Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
63ec1534e1d8c2cd5f039fd599015c9d.jpg
sezon planlamasi işte guardiola'nin tahtası gibi düşünmeye gerek yok

Ya daha yazdigim seyi anlayamamissin mealini anlayamamissin gelmissin sacma salak ahkam kesiyorsun.

Hakaret diye algiliyorsun sonra cikip kendin hakaret vari cümleler kuruyorsun. Yasin dogru ise 43 yasindasin yazik ya.

seninle benim son alintim olsun, senin gibilerle ben konusmam.
zaten atliyordum yazdiklarini ama bu gözüme takildi.
sirf kendi hakli.
kendi fikrine uymayan yorumlari asaglamak veya hakaret etmek.
anlayan anladi zaten ne demek istedigini.

seninle benim son alintim olsun, senin gibilerle ben konusmam.
zaten atliyordum yazdiklarini ama bu gözüme takildi.
sirf kendi hakli.
kendi fikrine uymayan yorumlari asaglamak veya hakaret etmek.
anlayan anladi zaten ne demek istedigini.

Ya ne halt yiyorsan ye cok da umrumda sanki. Daha yazdigimi anlamamissin yok karisina kizina laf atiyorum diyorsun.

Ben orada nefretin boyutunu göstermek daha iyi anlatabilmek icin icin ekstrem bir örnek vermisim sen kendi kendine birseyler uyduruyorsun gaza geliyorsun.

Kimseye hakaret ettigim yok. Hadi isine gücüne bak.

Adam soru sormus, hakaret yok. Havadan nem kapmayalim.

O da argoya giriyor muhabbetinin olmadigi bir insana "lan" demekte.

Burdan bu anlamımı çıkardınız sadece bunu sormak istedim adam haklı bir tepki vermiş bana göre saldırmışsınız hep birlikte ama,yani orada denilenler hoşmu sanki?onu eleştirip öbürünü aklamaya gerek yok yani

Son düzenleme:
kampa giden futbolculardan 29 kişi alınmyana 3 kişi toplam 32 kişi,

kamp sonunda gs den gonderilmesini beklediğim veya kiralık olaak gideceklerini düşündüklerim

tarık çamdal
donk
ismail cipe
cavanda
koray
ozan kabak
samed karnuşçu
recep gül
samed akgun
de jong
sneijder
hakan balta

toplam 12 kişi

kalan 20 kişi 4 ve ya 5 transfer daha yapıp sezonu açacağımızı düşünüyorum şahsen.gidecek bu 12 kişinin maaş toplamı genç olanlar hariç 14 m euro civarı ,alacağımız futbolcuların alacağı maaş toplamının 14 olmayacağını düşünüyorum şahsen,velevki olsa bile bole çere çope 1-2 dağıtacağıma adam gibi adamlar alıp 2.5 ar verelim daha efektif olacaktır.adam 2 maça çıkmış 1m alıyor,5 maça çıkmış 1.4 alıyor hiç çıkmamış kiralamışız üstüne maaşının birazını da biz oduyoruz artık bole saçma sapan adamlar yerine daha efektif oyuncular alıp gerekirse 2-2.5 versinler

atalay'in sakatlığı falan mi var acaba en son oyle muhabbet vardı

Sneijder nefretinden kuduruyor millet, adam sanki ocaklarini söndürdü karilarina kizlarina göz dikti nedir bu nefret aga.
Sneijderi elestirenler karına kızına göz dikti gibi bu nefret nedir aga?

Olm bu altyapidan hic mi kaleci cikmaz her sene eray, cipe falan bi zkme yaradiklari yok zaten

Bu Yusuf niye ceza yedi, hakaret diyor. Yoksa bana mi hakaret etti görmedim birsey.

kerem çalışkan-volkan pala-umut gündoğan-endoğan adili-oğuzhan kayar

bu arkadaşlar da antrenmana çıkıyordu kampa götürülmemişler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt