Osmaniye de Diyarbakır karpuzuna geçiren adam yakalamışlar damda öğle vaktiTürkiye'de köylerde tavuk tecavüz edenler var bide alkolsüz yani.
İnsanlar tuhaf yaratıklar olabiliyor
NKFVaklınaK
Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osmaniye de Diyarbakır karpuzuna geçiren adam yakalamışlar damda öğle vaktiTürkiye'de köylerde tavuk tecavüz edenler var bide alkolsüz yani.
İnsanlar tuhaf yaratıklar olabiliyor
NKFVaklınaK
Denizli haksizdir demiyorum ama transferin neden olmadigini aciklamasina gerek yok, o mevzuyu ortalama bir taraftar cozmustur zaten. Bana ne yapmadigini degil, ne yapabilecegini anlatmali, taraftar olarak duymamiz gereken bunlar.iyi de kanka, Bazen bize palavra gibi gelen şeyler aslında doğrulardır. Biz palavra diyoruz belki tek doğru bizim inanmadıklarımızdır. Bu ihtimali unutarak yorum yapıyoruz.
Senin söylediklerini bilen adam hiç transfer yapmaz hepsini bekletirdi. Donk'a 2,5. Linnes'e 2 verdik sanırım, yanlışsam düzelt. 4,5M para ediyor. Bunları almayıp oyalamaya devam ederlerdi UEFA açıklama yapana kadar.
Koysun postayı Denizli, bırakıp gitsin ne olacak ki, hiçbir şey değişmeyecek. Dursun görev de kalacak. UEFA gerçeği sürmeye devam edecek. Bu adamlar Yılmaz vural'ı getirir emin ol. Yabancı getirmezler, iyi bir hoca hiç getirmezler.
Ya da gitsin Burak, gitti diyelim ne olacak? Kim var kanka yerine oynayacak adam da alamıyorsun. Bugün burada Sinan oynasın en azından kaçırıyorsa da o kaçırsın diyenler var ya, 5-6 maç sonra Sinan'a atıp tutacaklar. Umut'u koy ona atıp tutacaklar. Podolskiye bile atıp tutarlar. Burada Wesley'e atıp tutanlar gördük biz yahu.
Tamam bende istemiyorum Burak'ı gitsin diyorum. Denizliyi de pek fazla sevmem ama diğer tarafta da gerçekler var. Bahane ediyorlar dediğimiz UEFA Şubatta bize 1+1 men verse biz üzüleceğiz kulübü yönetenler değil.
Anlamiyorum ben gercekten böyle insanlari. Insan falan da degiller bunu da söylemek lazim.
Neydi o hayvanin sucu, ne manyak yaratiklar var aramizda. Gercekten anlamak mümkün degil.
Haldun Domaç @haldundomac 53 dk.53 dakika önce
Haldun Domaç @haldundomac 1 sa.1 saat önceOt degil de kimyasala bulasmis galiba o kafaya o mideye ulasmak mumkun degil baska turlukanka ot çektiyse eğer herşey olabilir the hangoverı izlediysen uyanırsın mevzuya tabi olay iğrenç o ayrı![]()
Zımba gibidir. Onun ayağını kaydırdılar seçim öncesi birşeyler döndü muhakkak.adnan öztürk iyileşti mi lan acaba
kim aday olacak abi başkanlığa,adam gibi adam biri yok...aysal dönüp,düzeltmeli herşeyi.Zımba gibidir. Onun ayağını kaydırdılar seçim öncesi birşeyler döndü muhakkak.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
oyle bisey varmi lan, avrupaya gitmesek 1 men senemiz kayip olmuyormu bu nasil mantik lan