Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Transferler olacaktir,olmak zorundadir"
"Takimdan bir cok kisi ile yollarimizi ayiracagiz"
"Turkiye kupasi maclari kimin gidecegi belirlemek amaciyla benim icin cok onemli"

2 hafta sonra

"Ben bu takimda oldugum surece kimse gitmeyecek"
"Transfer dusunmuyoruz gelen giden olmayacak"

-Mustafa denizli

fifa başkan adayı ne guzel açıklama yapmış.başkan seçilirse ovvvvvvvvvvvvvvvvvvvv fenere giren çıkan belli olmaz.bildiğin 2011 ..şimdi iyi bi hoca ve başkan gelmeli.sonra başkan daha önce aysalın yaptıgı gibi bi 3lü için yola çıkmalı ama madride,ama ingiltereye.bu sefer sadece 1i değil 3 ü de gelmeli.

sonra temmuzu beklemeliyiz.ağustosta da yeni melo buyurmalı takıma : )

of of https://www.gscimbom.com/forum/f122-2012-arsiv/sike-sorusturmasi-arsiv-1-a-44444/ yarabbimmmm,o günleri nasip et sen bize,eğlenelim yine.
Ne demis fifa baskan adayi.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anlasma geregi Zlatan Ibrahimovic in maasina zam yapilmis (01.01.2016 dan itibaren), aylik 1.500.000 Euro oldu.

Kötü arkadaşlar edinip, yoldan çıkan çok sevdiğin bir dostun gözünün önünde eriyip gider ya göz göre göre şu anda o durumdayız...Şu an o sevdiğimiz dost kötü,iş bilmez adamlar tarafından dibe çekiliyor ve maalesef elden bir şey gelmiyor.Göz göre göre eriyor.

Bugun Musti neden aciklama yapacak?

Bugun ozel bir sey mi var? Mac falanda yok , anlayamadim.

Denizli neden transfer yapamadiklarini aciklayacak iste, cok basit. UEFA fln diyip gecistirecek.

Sadece cekim mi guzeldi Ronaldo :asd22:

"Tribun Dergi ‏@tribundergi 7h7 hours ago
Cristiano Ronaldo: "Alessandra Ambrosio, seninle çekime katılmak güzeldi."

Een-redelijk-makkelijke-workout-voor-Cristiano_img900.jpg

Biraz canlansin buralar :D

Bence bugün Denizli baya detayli anlatacak hangi oyunculari istedigini ve hangi sebeplerle alinmadigini.

Sonunda "bazi oyuncularla daha görüsüyoruz" diyecek ama transfer olmayacak.

Bir tane son dakika transferi bekliyorum ben yinede. Fax sorunu çıkarsa bilemem tabiki

NKFVaklınaK

Messi nin maasi da anlasma geregi seneye 39 milyon euro mus (evet yillik) :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt