Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizli ya adam gibi istifa etsin yada herseyi aciklasin

Bugunku toplantisinda ffp,kulubun gelecegi,galatasarylilik gibi sacma sapan aciklamalar yaparsa iyice delirecez

CZzW0DrXEAIgeOa.jpg

İşbeceremeyen nerde açaba hiç haber yok

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya sakamisiniz daha ne haberi adam sabah demedimi kapandi diye

~tap

Dursun Özbek: "Türk futbolunun marka değerinin daha yukarılara taşınması gerekiyor. Süper Lig A.Ş. bunu sağlayacak."

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr
Galatasaray'da yönetimi (doğru-yanlış) yapıp yapmadıklarından çok, söyleyip de yapmadıkları zora sokuyor. Güven bunalımı yaratıyor.
Ve işin Galatasaray adına kötü tarafı bu durumun yönetimler ve yöneticiler için 'çok kolay' tekrarlanır olması.

O marka değerini al faydasiz yaratık

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fikret Orman: "Bir kulübün tek başına bir yere gelmesi mümkün değil. Hep beraber büyüyeceğiz."

floryabasılsındursunmustafaatılsın

Ben Adnan Polat döneminde bile bu kadar karamsar değildim. Sırf UEFA'dan gelebilecek olası ceza değil,bu yönetim beni aşırı derecede karamsarlığa itiyor. Ve bu gidişle de Polat dönemindeki enkazdan daha beter bir enkaz bırakarak gidecekler.

Denizli ya adam gibi istifa etsin yada herseyi aciklasin

Bugunku toplantisinda ffp,kulubun gelecegi,galatasarylilik gibi sacma sapan aciklamalar yaparsa iyice delirecez

Kardeş senin internet yok mu bir saat oldu adam toplantı yapalı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yıldırım Demirören: "Borç batağından kurtulmamız lazım. Şu an Galatasaray için uğraşıyoruz ama sıra diğer kulüplerimize de gelecek"

Olay belli oldu, siyasi güç borcumuzu azaltacak karşılığında da 2-3 yıl sürüneceğiz. ABV

Yau arkadaşlar silahlarla aram iyi, yakın dövüş eğitimi alıyorum, para sağlanırsa sizin için Dursun'u da Mustafa'yı da İnan Kıraç ve taifesini de vururum. İsterseniz bir tepede toparlar hepsini yakar, filme kaydederim. Canımızı sıktığımıza değmezler, ülkeden kaçmama yetecek kadar para toplayın yok edeyim hepsini.

Gta da mı vuracan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt