Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder her insan gibi yaşlanıyor ve performansı düşüyor bu çok doğal ama bizim her sene her mevkiye milyon dolarlar saçma gibi bir lüksümüz yok. Tabiki Sneijder şurda en fazla 1 sene daha bizim takımda oynayabilir onun yerini doldurmak istememiz çok doğal ama önceliğimiz şu an eksik olan mevkiler olmalıydı.

Mesela sağ bek, sol bek, ön libero hatta kanat oyuncuları almamız gerekirken neden bu sene Belhanda'ya 10 milyon avroluk yatırım yapıldı bana mantıklı gelmiyor. Bizim bütçemiz belli her mevkiye 8-10 milyon avro verip oyuncu alamayız o yüzden doğru hamleler yapmamız çok önemli.

Bazı açıklamalar havada kalıyor benim sıkıntım bunlara, kaç gündür Sneijder sisteme uymazken bir Allah'ın kulu da Selçuk için birşey demiyor. Şayet kulüp mantıklı yönetilse yada gerçekten sisteme uymasa eyvallah diyeceğim ama olay bu değil. Bi takılmışlar Sneijder'in maaşına onunla yatıp onunla kalkıyorlar niyetleri belli Sneijder'i göndermek istiyorlar bunu da ne kadar az gürültü ve az maliyetle yaparsak kar diyorlar. Kimse Selçuk'un yıllardır kazandığı absürt parayı konuşmuyor. Burda haksızlık var yoksa Sneijder tayfası yada Sneijderspor diyerek ne kadar aciz olduğunu belli etmenize gerek yok.

Sneijder'i gönder, Selçuk'u gönder(ama düzgün şekilde gönder her ikisini) sonrada Corchia, Lemina,Vainquer ve Konoplyanka'yı al Tudor'a ağzımı bile açmam ama yine para kalmadı deyip bu oyuncuların çoğu alınmayacak.

Bizim derdimiz Galatasaray, onun başarılı olması gerisi teferruat.

Biz bu gözlerle Hagi'yi gördük o yüzden bir oyuncu gidiyor diye karalar bağlamayız ama gerçekten adil olun ve doğru işler yapın.

Neyse Sneijder mevzusu çok uzadı her gün yazı yazıyorum, salı günü bir netliğe kavuşsunda önümüze bakalım. Ben 1 sene kalmasında fayda olacağını düşünüyorum birde yukarda yazdığım isimleri alırsak rahat rahat maçlarımızı izleriz.

Tudor bahsi geçen adamlarla o kadroyu kursun Sneijder o akdroyu bir tık daha yukarı taşır diyorum ben. Yeter ki o kadro kurulsun ve Tudor'un planladığı tempolu baskılı oyunu oynyacak adamlar alınsın. Sneijder pırlanta gibi parlar o zaman. Etrafını da parlatır. Bu sebeple kefilim. O yıldan bile iyi olabilir.
Tamam da tudor bu kadroyu kurarken sneijderi istemiyor adama neden sneijderi sisteme sokturuyoruz zorla. Adam ben basan takım koşan takım istiyorum dedi

Sneijderci tayfa ne demek arkadaş. Bu kadar iğrenç bir ifade olur mu? İnsan kendi oyuncusuna, dünya yıldızı bir adama, sayısız başarılar yaşatmış adama nasıl bu kadar kin duyabilir. Yahu o adam gelmeden önce Culio'yu izliyordunuz. Sneijder dediğiniz adamdan ima alır şu an gelsin dediğiniz isimler. Az saygı gösterin. 15 yıl Hagi aradınız bulunca batmış hemen. Alex koşmuyor ahmaklığı ne hale getirdi suyun öte yakasını bir bakın da konuşun.

O vakit gecen sene Diego Millitio´ya talip olsaydik, ne derdin o transfere ? Sonuc olarak Inter ile sampiyonluk ve sampiyonlar ligi kazanmis, takimin en iyi oyuncusu secilmis 8 sene önce ? Tek basina almis finalde bayerne karsi final macini.

sence neden hic bir takim bedavaya vermek istedigimiz schneideri istemiyor ? Hepsi mi aptal... Dünya yildizi 8 sene önceydi, artik standart bir topcu en fazla, ki standart topcunun bile alicisi var hemde fahis fiyata.

Sayisiz basari da yok kazandirdigi. Önemli katkilari var, ama geldigi takimda culio oynamiyordu. Gelmeden önce daha bile basariliydi o takim.

4 seneye sneijder ile basladik, bir tane, mucizevi, sampiyonlugumuz var.

Sneijdersever bir taraftar olarak, bence esas sen istemilisin artik yollarin ayrilmasini. Basarisiz oldukca, Galatasaray kariyerine daha da zarar verecek sadece. Hele bu sene de kalmasi, Tudor ile yapacagi kavgalar, sadece hem kendine, hem kulübe zarar.

leminayı ikna edecek eski bi oyuncumuz yok mu yahu?gomisle falan konusşsa bari.

Tudor bahsi geçen adamlarla o kadroyu kursun Sneijder o akdroyu bir tık daha yukarı taşır diyorum ben. Yeter ki o kadro kurulsun ve Tudor'un planladığı tempolu baskılı oyunu oynyacak adamlar alınsın. Sneijder pırlanta gibi parlar o zaman. Etrafını da parlatır. Bu sebeple kefilim. O yıldan bile iyi olabilir.

aynen ben buna katılıyorum ben sneijder gidebilir diyorum mesela ama tamamen seneye belese gitmesi yerine para kazanalım diye

ama bu adam 2 yıldır muslera harici tamamı embesil çöplerden olusan adamlarla top oynadı delirmemesi bile mucize

bu adam beyniyle oynuyor arkasına 2 tane cigersiz az cok tekgini olan ortasaha koy bak gör nasıl oynuyor wesley

wes in görevi press degil top calmak degil bu arkasındaki 2 armut selcuk tolga yani ortasahalar yapmalı

Bazılarına yeni transfer olsunda kim olursa olsun çokta önemli değil kafasında, takımında Sneijder varken Belhanda'yı yerine alıp çok daha iyi transfer demek şımarıklıktır.

Sneijder'e fazlasıyla ayıp ediliyor...
aynen öyle, belli bir kesime göre eldeki herkes çöp(Sneijder dahil) ama yeni alınan herkes mükemmel(fahiş fiyatlara bile olsa)

aynen ben buna katılıyorum ben sneijder gidebilir diyorum mesela ama tamamen seneye belese gitmesi yerine para kazanalım diye

ama bu adam 2 yıldır muslera harici tamamı embesil çöplerden olusan adamlarla top oynadı delirmemesi bile mucize

bu adam beyniyle oynuyor arkasına 2 tane cigersiz az cok tekgini olan ortasaha koy bak gör nasıl oynuyor wesley

wes in görevi press degil top calmak degil bu arkasındaki 2 armut selcuk tolga yani ortasahalar yapmalı

Bruma ve Podolski embesil çöplerden oluşan adamlar mi

Iyi oynaması için illa Ronaldo ve Bale mi ihtiyacı var

Son düzenleme:
Onu bunu geçinde bu takımda Muslera diye bir adam var. Alayına değişmem. Takım içinde Galatasaray'ın değerini en iyi anlayan oyuncumuz. Kapris yapmaz ortalığı karıştırmaz profesyonelin kralı. Milli takıma da gitse gitmesede her zaman takımla beraber. Bana kalırsa şuanda ondan başka takım içinde saygıyı hak eden başka biri yok.

Yahu Sneijder dediğiniz adam 33 yaşında , formunda düşüklük varda 40 yaşında Giggs muamelesi yapılması cidden güldürüyor beni. Bugün Sneijder'i 33 yaşında transfer etsek havaalanında önüne paspas olursunuz. Bazı arkadaşlar cidden çok saçma konuşuyor. Sneijder eski halinde değil evet ama öyle çok berbat falan kesinlikle değil. Kendisini taşıyacak bir takım kurarsan şampiyon yapabilecek bi adam hala.

