Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizli şoyle istedigim adami alamadilar falan diye yonetime giydirse yonetim de kovsa ne sahane olur. O kaosta taraftar olarak biz de yonetimi yeriz.

Evet :)

Eski maasi kemiksiz ayda 800.000 euro mus
Reklamlar ve sponsorlar ile yılda 30-40 milyonu buluyordur herhalde.
5 sene hadi bu miktarı kazansa yaklaşık az çok. .. 200 milyon euro :)
Bizim takımı satın alır resmen istese. ( futbolcuları yani)

NKFVaklınaK

Denizli palavra anlatacak baska nolsun, istedigim sunlardi falan der, ama malesef UEFA FFP diyecek, kulub menfaatlari falan der, sonra Galatasaray Taraftari merak etmesin bu cocuklar ile yola devam edecegiz onlar evlatlarim diye anlatir ve kapatir konuyu..

Denizli palavra anlatacak baska nolsun, istedigim sunlardi falan der, ama malesef UEFA FFP diyecek, kulub menfaatlari falan der, sonra Galatasaray Taraftari merak etmesin bu cocuklar ile yola devam edecegiz onlar evlatlarim diye anlatir ve kapatir konuyu..

iyi de Alper. Adam başka ne söylesin? Hayır ne isteniyor bu adamdan onu çözemiyorum. Adam eldeki malzemenin yeterli olmadığını belirtti geldiğinde, gidecek isimler olacak dedi. Transfer dönemi açıldı, Donk ve Linnesi aldık, Benitez için de neredeyse bütün duyumcular, güvenilir olanlar bile bittiğini söyledi. Sonra UEFA açıklaması geldi.

Bu durumda bu adamdan ne bekleniyor onu çözmeye çalışıyorum. Çıkıp yönetime giydirip görev mi bıraksın? Bıraksa kim gelecek yerine. Yerine gelecek adamla UEFA'nın açıklaması iptal mı olacak.

Sadece Burak açıklaması yüzünden bu adama bu kadar yüklenmek büyük haksızlık. Kimse gelmeyecekse oyuncusunu tutacak, kim olsa tutar. Hamza değil ki bu Meloya yaptığı gibi gönderip yerine kimseyi almasın.

Dediğin gibi olacak ama

Alıp getirmedikten sonra istersen Bale ile git görüş bi önemi yok yani bunları anlatması çok saçma

Yazık ya bak istemişte almamışlar ayağına üç yüz 500 kişinin gönlüne gireyim derdinde

Türkiyede her iş kolunda her yerde her şartta mağduru oynarsan sorumluluktan kurtulursun

Nitekim şu ffp olayı da mağdur rolü oynamak için bir cuk oturuş oldu

Şu an medyada herkes ünal aysala sallıyor tek sorumlusu oymuş bugünlerin...Yıllardır burakı,sabriyi,umutu,selçuku kollayan adnan polat,dursun özbek gibi adamlara toz kondurmayan medya ünal aysala çaktıkça çakıyor...

Ya arkadaş ünal aysal tabii ki hatalıdır.Burak-selçuk sözleşmeleri,artı mancini dönemi devre arası transferleri adamın en büyük yanlışları mesela...

Ama allah aşkına görev yaptığı 3.5 yıllık süreçte dibi görmüş,küme düşmenin eşiğine gelmiş ve avrupaya çıkamayacak olan takıma elmander,eboue,ujfalusi,muslera,melo gibi adamları çok uygun fiyatlara hem de aynı sezonda kazandıran bu adam değil mi?..

Muslera gibi bir kaleciyi cana takasıyla almak başarı değil mi?...

Şampiyonlar ligi gibi bir arenada üst tura çıktıktan sonra rüyamızda göremeyeceğimiz sneijder ve drogba gibi adamları aynı sezonda alan bu adam değil mi?...

Adam fatih terimin üzerine mancini ve prandelli gibi adamları her ne kadar çok başarılı olmasalarda getirmedi mi?..Şu anda dursun özbek yönetiminin avrupadan herhangi bir hocayı ikna edebilme şansı var mı?..

Erkekler basketbolda son 30 yılın en başarılı dönemi bu dönem değil mi?...Tarihimizde ilk defa euroleague oynamadık mı?...

Fenerbahçeye herkesin sustuğu şike sürecinde hepimizin söylemek istediğini söyleyen bu adam değil mi?...

Ünal aysalın tabii ki büyük hataları oldu ama şu anki durumu bu adama yıkmak büyük haksızlık.Ben kendimi bildim bileli bu kulüp batıyor.

Faruk süren zamanında futbolcuların paralarını bir dönem fatih terimin kendi cebinden verdiği konuşuluyordu.

Özhan canaydın döneminde kulüp maddi olarak dibi gördü artık yardım kampanyaları konuşulmaya başlanmıştı.

Bu 2 dönemde bülent akın,serkan aykut gibi adamlara milyon dolarlar ödendi.Fatih terim 30 tane yeni oyuncu aldırdı çoğunu da kullanamadık.Petreler,bratular ne çabuk unutuldu.

Adnan polat döneminde stancu,pino,ali turan,musa çağıran,çağlar birinci,serdar özkan,leo franco gibi hiçbir işe yaramayan adamlar alındı.Kewell,baros,elano,misimovic gibi yüksek maliyetli adamlar alındı.Üstüne sportif olarak dibi gördük.

E şimdi bu tablo ortadayken ünal aysala kadar onlarca pahalı ve yanlış transfer yapılmışken sanki aysala sıfır borçla ve uçan bir takım bırakılmış algısı yaratmak nasıl bir kafa?...

Faruk süren,özhan canaydın,adnan polat gibi adamların tek şansı onların döneminde finansal fair play olayının olmamasıydı.Onların döneminde de bu kadar sıkı olsa herhalde 2 senede 1 men cezası alırdık.Üstüne bu kafada adamlar devam etse sportif başarısızlıkta cabası olurdu.

Son düzenleme:
Ccc Ünal Başkan Ccc

0cdf9c982d36179bfd4d916848332a0a.jpg

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

iyi de Alper. Adam başka ne söylesin? Hayır ne isteniyor bu adamdan onu çözemiyorum. Adam eldeki malzemenin yeterli olmadığını belirtti geldiğinde, gidecek isimler olacak dedi. Transfer dönemi açıldı, Donk ve Linnesi aldık, Benitez için de neredeyse bütün duyumcular, güvenilir olanlar bile bittiğini söyledi. Sonra UEFA açıklaması geldi.

Bu durumda bu adamdan ne bekleniyor onu çözmeye çalışıyorum. Çıkıp yönetime giydirip görev mi bıraksın? Bıraksa kim gelecek yerine. Yerine gelecek adamla UEFA'nın açıklaması iptal mı olacak.

Sadece Burak açıklaması yüzünden bu adama bu kadar yüklenmek büyük haksızlık. Kimse gelmeyecekse oyuncusunu tutacak, kim olsa tutar. Hamza değil ki bu Meloya yaptığı gibi gönderip yerine kimseyi almasın.
Burak, sende biliyorsun mesela simdi benim dedigim tarza bir konusma yaparsa bunun adi palavra anlatmaktir. Cunku neden? Biz bunlari biliyoruz zaten, bu gelismeleri de teker teker taraftar olarak yasiyoruz ve ayni duygular icindeyiz. Ya aciklama yapmayip yoluna devam etsin, illa aciklama yapmak istiyorsa o aciklamanin sonunda istifasini sunsun ve kendini kurtarsin. Boyle bir yonetim ile calisamam desin, cunku UEFA nin yazisi sadece bir bahane, bunlar boyle olacagini bilmiyormuydu sanki? Bal gibi biliyorlardi ama iste zaman kazanmak icin tiyatro oyunu oynadilar.

Edmilson lar, Tannane ler, Leandro Damiao lar bunlari bu takim FFP aciklamasina ragmen alamazmiydi? Alir di, transfer olduklari takimlar ortada, hangi parayi gittikleri de.

Bence Denizli yoluna baksin ha illa bir meydan okuyacaksa gitsin diyorum.

Dediğin gibi olacak ama

Alıp getirmedikten sonra istersen Bale ile git görüş bi önemi yok yani bunları anlatması çok saçma

Yazık ya bak istemişte almamışlar ayağına üç yüz 500 kişinin gönlüne gireyim derdinde

Türkiyede her iş kolunda her yerde her şartta mağduru oynarsan sorumluluktan kurtulursun

Nitekim şu ffp olayı da mağdur rolü oynamak için bir cuk oturuş oldu
Aynen oyle dusunuyorum bende.

Fenerbahçe bir sene önce açık ara şampiyon olmuş takımı ertesi hafta son haftalarda şampiyonluğu kaçırdı diye tamamen değiştirdi.

Ama biz 2 sene önce lig 2.bitiren geçen sene birşey oynamadan şampiyon olan ve ş.liginde rezil rüsva olan takımla devam ettik.Üstüne bu takım bu sezon ş.ligini yine berbat geçirdi ve lige daha ilk yarıda havlu attı.Ama bu kadar rezilliği rağmen hiç kimse gitmiyor,kimse kadro dışı kalmıyor, fatura kimseye kesilmiyor.Hakikaten tarihimizde şu 2 senede yaşadığımız kadar akıl tutulması yaşamadık herhalde...

Burak, sende biliyorsun mesela simdi benim dedigim tarza bir konusma yaparsa bunun adi palavra anlatmaktir. Cunku neden? Biz bunlari biliyoruz zaten, bu gelismeleri de teker teker taraftar olarak yasiyoruz ve ayni duygular icindeyiz. Ya aciklama yapmayip yoluna devam etsin, illa aciklama yapmak istiyorsa o aciklamanin sonunda istifasini sunsun ve kendini kurtarsin. Boyle bir yonetim ile calisamam desin, cunku UEFA nin yazisi sadece bir bahane, bunlar boyle olacagini bilmiyormuydu sanki? Bal gibi biliyorlardi ama iste zaman kazanmak icin tiyatro oyunu oynadilar.

Edmilson lar, Tannane ler, Leandro Damiao lar bunlari bu takim FFP aciklamasina ragmen alamazmiydi? Alir di, transfer olduklari takimlar ortada, hangi parayi gittikleri de.

Bence Denizli yoluna baksin ha illa bir meydan okuyacaksa gitsin diyorum.

iyi de kanka, Bazen bize palavra gibi gelen şeyler aslında doğrulardır. Biz palavra diyoruz belki tek doğru bizim inanmadıklarımızdır. Bu ihtimali unutarak yorum yapıyoruz.

Senin söylediklerini bilen adam hiç transfer yapmaz hepsini bekletirdi. Donk'a 2,5. Linnes'e 2 verdik sanırım, yanlışsam düzelt. 4,5M para ediyor. Bunları almayıp oyalamaya devam ederlerdi UEFA açıklama yapana kadar.

Koysun postayı Denizli, bırakıp gitsin ne olacak ki, hiçbir şey değişmeyecek. Dursun görev de kalacak. UEFA gerçeği sürmeye devam edecek. Bu adamlar Yılmaz vural'ı getirir emin ol. Yabancı getirmezler, iyi bir hoca hiç getirmezler.

Ya da gitsin Burak, gitti diyelim ne olacak? Kim var kanka yerine oynayacak adam da alamıyorsun. Bugün burada Sinan oynasın en azından kaçırıyorsa da o kaçırsın diyenler var ya, 5-6 maç sonra Sinan'a atıp tutacaklar. Umut'u koy ona atıp tutacaklar. Podolskiye bile atıp tutarlar. Burada Wesley'e atıp tutanlar gördük biz yahu.

Tamam bende istemiyorum Burak'ı gitsin diyorum. Denizliyi de pek fazla sevmem ama diğer tarafta da gerçekler var. Bahane ediyorlar dediğimiz UEFA Şubatta bize 1+1 men verse biz üzüleceğiz kulübü yönetenler değil.

Türkiye'de köylerde tavuk tecavüz edenler var bide alkolsüz yani.
İnsanlar tuhaf yaratıklar olabiliyor

NKFVaklınaK

Anlamiyorum ben gercekten böyle insanlari. Insan falan da degiller bunu da söylemek lazim.

Neydi o hayvanin sucu, ne manyak yaratiklar var aramizda. Gercekten anlamak mümkün degil.

Anlamiyorum ben gercekten böyle insanlari. Insan falan da degiller bunu da söylemek lazim.

Neydi o hayvanin sucu, ne manyak yaratiklar var aramizda. Gercekten anlamak mümkün degil.
Psychologik durum ya veya düşünme özürlüsü cahilik. Köydeki herif çirkinim parada yok ve şehir uzak düşüncesiyle sevkine düşük olup tavukta çare bulmuş işte :)
Kim bilir daha hangi hayvanlara göz dikilmiştir de biz duymadık.
7 milyar küsür insan var ya dünyada. Delisi de bol cahilide.

NKFVaklınaK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt