Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizli sirf ligtvden ayrilmamak icin her mac Sansali yalayan adam. Burdski 3 milyon euroyu birakip gitmez.

Gene taraftarla dalga gececek.
Ben hayatimda bu kadar gevsek bir teknik adam gormedim. Bu kadar kandirildigimi da.

Adnan Öztürk'ü başkan yaptırmadılar seçim olursa bu sefer aday olur ceo+sportif direktör planı çok iyiydi isimler de iyiydi Adnan Öztürk gelirse Fransa bağlantılı çok oyuncu alırız kendisi Fransa bağlantılı çok büyük bir şirketin CEO'su ama bu dinazor sistemi ile zor

Mustafa Denizli giderse magath gelsşn yarım sezon bizimkiler dövsün sonra bakarız yeni td

M.Denizli bugün basın toplantısı yapacakmış Not:İstifada çıkabilir

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

download.php

Kaçmakla alakası yok

Adam geldiğinde radikal değişimler için geldiğini söyledi aka transfer

Bu Linnes dışında olamadığı için adama yalan söylemiş oldular. Yalan söyleyen insanlarla neden çalısmaya devam etsin?

Ben de böyle düşünüyorum yönetim söz verdi bence tutmadı ve hoca gidecek,yönetim çocuk oyuncağına çevirdi işi,Mustafa hoca gider yönetim Mayıs'ı görür mü meçhul

Şu an medyada herkes ünal aysala sallıyor tek sorumlusu oymuş bugünlerin...Yıllardır burakı,sabriyi,umutu,selçuku kollayan adnan polat,dursun özbek gibi adamlara toz kondurmayan medya ünal aysala çaktıkça çakıyor...

Ya arkadaş ünal aysal tabii ki hatalıdır.Burak-selçuk sözleşmeleri,artı mancini dönemi devre arası transferleri adamın en büyük yanlışları mesela...

Ama allah aşkına görev yaptığı 3.5 yıllık süreçte dibi görmüş,küme düşmenin eşiğine gelmiş ve avrupaya çıkamayacak olan takıma elmander,eboue,ujfalusi,muslera,melo gibi adamları çok uygun fiyatlara hem de aynı sezonda kazandıran bu adam değil mi?..

Muslera gibi bir kaleciyi cana takasıyla almak başarı değil mi?...

Şampiyonlar ligi gibi bir arenada üst tura çıktıktan sonra rüyamızda göremeyeceğimiz sneijder ve drogba gibi adamları aynı sezonda alan bu adam değil mi?...

Adam fatih terimin üzerine mancini ve prandelli gibi adamları her ne kadar çok başarılı olmasalarda getirmedi mi?..Şu anda dursun özbek yönetiminin avrupadan herhangi bir hocayı ikna edebilme şansı var mı?..

Erkekler basketbolda son 30 yılın en başarılı dönemi bu dönem değil mi?...Tarihimizde ilk defa euroleague oynamadık mı?...

Fenerbahçeye herkesin sustuğu şike sürecinde hepimizin söylemek istediğini söyleyen bu adam değil mi?...

Ünal aysalın tabii ki büyük hataları oldu ama şu anki durumu bu adama yıkmak büyük haksızlık.Ben kendimi bildim bileli bu kulüp batıyor.

Faruk süren zamanında futbolcuların paralarını bir dönem fatih terimin kendi cebinden verdiği konuşuluyordu.

Özhan canaydın döneminde kulüp maddi olarak dibi gördü artık yardım kampanyaları konuşulmaya başlanmıştı.

Bu 2 dönemde bülent akın,serkan aykut gibi adamlara milyon dolarlar ödendi.Fatih terim 30 tane yeni oyuncu aldırdı çoğunu da kullanamadık.Petreler,bratular ne çabuk unutuldu.

Adnan polat döneminde stancu,pino,ali turan,musa çağıran,çağlar birinci,serdar özkan,leo franco gibi hiçbir işe yaramayan adamlar alındı.Kewell,baros,elano,misimovic gibi yüksek maliyetli adamlar alındı.Üstüne sportif olarak dibi gördük.

E şimdi bu tablo ortadayken ünal aysala kadar onlarca pahalı ve yanlış transfer yapılmışken sanki aysala sıfır borçla ve uçan bir takım bırakılmış algısı yaratmak nasıl bir kafa?...

Faruk süren,özhan canaydın,adnan polat gibi adamların tek şansı onların döneminde finansal fair play olayının olmamasıydı.Onların döneminde de bu kadar sıkı olsa herhalde 2 senede 1 men cezası alırdık.Üstüne bu kafada adamlar devam etse sportif başarısızlıkta cabası olurdu.

Anlamak istemiyorlar cünkü artniyetliler.

Denizli gitmekte hakli, adamlar hiç bir istediklerini yapmadi. Takimin transfere ihtiyaciniz oldugunu 5 yaşindaki çoçuk biliyor. Denizli gitsin kim gelirse gelsin başarili olamaz transfere ihtiyaç var.

Mustafa Denizli giderse bu sefer Ersun Yanal gelir bence

Seveyim tum yerli td leri!!

Hadi bazi yerli oyuncular 2-3 tane de olda yurt disindan takimlar tarafindan isteniyor, hadi hakemler de uluslararasi maclar icin davet ediliyor ama 1 tane bile td un avrupadan bir takim tarafindan istenmiyor!!

Neden acaba??

Günaydın beyler.

Budamacı saat kaçta konuşacak?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Denizli gitmekte hakli, adamlar hiç bir istediklerini yapmadi. Takimin transfere ihtiyaciniz oldugunu 5 yaşindaki çoçuk biliyor. Denizli gitsin kim gelirse gelsin başarili olamaz transfere ihtiyaç var.

Aslinda dogru konusmustu: bu takim ilk önce budanmali yani cöpler cöpe atilmali

Lakin yönetim her konhda capsiz oldugu icin ne cöpleri yollayabiliyorlar ne de transfer yapabiliyorlar

Tek övündükleri sponsorlar: allah askina "garenta" ve "ariston"u sponsor yapmak icin GS olmana gerek yok. Onlar bursa'ya, basaksehir'e kasimpasa'ya da sponsor olur.

Bize samsung, emirates gibi uluslararasi markalar lazim sponsor olarak. Her konuda oldugu gibi sponsor konusunda da capsiz ve basarisiz.

GS, bu dursun ve tayfasinin oyun alani olmamali. Sirkette sikilan, yeni heyecan arayan geligor kulube baskan oluyor. Olmaz boyle is.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt