın senn Yönetimde bu adamların ne işi var.Sonunda biz değil şikeciler para kazanacak
:red:
denizlinin kontorumu bıtmıs arayamısmı,beleş wifi bulup maıl atamamısmı nasıl bilgi ulaşmamış anlamadım.18 Ara 2015
Dursun Özbek: "Taraftarlarımız ikinci yarıda bambaşka bir Galatasaray izleyecek"
18 Ara 2015
Dursun Özbek: "Transferle ilgili hocamdan bir bilgi henüz bize ulaşmadı. Ulaştığı zaman gerekeni yapacağız"
Ben Hulkun yeşil haline dönüşmek üzereyim sinirden
müzeye alalım seni.bur ************** denen futbolcumsu canlıyı savunan birini il kez gördüm bugünlerde.Burak sezon sonuna kadar WestHam'a kiralansaydi bunada söverdiniz. Anlamiyorum beyler. Takimda zaten oyuncu yok. Kiralama'dan elimize ne geçerdiki sanki? Sanki takimda 20 tane forvet var En skorerini yollamayi istiyoruz. O da kiralik. Elimize bir kurus para gelmeyecekti..
Allahtan skorer adam dökülüyor.Ne skoreri clde 0 gol ligde desen sakatlıktan çıkamadı.Sakat olmasa bile ayda yılda bir atıyor.Bu adam golleri idmanda mı atıyor ?
Ha eski istatistikleri diyorsan.Malesef eskiyle yaşanmıyor.
Bu gun teklif gelir yarin teklif gelmez. Burakin takimda kaldigi her gun zarar. Bugun satmazsan yarin nasil satacaksin herifi. Bugun sat 3.5 yil basin burak gormesin, istersen 1 sene forvetsiz oyna zaten halimiz ortada.Renkdas diyelim Burak bugün WestHam'a kiralik imza atti. Bizim yönetimi sen biliyorsun yerine oyuncu almazdik. Peki sen simdi 5-6 Ay boyunca Umut Bulut'u mu izlemek istersin Buragi mi?
müzeye alalım seni.bur ************** denen futbolcumsu canlıyı savunan birini il kez gördüm bugünlerde.
Sinanı oynatırım bekte paftan adamı oynatırım oynatırım yine gönderirim sabriyi,mardinsporun sağbeki bile daha iyidir sabriden.. burak ağzını açsın bir gün sinek giricek eli kafada ağız açıkkenBu gun teklif gelir yarin teklif gelmez. Burakin takimda kaldigi her gun zarar. Bugun satmazsan yarin nasil satacaksin herifi. Bugun sat 3.5 yil basin burak gormesin, istersen 1 sene forvetsiz oyna zaten halimiz ortada.
Cevap veriyorum c şıkkı hiçbirini.Renkdas diyelim Burak bugün WestHam'a kiralik imza atti. Bizim yönetimi sen biliyorsun yerine oyuncu almazdik. Peki sen simdi 5-6 Ay boyunca Umut Bulut'u mu izlemek istersin Buragi mi?
Sinan Gümüş, bizde öyle!Arkadaslar Burak yilmazin yetenek(sizliğini) bende görüyorum. Ama surda transfer döneminin bitmesine 2-3 gün kalmis. Önümüzde koca 4-5 ay var. Avrupa Ligi var belki lig'de ikincilik yarisi olur. Umut Bulut mu aticak golleri arkadaslar yapmayin. Sezon sonu nereye giderse gitsin. Ama Bu takimin tek forveti Umut Bulut olamaz!!!
Bu gun teklif gelir yarin teklif gelmez. Burakin takimda kaldigi her gun zarar. Bugun satmazsan yarin nasil satacaksin herifi. Bugun sat 3.5 yil basin burak gormesin, istersen 1 sene forvetsiz oyna zaten halimiz ortada.
Burak yerine kaleci eray ya da forum üyesi Ali-Kemal KORKMAZ bile daha çok iş yapar anlıyormusun beni?Arkadaslar Burak yilmazin yetenek(sizliğini) bende görüyorum. Ama surda transfer döneminin bitmesine 2-3 gün kalmis. Önümüzde koca 4-5 ay var. Avrupa Ligi var belki lig'de ikincilik yarisi olur. Umut Bulut mu aticak golleri arkadaslar yapmayin. Sezon sonu nereye giderse gitsin. Ama Bu takimin tek forveti Umut Bulut olamaz!!!
Maasindan kurtuluryorsun, kiralik bedelide alacaksin burakdan. ne alabilirsen alacaksin su herifden, bizim donumuza kadar soydu lan herif.Buragin futbolunu bende begenmiyorum ama kiralik verilmesine karsiyim. Bize cash lazim beyler. Hemde cok acil
Burak yerine kaleci eray ya da forum üyesi Ali-Kemal KORKMAZ bile daha çok iş yapar anlıyormusun beni?
Arkadaslar Burak yilmazin yetenek(sizliğini) bende görüyorum. Ama surda transfer döneminin bitmesine 2-3 gün kalmis. Önümüzde koca 4-5 ay var. Avrupa Ligi var belki lig'de ikincilik yarisi olur. Umut Bulut mu aticak golleri arkadaslar yapmayin. Sezon sonu nereye giderse gitsin. Ama Bu takimin tek forveti Umut Bulut olamaz!!!
Peki kaçırdıkları?Peki yedirdikleri?Peki afrası tafrası?Peki top tekniğinin sıfır olması?Peki Sneijder ile sidik yarıştırması?Peki topu kontrol edecek yeteneğinin bile olmaması?Peki hepimize kanserojen etki yaratması?peki peki...Çok abartiyorsunuz bence. Sezon basi sikeciler Persie'yi aldiginda burda göz yaslari döküldü ama o Persie su an skorerlik acisindan Buragin altinda.