La top Çalmak, basmak, forvetin değil, arkasındaki in değil, kanatların değil ortada ki 2 gariban haricinde kimin görevi

O vakit gecen sene Diego Millitio´ya talip olsaydik, ne derdin o transfere ? Sonuc olarak Inter ile sampiyonluk ve sampiyonlar ligi kazanmis, takimin en iyi oyuncusu secilmis 8 sene önce ? Tek basina almis finalde bayerne karsi final macini.

sence neden hic bir takim bedavaya vermek istedigimiz schneideri istemiyor ? Hepsi mi aptal... Dünya yildizi 8 sene önceydi, artik standart bir topcu en fazla, ki standart topcunun bile alicisi var hemde fahis fiyata.

Sayisiz basari da yok kazandirdigi. Önemli katkilari var, ama geldigi takimda culio oynamiyordu. Gelmeden önce daha bile basariliydi o takim.

4 seneye sneijder ile basladik, bir tane, mucizevi, sampiyonlugumuz var.

Sneijdersever bir taraftar olarak, bence esas sen istemilisin artik yollarin ayrilmasini. Basarisiz oldukca, Galatasaray kariyerine daha da zarar verecek sadece. Hele bu sene de kalmasi, Tudor ile yapacagi kavgalar, sadece hem kendine, hem kulübe zarar.

Bahsettiğim bu işte. Geldikten sonra derbilerin bir çoğunda parlamış, büyük ve final maçlarının hepsinde gol atmış adama bitmek tükenmek bilmeyen bir öfke. Alınan kupaları ve hatta şampiyonluk sayılarını azaltma, Avrupa kuplarındaki katkısını görmeme vb.

Mucize şampiyonuk dediği sene Hamza'yı Muslera ile birlikte kurtaran, o sene tüm final ve büyük maçlardaa skora etki eden adama söyleniyor bu laflar.

Bunun adı analiz filan değil, öfke, nefret ve 3-4 yıl içinde bir noktada ortaya çıkan kızgınlık. Önemli olan o noktanın tespiti.

Bruma ve Podolski embesil çöplerden oluşan adamlar mi

Iyi oynaması için illa Ronaldo ve Bale mi ihtiyacı var

podolskiyi ayıralım dogru ,bruma şımarık bir cocuk emre mor gibi üzüldüm gitmesine belki büyük bir yıldız olacak ama muslera gibi podolski gibi hagi gibi popescu gibi adamlarla

bruma gibi daha hicbisey kanıtlamamıs cocukları yada lincoln gibi karaktersizleri aynı cümlede bile kullanmam ben

misal sebastian perezlede sabri de baska örnek

Telles 25m.... genç oyunculara gereken güveni duyamiyoruz işte. Ama savunna yapamiyoooooo denilen tellesi conte aliyor .. ne zaman akillanacaz acaba

Onu bunu geçinde bu takımda Muslera diye bir adam var. Alayına değişmem. Takım içinde Galatasaray'ın değerini en iyi anlayan oyuncumuz. Kapris yapmaz ortalığı karıştırmaz profesyonelin kralı. Milli takıma da gitse gitmesede her zaman takımla beraber. Bana kalırsa şuanda ondan başka takım içinde saygıyı hak eden başka biri yok.

Sneijder'e bugün öfke kusan adamalr en ufak hatasında Muslera başlığını da basıyorlar. Hatta yakında Sneijder'e yaptıklarını O'na da yapacaklar demişti dersiniz. Volkan Babacan ile filan kıyaslanacak.

aykut stochu tutuyormuş volkan şen gidicekmiş fener şampiyon olamaz bu mantaliteyle

antu tedirgin

*Erkan_Karakaya - 01.07.2017 20:51

Konoplyanka gsyi takip etmeye baslamis sosyal medya hesaplarinda. Bu sene gs sampiyon bosuna transfer yapmayalim gerci zaten yapamayiz*

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

La top Çalmak, basmak, forvetin değil, arkasındaki in değil, kanatların değil ortada ki 2 gariban haricinde kimin görevi

herkesin görevi ama bildigin bütün klas 10 numaraları düsün hangisi bunları cok yapmıs

10 numara harici herkes yapmalı bu dogru zamanında arif fetöcüsü hagi yi nasıl anlatıyordu biz birtek hagi nin kosmamasını tölere ederdik hocada bunu biliyordu cünkü o takımı yönetiyordu diyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt