Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
twitterda bi çağrı yapalım,belki medya haber yapar..adnan öztürk duyar sesimizi.

https://www.goal.com/tr/news/454/tü...sea-ve-manuda-yaptıklarımızı-galatasarayda-da

Chelsea ve Manchester United'da izledikleri politikaları Galatasaray'a da taşıyacaklarını belirten Kenyon, "Önce ulusal anlamda Galatasaray'ı yenilemeyi düşünüyoruz. Daha sonra uluslar arası pazarlara açılacağız. Manchester United için Asya, Chelsea için ise Kuzey Amerika uygundu. Galatasaray için Avrupa daha mantıklı olabilir. Almanya gibi Türk nüfusunun fazlalıklı olduğu yerleri tercih edebiliriz. TV haklarını ve dağıtımını diğer ülkelere de aktarmalıyız. Galatasaray'ın maçları sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada izlenmeli. Mesela Arsenal, takımdaki Fransız oyuncular nedeniyle Fransa'da oldukça popüler. İşte Galatasaray'ı da bu seviyeye getirmeliyiz" şeklinde konuştu.

631.gif

https://www.goal.com/tr/news/454/tü...sea-ve-manuda-yaptıklarımızı-galatasarayda-da

Chelsea ve Manchester United'da izledikleri politikaları Galatasaray'a da taşıyacaklarını belirten Kenyon, "Önce ulusal anlamda Galatasaray'ı yenilemeyi düşünüyoruz. Daha sonra uluslar arası pazarlara açılacağız. Manchester United için Asya, Chelsea için ise Kuzey Amerika uygundu. Galatasaray için Avrupa daha mantıklı olabilir. Almanya gibi Türk nüfusunun fazlalıklı olduğu yerleri tercih edebiliriz. TV haklarını ve dağıtımını diğer ülkelere de aktarmalıyız. Galatasaray'ın maçları sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada izlenmeli. Mesela Arsenal, takımdaki Fransız oyuncular nedeniyle Fransa'da oldukça popüler. İşte Galatasaray'ı da bu seviyeye getirmeliyiz" şeklinde konuştu.

631.gif

:m05::m05::m05:

Bence yakin zaman icin cok radikal kararlar alinacak gibi geliyor. Liseliler pes edecek gibi bir his var bende. Tamamen halka acilmamiz kullerimizden yeniden yukselmemize vesile olur.
Iste o zaman gercekten yonetim olarak cag atlariz. Yoksa bu liseliler sadece liseli diye dursun gibi is bilmezleri getirir.

Onun icin iyice dibe vurmamiz lazim. Avrupadan men veya transfer yasagi gelirse uykumuzdan uyandiracak tokat olabilir. Hele hele Arena'da kuslara veya kargalara kaybedersek iste o zaman kiyamet kopar. burak , denizli m, liseli miseli hepsi ana baci kufur yer...

Şu an medyada herkes ünal aysala sallıyor tek sorumlusu oymuş bugünlerin...Yıllardır burakı,sabriyi,umutu,selçuku kollayan adnan polat,dursun özbek gibi adamlara toz kondurmayan medya ünal aysala çaktıkça çakıyor...

Ya arkadaş ünal aysal tabii ki hatalıdır.Burak-selçuk sözleşmeleri,artı mancini dönemi devre arası transferleri adamın en büyük yanlışları mesela...

Ama allah aşkına görev yaptığı 3.5 yıllık süreçte dibi görmüş,küme düşmenin eşiğine gelmiş ve avrupaya çıkamayacak olan takıma elmander,eboue,ujfalusi,muslera,melo gibi adamları çok uygun fiyatlara hem de aynı sezonda kazandıran bu adam değil mi?..

Muslera gibi bir kaleciyi cana takasıyla almak başarı değil mi?...

Şampiyonlar ligi gibi bir arenada üst tura çıktıktan sonra rüyamızda göremeyeceğimiz sneijder ve drogba gibi adamları aynı sezonda alan bu adam değil mi?...

Adam fatih terimin üzerine mancini ve prandelli gibi adamları her ne kadar çok başarılı olmasalarda getirmedi mi?..Şu anda dursun özbek yönetiminin avrupadan herhangi bir hocayı ikna edebilme şansı var mı?..

Erkekler basketbolda son 30 yılın en başarılı dönemi bu dönem değil mi?...Tarihimizde ilk defa euroleague oynamadık mı?...

Fenerbahçeye herkesin sustuğu şike sürecinde hepimizin söylemek istediğini söyleyen bu adam değil mi?...

Ünal aysalın tabii ki büyük hataları oldu ama şu anki durumu bu adama yıkmak büyük haksızlık.Ben kendimi bildim bileli bu kulüp batıyor.

Faruk süren zamanında futbolcuların paralarını bir dönem fatih terimin kendi cebinden verdiği konuşuluyordu.

Özhan canaydın döneminde kulüp maddi olarak dibi gördü artık yardım kampanyaları konuşulmaya başlanmıştı.

Bu 2 dönemde bülent akın,serkan aykut gibi adamlara milyon dolarlar ödendi.Fatih terim 30 tane yeni oyuncu aldırdı çoğunu da kullanamadık.Petreler,bratular ne çabuk unutuldu.

Adnan polat döneminde stancu,pino,ali turan,musa çağıran,çağlar birinci,serdar özkan,leo franco gibi hiçbir işe yaramayan adamlar alındı.Kewell,baros,elano,misimovic gibi yüksek maliyetli adamlar alındı.Üstüne sportif olarak dibi gördük.

E şimdi bu tablo ortadayken ünal aysala kadar onlarca pahalı ve yanlış transfer yapılmışken sanki aysala sıfır borçla ve uçan bir takım bırakılmış algısı yaratmak nasıl bir kafa?...

Faruk süren,özhan canaydın,adnan polat gibi adamların tek şansı onların döneminde finansal fair play olayının olmamasıydı.Onların döneminde de bu kadar sıkı olsa herhalde 2 senede 1 men cezası alırdık.Üstüne bu kafada adamlar devam etse sportif başarısızlıkta cabası olurdu.

+1905

Herkesin ne gözden kactigi birsey var. Ilk geldiginde Ünal Aysal ne demi$ti ? " Ben futboldan anlamam" . Ünal Aysalin dani$manlari kimdi? En cok göz önünde olanlar?
Lütfi Aribogan ve Bülent Tulun ( alkolik cakal ?). Demeki bu arkada$lar transferlerle ilgileniyordu. Bence bunlar veya o bizi bu duruma sokan(lar). Hatirlarsiniz bi ara Aysal Tulunu manasiz $ekilde almanyaya gönderdi, uzakla$tirdi, Erdal Keserin yanina, bir kac hafta sonra Aysal ikisinide kovdu. Niye acaba???

O fiyasko transferleri Aysal mi yapti ? O mu Amrabati (Fatih Terim) , Hajrovici, Ontiveroyu, Tariki, Olcani, Burdissoyu, Chrisi istedi? felcugun , buragin kontratlari o mu yaptirdi?Geciniz. Tulun, Fatih Terim, Mancini (?), futbol menajerleri, hükümet (sermaye artirimi, yabanci kurali) bunlar bizi soydu.

ünay aysal gelip düzelticem derse yapar,gözünü bi karartsın hele.

Cemal Özgörkey

Taniyan var mi? Kongre olursa ilk aday olabilirmis. Twitterda bir yerde gordum

"Necati İŞBİLEN ‏@_necatiisbilen 3h3 hours ago View translation
@Futbol_5 @cimbomsokak @Selim_Bayer Kötü gidişat devam ederse kongre olur.
İlk aday Cemal Özgörkey."

Son düzenleme:
Cemal Özgörkey

Taniyan var mi? Kongre olursa ilk aday olabilirmis. Twitterda bir yerde gordum

"Necati İŞBİLEN ‏@_necatiisbilen 3h3 hours ago View translation
@Futbol_5 @cimbomsokak @Selim_Bayer Kötü gidişat devam ederse kongre olur.
İlk aday Cemal Özgörkey."

özgörkey coca cola ceosu,aysalin kankisi yani vizyon diyebilir miyiz :DD

**

Medyada özellikle ligtv ve ntvsporda cok sayıda burak yılmaz şak şakçışı yorumcular var ornek mehmet demirkol ırmak kazuk emek ege şansal büyüka ersun yanal ve tümer metin bunlar ya gs düşmanı ya da burak yılmazın dostu ve savundukları nokta gs burakı satarsa yerine kimi alacak diyorlar, beşiktaş demba bayı sattı gomezi aldi buraktan ucuz, fener sow ve emenikeyi gönderdi fernandao ve r.van persieyi aldi buraktan ucuz ardaya sorsan burak selçuk çok iyi oyuncu der cunkü arkadaşlari halbuki kendisi iniestalarla messilerle oynuyor bu işler böyle

*

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

özgörkey coca cola ceosu,aysalin kankisi yani vizyon diyebilir miyiz :DD

Tanimiyorum ama futbol coca cola ceosu olmasina benzemez. Eger futbolun basina ceo getirecekse buyursun gelsin. Ama kendi yonetecekse hic ugrasmasin...

Bize Adnan Ozturk'un yapmak istedigi model lazim. Yabanci bir CEO

Adnan Ozturk gelsin.

Tanimiyorum ama futbol coca cola ceosu olmasina benzemez. Eger futbolun basina ceo getirecekse buyursun gelsin. Ama kendi yonetecekse hic ugrasmasin...

Adnan Ozturk gelsin.
Eski yöneticilerimizden,yanlız Aysal ın kankası deniliyor ya Dursunu getiren de Aysal, onun döneminde yönetime girecekti aidat yatırmadığı için girememişti,sınra yatırdı Aysalın da desteği vardı Dursun a,

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adnan Ozturk gelsin.

Aynen bize lazım olanda bu yada kendisi futboldan anlıyorsa buyursun.Gerçi sadece futboldan anlaması degil.Bu kadar borcu da iyi yönetebilmesi lazım.Gelen başkanın hem finanstan hem futboldan anlaması gerekli.

Hala unal aysal diyenler var hayret ediyorum. Allah akil fikir versin.

GS in kurtulusu forvet almakla, TD almakla olmaz.

Dursunun defolmasi sart. Ben olsam Faruk Surenin kapisinda yatarim ama onu popularitesinden korkup indiren inan kirac denen veba buna musade etmez. Ayni veba Adnan ozturke de "Hasta ol" dedi.

Bu inan olmeden biz malesef cok dursun vb. mahlukatlari basimizda goruruz! :(

hayir kotu olan sey butun kulup dursunun arkasinda ki bir kisi de cikip adam akilli elestirmiyor, daha dogrusu kimse elini tasin altina sokmak istemedigi icin sesini cikarmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt