Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi de kanka, Bazen bize palavra gibi gelen şeyler aslında doğrulardır. Biz palavra diyoruz belki tek doğru bizim inanmadıklarımızdır. Bu ihtimali unutarak yorum yapıyoruz.

Senin söylediklerini bilen adam hiç transfer yapmaz hepsini bekletirdi. Donk'a 2,5. Linnes'e 2 verdik sanırım, yanlışsam düzelt. 4,5M para ediyor. Bunları almayıp oyalamaya devam ederlerdi UEFA açıklama yapana kadar.

Koysun postayı Denizli, bırakıp gitsin ne olacak ki, hiçbir şey değişmeyecek. Dursun görev de kalacak. UEFA gerçeği sürmeye devam edecek. Bu adamlar Yılmaz vural'ı getirir emin ol. Yabancı getirmezler, iyi bir hoca hiç getirmezler.

Ya da gitsin Burak, gitti diyelim ne olacak? Kim var kanka yerine oynayacak adam da alamıyorsun. Bugün burada Sinan oynasın en azından kaçırıyorsa da o kaçırsın diyenler var ya, 5-6 maç sonra Sinan'a atıp tutacaklar. Umut'u koy ona atıp tutacaklar. Podolskiye bile atıp tutarlar. Burada Wesley'e atıp tutanlar gördük biz yahu.

Tamam bende istemiyorum Burak'ı gitsin diyorum. Denizliyi de pek fazla sevmem ama diğer tarafta da gerçekler var. Bahane ediyorlar dediğimiz UEFA Şubatta bize 1+1 men verse biz üzüleceğiz kulübü yönetenler değil.
Denizli haksizdir demiyorum ama transferin neden olmadigini aciklamasina gerek yok, o mevzuyu ortalama bir taraftar cozmustur zaten. Bana ne yapmadigini degil, ne yapabilecegini anlatmali, taraftar olarak duymamiz gereken bunlar.

Zaten bu capsiz yonetim dedigin gibi yabanci hoca getiremez malum para yok, elin adami da salak degil tabi transfer butcesi olmayan takima gelsin. Gelecek baska bir yerli turk hocasi.

Burak i tutmak istemesi de gayet normal tabiki transfer olmayacagini biliyor. Taraftari dusunen yok malesef.

Ben bir strateji eksikligi goruyorum sorun da bundan kaynaklaniyor, yani ne turlu hamleler yapmak istiyorlar? Nasil bu durumdan en az kaza ile cikacagiz? Bana bunlari anlatsin, yok Benitez i istedim 8 istediler, Sisto yu istedim 7 istediler diye bir basin toplantisi yapacaksa hic yapmasin daha iyi..

Anlamiyorum ben gercekten böyle insanlari. Insan falan da degiller bunu da söylemek lazim.

Neydi o hayvanin sucu, ne manyak yaratiklar var aramizda. Gercekten anlamak mümkün degil.

kanka ot çektiyse eğer herşey olabilir the hangoverı izlediysen uyanırsın mevzuya tabi olay iğrenç o ayrı :(

Bence Denizli'yi transfer konusunda pek eleştiremeyiz. Sadece Burak'ı göndermemesi ve Donk'u aldırması şimdilik büyük sıkıntı. Zaten BJK'de de Ernst transferi hariç nasıl içine ettiği malum pek transferden anlamaz. Ama yine de bizdeki durumda doğrudan suçu yok şimdilik. Hatta bence Denizli transfer yapamadı diye sevinmeliyiz.

Ama Denizli'nin oyun anlayışının kaç aydır bir hiç olduğu, saçma sapan oyuncu tercihlerinde ısrar ettiği, takımın bırakın yeni TD etkisiyle ileri gitmeyi gerilediği gerçeğiyle eleştirilmeli. Ayrıca Denizli hayatında hiç bir zaman yeniden yapılanma yapmamış bir adam. Tek istisnası var 2001 yılı. Ama o yapılanma da büyük paralarla kurulan yaşlı bir takım üzerine idi. Sadece o sezonu kurtarmalık. 1988 yılında sonra da Avrupa'da 2-3 puanı zar zor alan birisi. Bizim asıl bunları eleştirmemiz lazım. Denizli asıl bu anlamda çok yanlış isim oldu.

duyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

Son düzenleme:
istifa etse ne olacak sanki

Denizli gidecekse gitsin ama sezon sonu gitsin. Oluyorsa Dursun da sezon sonu istifa etsin.

Sezon bitsinde dogru dürüst adaylar ciksin (TD ve Baskan olarak).

Ama iyi baskan adayi ortada yok.

adnan öztürk iyileşti mi lan acaba

Su saatte denizli giderse bu takim bu sene ilk 5 i de goremez. Boylece avrupa cezamizin ilk senesini carcur etmis oluruz.

oyle bisey varmi lan, avrupaya gitmesek 1 men senemiz kayip olmuyormu bu nasil mantik lan

Koskoca kulubun.
-sportif direktoru : yok
-basin danismani: yok
-forveti :yok
-sorsan parasi: o hic olmadi
-yardimci hocasi : o da yok

Boyle amator yonetilmek icin mi ozturk'u tehtir ettiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt