Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ranocchia zu Sampdoria

valla şahsi fikrim altyapıyı komple kapatmak lazım.yazık oralara harcanan paralara.ne adam çıktığı var ne bişey.çıkanda işte sabri emre aydın gibi takımın başına bela oluyor anca.gs nin evladı diye bunları izleyip kahroluyoruz anca.

Muslera , Sneijder , Linnes , Sinan , Poldi , Carole hariç takımda Galatasaray seviyesinde futbolcu yok desem yalan olmaz.
sinanı abartmayın bu doğru değil ben sinanda ne gördünüz merak ediyorum güçlü değil adam tempolu değil ortası yok hızı yetersiz daha çok yolu var sinan şuanda yeterli mi

Niye ban yedi bu çocuk.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

sinanı abartmayın bu doğru değil ben sinanda ne gördünüz merak ediyorum güçlü değil adam tempolu değil ortası yok hızı yetersiz daha çok yolu var sinan şuanda yeterli mi

200_s.gif

Son maçlarda asisti var , içeriye top kesiyor , pres yapıyor , çalım atıyor...

Tempo sorunu maç devamlılığı olmadığı için

Ayık kafayla böyle bi yorum yapıyosan bence futbolu bırakıp başka sporlara yönel.

Rahatlik iyimis.. :H

Adriano nun uçağı indi mi ?

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

Son düzenleme:
Fener harbi Doumbiayi aldi hee?

Vay ki ne vay.
Garibim Besiktaslilar da sampiyonluk hayali kuruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt